Är det inte underbart att köpa nya saker?
Som jag skrev i min förra blogg så var jag och tvätta bilen i helgen, å då upptäckte jag ju att jag hade knepiga saker i lacken. Visst de är bara två svarta prickar, men yssa så irriterad när man har haft bilen i 18 dagar.

Så idag var jag och lämna in den på Bilbolaget och "bytta" till en Renualt Scenic.. Förstår ni vilket nerkap att gå ifrån en V60 till en Scenic. De är ett slag i ansiktet.

Men men, de är bara under morgondagen som jag behöver lida med den då jag och några kollegor ska åka ner på Lean Forum 2016 och bli lite klokare. Sen blir det lite party party på kvällen före man ska rulla hemåt igen.

Ja de är väl inte mycket roligare som har hänt dom här dagarna så...
Over and out...


Likes

Comments

Swosh i det blå.

Vad har hänt en helg som denna då kan man fundera på. Jadu de kan man undra.
Mitt liv består av att var 14 dag så får jag och tjejen en ledig helg, där bara hon och jag kan göra vad man vill. Det brukar då innebära att vi ligger i sängen väldigt länge och slappar så mycket man kan.
Denna helg har inte varit något annorlunda. Dock så lyckas vi fixa en hel del saker ändå denna helg.
Fredag kom vi i säng väldigt sent (läs 00:30) och jag somna ju som vanligt väldigt fort, medans underbara flickan snurra runt i sängen.

Lördagen kommer
och vi slappar i sängen fram till 10:30 och efter det så blir det att gå upp och göra lite frukost som vart en kaffe, macka å lite yogurt. Efter att ha ätit lite så kom vi iväg ut till Valbo för att inhandla lite saker.

Efter en tur på IKEA för att skaffa en liten matta till flickan i hallen, samt att fika lite.
När IKEA var klar så beta vi av en sväng på Clas Ohlson samt Systembolaget för handla lite gotta.


När vi har beta av "stora" Valboköpcentrum så begav vi oss till den mindre sidan för att besöka Lager157 där vi handla lite kläder till mina barn. Kanske inte de roligaste men de vart alla fall två par vantar samt en jacka och byxor till tjejens dotter.

Resten av dagen vart vara hemma och ta det lugnt och skönt

Söndagen kommer och söndagen går..

Är det här verkligen en bra dag? Det kan man fråga sig, då helgen är på väg att ta slut och en ny vecka börjar. Men man måste väl ändå ta vara på denna dag. Så vad hände idag måntro, jo man vakna lagom sent sådär vid ~11 tiden och kliver upp för att göra lite frukost och slappa framför tv:n.
Helt plötsligt så drar klockan iväg, å jag var ju i behov av att tvätta bilen också. Så efter frukosten är klar så slänger jag mig i väg i bilen för att testa på H2O Billtvätt i Gävle. Har sätt den flera gånger men aldrig testa på den. Å gud så smidigt det är. Man slänger i lite pengar, å så wips så har du alla dina saker framför dig i slangen. Du kör igenom programmen och förhoppningsvis så är bilen ren :)
Efter att tvätta av sig lite, eller ja bilen och mig själv så beger jag mig hemåt för att dricka en kopp kaffe med den underbara.

Dagen går och nu sitter jag här och blänger på Johan Falk och slappar med underbara Mizzy (tjejens katt) och underbara själv. Eller ja, snart blir de gå att sova så man kommer upp imorgon.

Over and out..

Likes

Comments

Hej alla glada,

Vad brukar man göra när man börjar en blogg, kan de vara den här roliga saken som att presentera sig kanske?
Jag heter Jonas Byström och är en 33 årig pappa till två barn samt två bonus barn via min underbar flickvän.
Vad gör jag på fritiden då kan man fråga sig? Ja de undrar jag också, tror min största fritid är att jobba eller vara hemma och slappa. Visst är det skönt att slappa efter en arbetsdag.

När man inte leker runt på sin fritid så håller jag hus på Lantmäteriet där jag jobbar som Teamleader för en gruppering på 5 personer. Och nä, jag tänker inte ens försöka förklara vad jag jobbar som. Säger jag bara IT så kanske de räcker :)

Jaja, over and out.

Likes

Comments