Trodde aldrig jag skulle må så bra. Det må låta kaxigt, men det är verkligen inte så. Separationen har kostat mig många tårar, Inte just för att bara ha förlorat en person jag en gång älskat, men att förlora min bild av vad familj är. Jag var alltid så säker. Säker på att nu var det såhär mitt liv skulle vara, jag skulle få fler barn med honom, gifta mig och hela paketet. Att förlora den illusionen var det som gjorde mest ont. Men, som jag sa, det har kostat mig en hel del tårar, men efter regn kommer solsken och jag ser verkligen ljuset i tunneln nu, vilket jag aldrig trodde. Jag bestämde mig efter att ha gråtit att varför? Varför ska jag gråta? Jag är ju trots allt ändå inte värd att må såhär, för oavsett vad som hände mellan mig och honom så var det som det var och kvittar hur mycket jag gråter så kommer jag ändå aldrig få tillbaka honom.

Det var första steget. Acceptans.

Sen kom ilskan: Vem är han? Vem är han till att dumpa mig? Han är ingenting? Så jag raddade upp allt jag är/har bredvid honom. Låt mig säga, jag vann med hästlängder !

Sen kom återuppbyggnaden. Det är förmodligen där jag befinner mig nu. Jag kommer vara här ett tag, för jag känner mig trasig men på reparation. Jag vet att jag fortfarande är värd något och inte nåt man kastar bort.

Jag är min bästa vän!

Till alla mina starka kvinnor! Ni är Starka! Ingen man kan säga något annat till er. Jag går upp vartenda morgon för att klä på, byta blöja, ta hand om min dotter med ömhet, kärlek och omsorg. Ta henne till fsk för att gå till jobbet och jobba som en häst för att komma hem och ge mitt barn tid, tak över huvudet, kläder och mat på bordet. Ingen kan säga att jag inte är en bra mamma, jag är en fucking wonderwoman!!


Och ni andra kvinnor likaså. <3 <3 kärlek och respekt till er.


Återuppbyggnaden är inte bara inifrån. Träningen har satt fart ordentligt. För jag ska vara världens MILF i sommar haha! Att få känna sig fin igen och må bra är den största presenten Cristian kunde ge mig med den här separationen!Det finns bra saker i allt ont trots allt.

Här nere kommer en bild med mig och Selina.


Kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit lite off med att uppdatera kring träningen, no worries. Jag är inte tillbaka på gamla rutan. Checka mina reslutat!! Är helt förbluffad!! JOIN THE F-ING MOVEMENT!! asså detta är galet! <3 kolla bara :D

Likes

Comments

Hellooo,

Märkligt. Aldrig förr har jag haft så många läsare till min blogg sedan jag och Cristian gick skilda vägar. Var inte oroliga, jag har det bra. Jag har varit nere i helvetet redan, men jag är på väg att resa mig från lågorna nu, tack för omtanken. Jag har insett mycket under tiden. Jag är värd en man som älskar mig, som vilken kvinna som helst är. En man som gör mig lycklig, en man som vill sätta den där ringen på mitt finger, skrika ut till världen att jag bara är HANS!! Jag behöver det, jag kräver det, jag förtjänar det. Jag är en kvinna med mycket skinn på näsan. Jag har alltid kört mig eget race och förväntar mig inte att en man ska hinna med alla mina planer och ideér. MEN, han finns där,ute nånstans jag har inte släppt hoppet än. Jag känner honom i mina drömmar. Han älskar med mig som ingen kan och med honom blir världen vackrare och säkrare. Jag vet att han finns. Min farmor hittade en som honom och så även min mamma.

Jag vet vad jag vill ha, så varför nöja sig? Girls run this world :) <3 Älskar er.

Ta mig rätt, jag söker inte en ny pappa till Selina, Cristian är en den bästa pappan för henne. Jag söker en partner, en livspartner som vill bygga ett emperie med mig. Någon som är lika målmedveten som mig med lika värderingar, någon jag kan lite på i konstiga situationer osv.Likes

Comments

Jag kan ju stolt säga att jag har klarat mitt certifikat!!!

Nu har jag ett microsoft certifikat i desktop support i windows 7. Yay me!

Jag och Cristian har även varit med i Vi Föräldrar! Så köp nummer 5 idag! Vi kommer troligtvis vara med i nummer 7 också !

Fortfarande ingen bil än. Men vi väntar på pengarna från försäkringen eftersom att vi hade överklagat. Blev inte mycket till höjning men vi fick en tusing extra. Nu väntar vi otåligt. Vi behöver verkligen en bil.

Ha en underbar dag lovers <3Likes

Comments

Vi har äntligen köpt en ny bilbarnstol till Selina!

