Friends, Food

Hej darlings!

I dag har jeg tilbragt morgenen med Soph - og det var bare lige, hvad jeg havde brug for. Vi ser hinanden tit, men det er noget tid siden, vi har været ude og spise brunch (hvilket virkelig er vores ting, mums). I dag har min studiegruppe og jeg aftalt at arbejde hjemmefra, hvilket gør, at jeg selv kan vurdere, hvornår jeg arbejder bedst. Og at jeg kan få kvalitetstid med Soph! Win win.

Jeg elsker selv at kunne vælge, hvad min brunch skal bestå af - derfor er jeg vild med steder som mad og kaffe. Og så er det jo et plus, at maden er lækkert, til en overkommelig pris og at jeg bor næsten lige ved siden af.

Resten af dagen står på projektarbejde og træning, så det var rart med en slow start med grin, iskaffe og croissanter ☕️ Jeg håber, du får en god dag derude!

Kys, Amalie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Faux fur: Udsolgt, lignende her , drømmekøb her // Smykker: her // Bukser: her // Læbestift: Chanel

Hej darlings!

Så er det blevet mandag igen, og selvom jeg har haft meget på programmet, føler jeg mig for én gangs skyld oplagt og klar til ugen! Jeg har nemlig brugt min weekend på at slappe fuldstændig af (læs: se anden sæson af Stranger Things). Og der er er blevet bagt kanelsnegle og brugt kvalitetstid med Morten - så dejligt!

Selvom solen har været fremme i dag, i hvert fald i Sydhavnen, hvor mit universitet er placeret, er det stadig blevet helt vildt koldt udenfor! Derfor er jeg trukket i min faux fur, der er min faste efterårsjakke. Jeg elsker, at den er super blød og varm, men også at der er struktur i jakkens mønster, og at den ikke er helt sort men har et strejf af brun. Jeg fik jakken i julegave sidste år, og jeg bruger den flittigt. Det skønne ved faux fur jakker er, at de er super komfortable og ser luksuriøse ud - og at de kan pifte et simpelt outfit op. Lige nu går jeg og drømmer om en lysegrå faux fur med lidt glimmer, der ser super elegant ud og som jeg har linket til øverst oppe, eller en leopard printet, der kan stå flot til et sort outfit.

Jeg håber, i nyder jeres mandag! Husk at fokuser på de gode ting, i skal i dag. Jeg skal bruge min på uni, træning og på at ses med Soph - og det glæder jeg mig helt vildt til!

Kys, Amalie

Likes

Comments

Movies

Hej darlings!

Helt atypisk laver jeg i dag to blogindlæg - da det ikke kan gå ubemærket hen, at det i dag er Halloween! Personligt elsker jeg Halloween, og generelt alt hvad der er uhyggeligt eller skræmmende. Da jeg var mindre holdt min familie altid en Halloween fest for mine og min brors venner, hvor alle var klædt ud, og der var "uhyggelige" lege og slikposer. Nu, hvor jeg er blevet ældre, fejrer jeg dagen ved at se en gyser. I den forbindelse har jeg lavet en kort oversigt til jer med 5 gode bud på gyserfilm, der for alvor er skræmmende. So enjoy ❤ (Alle kan findes på Netflix).


1. The stepfather
Denne film handler om Michael (Penn Badgley - eller Dan Humphrey), der kommer hjem fra militærskole. Mens han har været væk, har hans mor fundet en ny mand, som bliver mere og mere mistænkelig, jo længere ind i filmen, man kommer.

Se den hvis:
Du er til spænding og synes, at Penn Badgley er en snack. Den bliver kun mere spændende hen ad vejen. Se trailer her:

2. Geralds farlige leg
Denne film er af Netflix egen produktion. Den handler om et ægtepar, der tager i sommerhus en weekend for at få tændt gnisten i deres ægteskab. Manden Gerald har taget et par håndjern med, og han lænker konen fast til sengestolperne. Midt i det hele dør Gerald af et hjertestop (det sker ca. 10 min inde i filmen og kan ses i traileren, så no spoilers). Filmen handler herefter om, hvordan konen kommer ud af håndjernene uden naboer eller andre til at hjælpe hende.

