Til hverdag

Nr. 1: her // Nr. 2: her // Nr. 3: her

Nr. 4: her // Nr. 5: her

De mere festlige

Nr. 6: her // Nr. 7: her // Nr. 8: her

Hej darlings!

Selvom det har været super godt vejr i dag, så kan vi ikke komme uden om, at temperaturen falder udenfor. Det er derfor snart tid til at skifte gummiskoene ud med støvler (hvis man ikke allerede har gjort det, er aldrig vild med den tid på året, så jeg har det med at udskyde det længst muligt, haha). Jeg har personligt selv brug for nye støvler, da mine gamle er rigtig slidte.. og jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der kunne bruge et par nye sko 😉 Derfor har jeg lavet en samling af sko til under 500kr, som jeg selv har kig på. Jeg er særlig vild med det klassiske look, men kan godt lide, at der alligevel er et feminint twist. Samtidig har jeg også fundet tre lidt vildere støvler, som kan bruges i byen eller til at pifte et outfit op. Jeg er vild med alle støvlerne, men mine personlige favoritter er nr. 2 og nr. 8, som jeg virkelig tænker, jeg snart må bestille hjem!
God onsdag-aften derude 💛

Kys, Amalie


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Fashion, Personligt

Hej darlings!

Som nogle af jer måske ved, så er jeg stylist hos hvisk.com. Konceptet har udviklet sig, siden jeg startede, fra et online smykkefirma til en multibrand inspirationsplatform, hvor man både kan købe smykker og en række kendte tøjmærker. Jeg vil gerne dele min oplevelse om det at være stylist med jer, så derfor kommer der her et lidt længere indblik i, hvad det indebærer.

Primære opgaver
Som stylist er min primære opgave at inspirere og fange andres blik gennem mine stylings. Disse stylings kan bl.a. bestå af outfit billeder, close-up af smykker og detaljer eller af collager, som man kan skabe på hjemmesiden. Det er sjovt, da man får lov til at udfolde sig kreativt og vise sin stil eller sit bud på de seneste trends. Her er et par eksempler på to af mine personlige yndlings stylings

Link til produkterne på styling 1: her // Link til smykkerne på styling 2: her

Pointsystem
Som stylist er man også med til at bedømme hinandens stylings, hvilket gøres gennem likes. Hvis ens styling får 20 likes, bliver det en såkaldt quality styling, og man får derfor point for sin styling. Hvis ens styling er af ekstra god kvalitet kan den bl.a. blive udvalgt som recommened styling, hvilket bestemmes af hviskteamet, og man får ved sådan en styling flere point. Man får samtidig point, hver gang nogle besøger hjemmesiden gennem ens link. De point, man optjener gennem visninger og stylings, kan man benytte i pointshoppen, der er fyldt med eksklusive produkter og som kun er for stylisterne. Der har f.eks. været YSL tasker, kameraer og lækre smykker, som man kan få fingrene i gennem sine point. Her er nogle af de nyeste ting, som jeg har købt gennem mine point

Konkurrencer
For at holde stylisterne motiveret er der hver uge nye konkurrencer, der relaterer sig til tidens trends. Præmierne varierer fra gang til gang, og man kan bl.a. vinde point, smykker, stylingkits (en samlet pakke af produkter, som man kan style med) eller andre lækre produkter. Det er nogle fede konkurrencer, og det varierer også, om det er foto stylings (som styling nr. 2) eller collage stylings (som styling nr. 1), der efterspørges.

Community
Et sidste plus, jeg vil fremhæve her, er det faktum, at man som stylist hos hvisk bliver en del af et community bestående af en masse ligesindede, der alle har interesse i mode og visualitet. Herigennem får man mulighed for at trække på hinandens erfaringer, få gode råd til, hvordan man kan lave gode stylings og selv blive inspireret til at style af de andres billeder. Samtidig har man også mulighed for at komme med nye ideer til hviskteamet og forslag til, hvordan man kan optimere det, at være stylist hos hvisk.

