Yeeeii i august skjer det. Gud å jeg har ventet lenge på dette. Jeg gleder meg så sykt. I og med at jeg har gått med så mye i vekt er det rett og slett ikke mer pupp igjen på meg å det gjør ikke akkurat underverket for selvtilitten. Så nå må jeg fikse det.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 141 Lesere

Likes

Comments

Hei nå er det en stund siden jeg har opdatert, denne behandlingen med zoladex er hard for kroppen, å har hatt mye vondt i hode å vært lite opplagt men føler meg bedre og bedre og det er helt fantastisk å ikke ha vondt hele tiden og slippe å leve på sterke smertestillende. Håper det holder seg sånn. Nå skal jeg snart ta sprøyte nr 2 og så skal jeg begynne med activelle som er en svak hormon tablett.
Ellers skjer det ikke så veldig mye mer akurat nå.
Ønsker dere en fin påske

  • 179 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen tenkte å oppdatere litt.
I dag er det 6 dager siden jeg opererte for endometriose å de verste smertene er over men jeg er veldig hoven. I dag ble jeg satt på zoladex som skal få meg i midlertidig overgangsalder for å tørke ut endoen å det kan bli Spennende fremover med hvordan jeg vil reagere på den. Nå er jeg totalt utslitt så skal legge meg å sove. Snakkes folkens

Ser ut som jeg er gravid spør du meg hehe

  • 261 Lesere

Likes

Comments

Ja da var jeg ny operert å det var som jeg fryktet jeg har endometriose. Nå skal jeg bli satt i kunstig overgangsalder for å tørke ut endometriosen for så å starte på hormon behandlig. Etter 2 år med smerter er det godt å endelig vite hva som feiler meg. Endelig får jeg hjelp.

  • 229 Lesere

Likes

Comments

Sitter her helt rystet over hvor mye folk deler på nett uten at noen tar tak i det. Har lest en blogg en stund om en jente som er gravid og har store psykiske problemer. Hun la ut i vide og brede og selvskading,selvmord,anorexia osv og la til bilder av blødende sår !bloggen blir værre og værre å i dag gikk det ikke mer for min del. Jeg tenker på alle de små som blir foret med dette skumle innholdet å valgte derfor å kontakte blogg.no for å opplyse dem om dette. De var ikke klar over hvor ille bloggen var å er nå tatt bort fra hovedsiden.

Synes dette blogg livet er skummelt for vi vet ikke hvem som sitter å leser det å får ideer trødd i hode. Vi må tenke over hva vi skriver å ta ansvar om vi oppdager noe som feks denne bloggen.

  • 243 Lesere

Likes

Comments

Jo da vinteren er i full gang med 33- på sitt værste å vi er nå inne i vår 4 sykdomsperiode på kort tid. Kunne ikke vært mer lei nå. Ligger i sengen å hører vinden skrike på utsiden å knirkingen fra babycallen. Ungen vil tydelig ikke stå opp. Klokken er 10.57 å han har sovet siden 19.30 i går stakar. Nå ser jeg virkelig frem til sommer og sol og mindre sykdom. Enn så lenge får varmen fra dyna holde.
Har ikke så mye å oppdatere med siden jeg stort sett ligger rett ut. Legger med noen bilder fra før vi ble syke igjen

Likes

Comments

Vi har vært syke å julen ble veldig usikker men så kom bestemoren og bestefaren til aron på besøk helt fra moss å vi gjorde det beste vi kunne for å lage en perfekt jul likevel❤️

  • 375 Lesere

Likes

Comments

Er det noe vi aldri har så er det barnefri aron sover aldri borte men nå endelig skal jeg å kjæresten endelig få et helt døgn for oss selv. Eller først skal vi på julebord da hihi ikke missforstå vil helst ha gullegutt hjemme hele tiden, men det er veldig godt med litt fri til å være oss selv. Håper alle får en strålende fin fredag xoxo

Likes

Comments

I dag har jeg endelig fått litt tid for meg selv så jeg startet dagen med en skikkelig jente film, etterfulgt av en tur på beauty by susanne i mo i rana for spraytan og nå skal jeg avslutte dagen med en julefilm før jeg legger meg. Super dag

Likes

Comments

å ta bilder av små barn er kansje ikke det  letteste jeg har vært  borti, han skulle leke med rekvitittene,tippe stolen late som han datt av den. men inni mellom tullingen fikk jeg tatt noen bilder. heeelt til han tippet stolen å stolen tok igjen med å gi han en midt i fleisen så blodet rant fra munnen. så i år får de bildene jeg klarte å ta være bra nok. for nå har han hoven leppe med sår.

Likes

Comments