Se den hvis:
Du er til psykologiske gysere, der har en lidt overraskende slutning. I forhold til hvad jeg forventede, endte jeg med at synes, at filmen var super god og spændende. Se trailer her:


3. Slasher - guilty party
Dette er faktisk en mini serie på 8 afsnit - men den er super god! Der er to sæsoner, som kan ses uafhængigt af hinanden, da historierne er forskellige og ikke relaterer sig til hinanden. Den nyeste sæson er lige kommet på Netflix, og Morten og jeg har allerede set det hele. Denne sæson handler om en gruppe, der kommer til en øde hytte, hvor de 5 år tidligere har arbejdet som camp vejledere. I hytter holder en lille gruppe mennesker til, der alle forsøger at lægge deres liv om. Så snart de alle er samlet begynder de at blive myrdet én efter én - og så handler det ellers om at finde ud af, hvem der er morderen.

Se den hvis:
Du er til splatter, chok, spænding og en vanvittig historie. Nogle af scenerne er meget voldsomme, så jeg var glad for, at Morten sad ved siden af, hehe. Jeg vil klart anbefale jer at se den sammen med andre! (Traileren er ikke super god - men skynd jer ind og se den!)

4. The conjuring
Normalt er jeg ikke til overnaturlige gysere, men der er alligevel noget over The Conjuring filmene - måske fordi de er baseret på virkelige hændelser? Filmene handler om Ed og Lorraine Warren, et ægtepar der undersøger paranomale hændelser, som kommer ud til en familie, som terroriseres af en ond tilstedeværelse. Filmen har fået hele 7,5 på IMDB, hvilket er ret meget for en gyser!

Se den hvis:
Du er til en film med mange chok-effekter og er fuldstændig bidt af det paranormale. Den er super godt filmet, og måske en moderne gyserklassiker. Se trailer her:

5. Sorority Row
Jeg må indrømme, det er lidt tid siden, at jeg har set denne film. Men jeg husker den som spændende! Lidt i stil med Slasher er dette en film, hvor man forsøger at gætte, hvem morderen er - min favorit form for gyser. Filmen handler om en gruppe sorority sisters, som forsøger at dække over et mord, de har begået på en af deres sisters i en prank gone wrong. Dette lykkes dog ikke, da der er nogen, der ved, hvad de har gjort - og de begynder at blive myrdet én efter én.

Se den hvis:
Du er vild med film om collegestuderende, er til splatter og gerne vil have et "realistisk" spin på din gyser. Så vidt jeg husker er det også overraskende, hvem der er morderen - men det må i altså ikke hænge mig op på.... Se trailer her:

Okay søde læsere, det var mine forslag til uhyggelige film, i kan hygge jer med senere. Hvis i har nogle andre bud, så nævn dem super gerne i kommentarfeltet! Jeg elsker at blive inspireret til nye film.

Kys, Amalie

Likes

Comments

Friends, Personligt

Hej darlings!

Længe siden sidst. Jeg har simpelthen haft så meget om ørene, så jeg har ikke fået blogget de sidste par uger.. Tiden er gået med eksamen, læsning, jobsøgning, træning, veninder - og planlægningen af vores housewarmning!

Festen blev holdt i fredags, og det var første gang, at jeg skulle møde mange af Mortens venner, og at vores venner skulle møde hinanden. Så jeg var super spændt! Alle var super søde og meget snaksaglige, og alle formåede at snakke på tværs af grupper eller kendskaber - stor ros til vores venner! Aftenen startede kl 21 til velkomst drinks, som Morten og jeg havde mikset i en kæmpe kande. Derudover var der disket om med diverse alkohol, opblandingsmidler og drinkspynt i form af mynte, appelsiner, lime og agurk.

Da klokken var omkring 23, havde vi planlagt en opgraderet musikquiz, der var bygget op på samme måde som Jeopardy, men i stedet for et stigende antal point, var der et stigende antal shots, som man enten kunne dele ud til modstanderholdene eller skulle tage selv, alt efter om man svarede rigtigt eller ej. Super sjovt - man finder virkelig ud af, hvor meget konkurrencemennesker ens venner er, haha.

Derudover var der beerpong og senere dans til langt ud på natten! Det var en super aften, og jeg var så heldig at en af mine skønne veninder blev om natten for at hjælpe med at rydde op! Det var virkelig bare som sendt fra himlen, da Morten og jeg begge vågnede med voldsomme tømmermænd dagen efter - så TAK Signe!