Synes du, det lyder interessant? Så kan du ansøge om at blive en del af stylisttemaet lige her! Referer gerne til min stylistprofil: achristiansen , hvis du ansøger. Du kan også tjekke min profil og alle mine stylings ud her 💛 Jeg håber, det er været okay med et lidt længere indlæg. God dag derude!

Kys, Amalie


Likes

Comments

Strik: Gina Tricot, udsolgt på nettet, købt i Fields // Jeans: Zara // Smykker: her // Taske: Chanel

Hej darlings!

Her er nogle billeder af nogle af de nye ting, som jeg har købt forleden - nemlig min nye pink strik og de her mørke jeans. Jeg er vild med store striktrøjer, men jeg vil også gerne føle mig feminin og kvindelig i det tøj, jeg har på. Derfor synes jeg, at denne strik er perfekt i sin farve og komfortable facon. Den kan også nemt pifte et ellers sort outfit op 😉

Jeg er derudover også helt oppe og køre over de her jeans, da det er det første par længe, som faktisk passer! (Er det egentlig stadig jeans, hvis der er stræk i?..) Any way jeg har i hvert fald ledt længe, da mine kropsmål ikke alting hænger helt sammen.. De her er fra Zaras 'love your curves' kollektion - og jeg synes selv, at de sidder super godt uden at stramme. Og så til kun 249kr! Hvad synes i?

God mandag ❤
Kys, Amalie

Likes

Comments

Outfit, Fashion

Hej darlings.

I dag har jeg været ude og shoppe lidt. Jeg endte med at købe en helt del lækre sager, som jeg glæder mig til at vise jer her på bloggen. Indtil jeg får taget nogle lækre billeder, vil jeg bare lige vise jer et sneak peak af mine nye køb! Jeg shoppede i Zara, Gina Tricot og H&M, så det hele var forholdsvist billigt! Fik f.eks. de lækre jeans til 249kr og t-shirten til 79kr. Håber i har en god weekend derude ❤

Kys, Amalie

#nouwfashion

Likes

Comments

Outfit

Kjole: her // Taske: Chanel // Solbriller: Pilgrim

Hej darlings!
Jeg har glædet mig lidt til at vise jer denne lækre kjole, som jeg købte lige inden vi tog afsted til Rom. Det er min nye yndlings, da den både er super feminin og helt vildt behagelig at have på! Da den bindes i taljen giver den en rigtig flot figur, og samtidig er den ikke stram - helt perfekt jo! Derudover synes jeg, at den kan bruges til det meste. Jeg har den faktisk allerede på igen på uni i dag med hvide sneakers og læderjakke. Lige nu er den faktisk på tilbud til kun 326kr. Lad mig høre hvad i synes! (Billederne er taget foran Trivi fontænen).

Kys, Amalie

#nouwoutfit

Likes

Comments

Outfit, Personligt

T-shirt, Zara // Smykker, her

Hej darlings!

Så er det (desværre) blevet mandag, og det betyder, at jeg er startet på uni igen. Officielt startede mit semester d. 31, men da jeg var i Rom, var jeg af gode grunde ikke med til først dag. Der er nu gang i rutinen igen - op 6:40, hvilket for mig er meget tidligt (man er vel b-menneske..). Jeg har drukket en ordentlig spand kaffe og er nu frisk som en havørn. Min t-shirt siger pænt meget, hvad jeg mener om mandage, og jeg mente derfor, at den var passende til en grå mandag som i dag. Sammen med min emoji ring kan det vist ikke blive mere tydeligt.

Håber i har en god dag og at jeres mandag ikke er for hård ved jer!

Kys, Amalie

Likes

Comments

Hej darlings!

Så er jeg hjemme igen, og vil derfor lige dele billeder og oplevelser med jer fra de sidste dage. Det har været en fantastisk tur! De øverste billeder er fra dag 4, hvor vi gik rundt i byen, lavede vores egen Magnum, sad på den spanske trappe og gik en tur til Pantheon. Til aften fik vi en bøf og en flaske, efter en drink på hotellet.