Det fick bli en BRITAX MAXWAY black thunder.

Alltså, exakt samma som vi hade innan hahah :')

Vi var väldigt nöjda med den, både med det funktionella, säkerheten och att den var snygg. Kollade lite på andra färger, men fan, älskade den stolen, så det blev exakt samma, dessutom hade vi kvar kilen vi köpte till från den gamla stolen. Så Nu köpte vi även till spegel, sparkskydd och solskydd till vår nya bil. Vi har fortfarande inte hunnit köpa bil ännu. Men jag tror att vi kommer att vara lika tråkiga och köpa en likadan, fast nyare årsmodell. Varför? För att Volvo v50 flexifuel är en jävligt bra bil, billig i drift, rymlig, säker, billig försäkring. Vi är tråkiga kanske, men vi har kollat runt och för priset får vi mest bil för pengarna med den :)

Sen att den bilen räddade min kärlek är bara plus! :)


Har ni tips på andra grymma bilar så hojta!


Likes

Comments

Ja jag tror på att man kan läsa min framtid med hjälp av kort. Jag tror på det av den enkla anledningen att en människa kan inte veta så pass mycket in på detalj om ditt liv såvida du inte själv har berättat saker för personen. Fick mina kort lästa iallafall.

Här är resultatet:

1. Någon har ögat mig. Alltså någon vill mig inte väl och denna kvinna vill även komma emellanmig och Cristian. Detta kommer hon att göra genom att kontakta mig i första hand för att komma åt honom. Vem fan är du? haha alltså försök bara, nu är jag beredd. Kommer krossa dig!

2. Jag och Cristian kommer göra ett dåligt ekonomiskt beslut. Vi kommer lägga pengar på något som inte kommer vara till vår förtjänst.

3. Jag är gravid eller kommer att bli det inom snar framtid. Jag testade mig igår och det visade negativt, PUH! Jag är såååå bebissugen men jag vill gärna planera det själv :O !

Så med "facit i hand" så hoppas jag att undvika det dåliga ekonomiska beslutet och att krossa denna hemska kvinna som vill splittra min familj samt att vänta på att Cristian får ett jobb innan jag blir preggo. Framtiden får utvisa.

Har ni fått er framtid läst nån gång? Har det stämt?

Ps. OT har minskat 5 cm på magen, yay!

Pusss
Likes

Comments

När man får barn så finns i stort sett inga hemligheter kvar längre. Ungarna älskar ju att vara publik när man skiter till exempel. Tänkte bjuda på denna härliga morgonkonversationen mellan mig och Cristian. Snälla säg att vi inte är dem enda hahah :') ?


Likes

Comments

Ingen har missat gårdagens händelse i Belgien. Man blir så ledsen när sånt händer så nära inpå ens egna såkallade liv, eu, västerländsk livsstil osv. plötsligt blir det mer verkligt.

tänker mycket på allt med min dotter och hur sorligt det är att hon ska växa upp i denna sorgliga värld och hur jag nånsin kommer kunna skydda henne från allt ont 😢💜

Det krossar mitt hjärta.

Mina tankar går ut till ALLA som på nåt sätt har fått uppleva äckliga Daeshs våld.

Likes

Comments

Många har frågat om jag gav upp bloggen. Svar: nej. Hej och förlåt. Har haft såå mycket på sistone och då blir bloggen i 10 e hand såklart. Jag har varit inne ett tag på att starta eget, samtigit som jag fortfarande försöket vara duktig med träningen och under tiden har den stagnerat för att jag har varit mycket sjuk, och har inte jag varit sjuk så har Selina varit det. Grejen med företaget är att jag hade en idé som var klockren. Men jag känner inte mig längre så säker på det, och nu har jag 100000 andra idéer och känner inte att jag hittar ett riktigt "Ja! det här är verkligen det jag vill syssla med" och en av ideer nå jag faktiskt HAR hittat som jag vill satsa på, finns för inte tillräckligt med pengar till. Så, nu avvaktat jag, kontaktar olika sponsorer och kikar efter samarbetspartners. Så vi får se, håller tummar och tår. hittils har jag gått ner ytterligare 1 kilo, så vågen visar nu alltså från 62-57 dvs. -5 kilo ! 😍😱💪 galet! men som sagt, kunde varit ännu bättre men jag är inte bitter fan haha 😝

Annat är att vi fortfarande inte lyckats hitta en bra bil, kriterierna på förra är svårslagna. men vi letar, dock lutar det åt ännu en v50.

Igår tränade jag på actic, fick gratis träning via jobbet 😻 whoowhop!

Så fräscht gym! rekommenderas starkt!

Skriver mer i dagarna puss 😘

Obs! bry er inte om byxränden 🙈

Likes

Comments