Billederne er taget inden gæsterne kom, mens det hele stadig var pænt. Jeg tog faktisk ingen billeder til festen, da jeg virkelig bare nød at bruge tid med mine venner og helt glemte det. Håber, at i har haft en lige så god weekend, som jeg har.

Kys, Amalie

Likes

Comments

Fashion, Outfit

Coat: Asos // Smykker: her // Taske: Chanel // Jeans: Zara

Hej darlings!
For noget tid siden var jeg ude med Soph og tage disse outfit-billeder, som jeg først nu har fundet tid til at få lagt på bloggen. Jeg elsker den her jakke, som jeg købte sidste år på asos.com. Jeg har forgæves prøvet at finde et link til jer, men enten må den være udsolgt eller udgået.. I stedet har jeg et link til mine lækre ørering fra hvisk, som jeg har brugt utrolig meget, siden jeg fik fingrene i dem.

Jeg håber, i har en skøn søndag derude! Personligt skal jeg læse til eksamen, da jeg skal op i morgen tidligt. Hvad har i på programmet? ❤

Kys, Amalie


#nouwoutfit #nouwinfluencer

Likes

Comments

Friends, Outfit

Hej darlings!

I weekenden fejrede vi to af mine ældste og dejligste veninder med en kæmpe fest. Der var 80'er tema, og alle var med på ideen. Det var super hyggeligt og sjovt at se, hvor meget der var blevet gjort ud af det. Selv havde jeg dette lækre outfit på, som jeg har lånt mig frem til. Jakken er min farmors, som hun selv har gået med i 80'erne - man skal godt nok lige vende sig til de skulderpuder 😂 men synes faktisk den er ret fed. Bæltet, nederdel og netstrømperne er mit eget, men benvarmerne har jeg fundet i min mors skab. Jeg kan klart anbefale at have et tema, næste gang der skal holdes fest - det gør et eller andet ved stemningen.
God aften derude!

Kys, Amalie

Likes

Comments

Hej darlings!

Som nogle af jer måske har bemærket, så ELSKER jeg brunch. Det er seriøst så lækkert, og jeg er særlig vild med de steder, hvor man kan sammensætte sin egen brunch ud fra en række forskellige retter - altså hvor det ikke bare er en tallerken, der er bestemt af køkkenet. Jeg elsker selv at kunne vælge, og at kombinationen kan være anerledes hver gang.

I lørdags var jeg ude med min smukke mor, som er på nederste billede. Vi var på NOHO på flæsketorvet, som også er det sted, jeg var ude og drikke drinks med damerne (læs mere her ). Og hold nu op, hvor var det lækkert! Jeg har været der til brunch én gang før med Morten i sommers, og selvom det var lavet en lille smule om siden sidst, så var det utroligt lækkert. Der var en masse anerledes ting, i forhold til, hvad jeg i hvert fald normalt får til brunch - men også de klassiske som æg og bacon. Jeg fik blandt andet de her lækre sliders med crispy shrimp 😍Samtidig var det et plus, at der ikke var så mange mennesker så vi rent faktisk kunne tale sammen.

God dag til jer!
Kys, Amalie

Likes

Comments

Til hverdag

Nr. 1: her // Nr. 2: her // Nr. 3: her

Nr. 4: her // Nr. 5: her

De mere festlige

Nr. 6: her // Nr. 7: her // Nr. 8: her

Hej darlings!

Selvom det har været super godt vejr i dag, så kan vi ikke komme uden om, at temperaturen falder udenfor. Det er derfor snart tid til at skifte gummiskoene ud med støvler (hvis man ikke allerede har gjort det, er aldrig vild med den tid på året, så jeg har det med at udskyde det længst muligt, haha). Jeg har personligt selv brug for nye støvler, da mine gamle er rigtig slidte.. og jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der kunne bruge et par nye sko 😉 Derfor har jeg lavet en samling af sko til under 500kr, som jeg selv har kig på. Jeg er særlig vild med det klassiske look, men kan godt lide, at der alligevel er et feminint twist. Samtidig har jeg også fundet tre lidt vildere støvler, som kan bruges i byen eller til at pifte et outfit op. Jeg er vild med alle støvlerne, men mine personlige favoritter er nr. 2 og nr. 8, som jeg virkelig tænker, jeg snart må bestille hjem!
God onsdag-aften derude 💛

Kys, Amalie


Likes

Comments

Fashion, Personligt

Hej darlings!