Den sidste dag havde vi nogle timer, inden vi skulle afsted til lufthavnen. Så vi fik det bedste pizza slice ever! SÅ lækkert 😍 og vi fik gået en dejlig lang tur - har generelt bare fået gået en helt del. På vej hjem så vi den flotteste solnedgang i flyet - en perfekt afslutning på en dejlig ferie.

Kys, Amalie

Likes

Comments

Personligt, Friends

Hej darlings!

I går var jeg ude med mine to bedste veninder, Mille og Sophie. Sophie havde fødselsdag for ikke så længe siden, og Mille og jeg havde givet hende en tur på NOHO. Jeg har kun prøvet deres brunch, hvilket jeg klart kan anbefale, men fik forelsket mig i stemningen, blomsterluftet og de pink neonskilte, der hænger over det hele. Og eftersom maden var god, besluttede vi at prøve deres drinks af for første gang igår. Og det var sådan en god aften! Pigerne kom hjem til mig inden, hvor vi spiste sammen, catchede op og fik en masse vin. Her efter tog vi afsted, hvor jeg havde bestilt bord til os i 3 timer. Vi sad i store lænestole og drak skønne drinks og hørte god musik - helt perfekt! Det var dejligt, at se mine damer igen, hold nu op hvor jeg har savnet dem, mens jeg har været væk!

Morten har også tømmermænd i dag, så vi har puttet på sofaen, sovet længe og virkelig bare slappet af hele dagen. Kender i det, hvor det bare har været sådan en god bytur, så man nærmest stadig er helt oppe og køre over det dagen efter? Sådan en bytur havde vi igår. Og det skal gentages, når jeg kommer hjem fra Rom igen! Håber også, i har haft det sjovt i weekenden.

Kys, Amalie

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion, Travel

Shorts, desværre udsolgt, lignende her // Smykker, her og her

Godmorgen darlings!

Så er jeg hjemme igen over weekenden, og hold op hvor jeg allerede glæder mig til at tage afsted igen! Jeg har simpelthen haft den dejligste tur til Torremolinos, og de dage med afslapning, bøger, drinks og sand mellem tæerne er bare gået for hurtigt.. Jeg har planer om at lave et lidt længere opslag med en masse billeder fra vores tur, eller flere små om de forskellige dage, nu må vi se hvad det bliver til .. ☀️ Først ville jeg bare lige vise jer dette outfit, som jeg havde på en af aftenerne. Det beskriver pænt godt, hvordan de klipklapper har boet på mine fødder 😂 men de var nu også behagelige..

God weekend derude!
Kys, Amalie

Likes

Comments

Travel, Personligt, Food

Hej darlings!

Nu er jeg lige vågnet til fjerde dag på vores ferie til Torremolinos, og hold nu op hvor er her bare dejligt! Jeg har været her mange gange før, men efter en reeksamen og en stresset periode hjemme i Danmark, så er det som om, jeg værdsætter solen, varmen og stedet meget mere.
Billedet øverst er taget aften, uden filter eller noget, og det er udsigten fra vores lejlighed. På den anden side kan man se vandet, og den udsigt sidder vi hver dag og spiser morgenmad til 😍

Der udover har vi været på stranden hver dag, og virkelig kommet ned i gear. Jeg er endda begyndt at gå i et helt andet tempo, end jeg plejer 😂.
Vi får begge læst en del og det er mega hyggeligt bare at ligge ved siden af hinanden og lade sig opsluge af en god historie. Jeg læser 'Kirurgen' af Tess Gerritsen, og den kan faktisk godt anbefales.

Vi har spist rigtig godt hernede, og igår aftes fik vi hver en kæmpe steak - hvor kan man dog crave grøntsager og kød nogle gange! Efterfølgende var vi på en strandbar og se fodbold. Real Madrid vandt, så Morten var glad.
I dag skal vi sole noget mere, og så har vi planer om at tage ind til byen senere og forhåbentlig finde noget tapas. Håber i har det godt derhjemme.

Kys, Amalie

Likes

Comments