Som nogle af jer måske ved, så er jeg stylist hos hvisk.com. Konceptet har udviklet sig, siden jeg startede, fra et online smykkefirma til en multibrand inspirationsplatform, hvor man både kan købe smykker og en række kendte tøjmærker. Jeg vil gerne dele min oplevelse om det at være stylist med jer, så derfor kommer der her et lidt længere indblik i, hvad det indebærer.

Primære opgaver
Som stylist er min primære opgave at inspirere og fange andres blik gennem mine stylings. Disse stylings kan bl.a. bestå af outfit billeder, close-up af smykker og detaljer eller af collager, som man kan skabe på hjemmesiden. Det er sjovt, da man får lov til at udfolde sig kreativt og vise sin stil eller sit bud på de seneste trends. Her er et par eksempler på to af mine personlige yndlings stylings

Link til produkterne på styling 1: her // Link til smykkerne på styling 2: her

Pointsystem
Som stylist er man også med til at bedømme hinandens stylings, hvilket gøres gennem likes. Hvis ens styling får 20 likes, bliver det en såkaldt quality styling, og man får derfor point for sin styling. Hvis ens styling er af ekstra god kvalitet kan den bl.a. blive udvalgt som recommened styling, hvilket bestemmes af hviskteamet, og man får ved sådan en styling flere point. Man får samtidig point, hver gang nogle besøger hjemmesiden gennem ens link. De point, man optjener gennem visninger og stylings, kan man benytte i pointshoppen, der er fyldt med eksklusive produkter og som kun er for stylisterne. Der har f.eks. været YSL tasker, kameraer og lækre smykker, som man kan få fingrene i gennem sine point. Her er nogle af de nyeste ting, som jeg har købt gennem mine point

Konkurrencer
For at holde stylisterne motiveret er der hver uge nye konkurrencer, der relaterer sig til tidens trends. Præmierne varierer fra gang til gang, og man kan bl.a. vinde point, smykker, stylingkits (en samlet pakke af produkter, som man kan style med) eller andre lækre produkter. Det er nogle fede konkurrencer, og det varierer også, om det er foto stylings (som styling nr. 2) eller collage stylings (som styling nr. 1), der efterspørges.

Community
Et sidste plus, jeg vil fremhæve her, er det faktum, at man som stylist hos hvisk bliver en del af et community bestående af en masse ligesindede, der alle har interesse i mode og visualitet. Herigennem får man mulighed for at trække på hinandens erfaringer, få gode råd til, hvordan man kan lave gode stylings og selv blive inspireret til at style af de andres billeder. Samtidig har man også mulighed for at komme med nye ideer til hviskteamet og forslag til, hvordan man kan optimere det, at være stylist hos hvisk.

Synes du, det lyder interessant? Så kan du ansøge om at blive en del af stylisttemaet lige her! Referer gerne til min stylistprofil: achristiansen , hvis du ansøger. Du kan også tjekke min profil og alle mine stylings ud her 💛 Jeg håber, det er været okay med et lidt længere indlæg. God dag derude!

Kys, Amalie


Likes

Comments

Strik: Gina Tricot, udsolgt på nettet, købt i Fields // Jeans: Zara // Smykker: her // Taske: Chanel

Hej darlings!

Her er nogle billeder af nogle af de nye ting, som jeg har købt forleden - nemlig min nye pink strik og de her mørke jeans. Jeg er vild med store striktrøjer, men jeg vil også gerne føle mig feminin og kvindelig i det tøj, jeg har på. Derfor synes jeg, at denne strik er perfekt i sin farve og komfortable facon. Den kan også nemt pifte et ellers sort outfit op 😉

Jeg er derudover også helt oppe og køre over de her jeans, da det er det første par længe, som faktisk passer! (Er det egentlig stadig jeans, hvis der er stræk i?..) Any way jeg har i hvert fald ledt længe, da mine kropsmål ikke alting hænger helt sammen.. De her er fra Zaras 'love your curves' kollektion - og jeg synes selv, at de sidder super godt uden at stramme. Og så til kun 249kr! Hvad synes i?

God mandag ❤
Kys, Amalie

Likes

Comments