Medans jag sitter på jobbet så drömmer jag mig hem. Ace lär nyss ha vaknat och Marcus har förmodligen just serverat frukost - macka med marmelad och chokladmjölk.

Om några timmar kommer mamma och hämtar upp honom, det är mormors och Ace's dag idag. Dom kommer att åka till stallet, ett ställe Ace aldrig varit på ännu. Han ska få leka med mormors häst, Lillen.

Själv slutar man klockan 15:00, då är det rask takt till gymmet. Därefter en liten sväng till BIKBOK där jag sett ett par fina byxor jag gärna införskaffar mig.

Ikväll är vår kväll, idag ska jag och min käreste ut. Vi ska få känna oss unga för en kväll. En kväll är nog, för på söndag vill jag mysa med Ace igen. Få höra om hans dag, irritera mig på småsaker han gör, samt berätta för honom hur mycket jag älskar honom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår vaknade jag och Ace med humöret på topp. Efter en rejäl frukost så klädde vi på oss och packade väskan för en äventyrlig dag.

Ace och jag matchade till fullo, det blev en grön jacka samt svarta boots på oss båda. Fin fina var vi!

Vi började med att promenera till Gamla Stan där Ace bestämde sig för att hoppa i en vattenpöl. Efter att packa ner killen i vagnen så begav vi oss till BergsgruvanSödermalm.

Ace fick leka sig i någon timma eller två och det var massvis med spännande saker att upptäcka. Tänk hur mycket glädje ett litet barn får av att få gå själv, och framförallt att inte behöva stressas genom lekparken. Han var rejält trött när vi rörde oss

Låt barnen få leka av sig man märker när det är dags att gå hem

Likes

Comments

Igår var jag äntligen ledig så jag och Ace var hemma större delen av dagen. När Marcus hade slutat bestämde vi oss för att ta en liten kvällspromenad till bussen för att möta upp pappa.

Promenaden var super trevlig och Ace njöt som bara den då han fick leka av sig lite extra.

Till middag blev det lamm med ris. Så läskigt gott ❤

Likes

Comments

Iallafall i en dag, vilket man tackar och bugar för! Imorgon ska jag sova så mycket som möjligt och bara njuta av livet. Mysa sönder Ace ska jag också göra.

Idag köpte jag lite julklappar som bockas av på listan, ännu ett problem mindre. Jag och Ace gick också till NK där vi kikade på jul utställningen. Imorgon hoppas jag på ett besök till Gamla Stan. Vill så gärna se deras julmarknad.

Likes

Comments

När Marcus blir sjuk så är det nästan andra världskriget hemma. Han påminner mig var tredje minut om att han har så ont och allt han gör är en börda.

Exempel på detta: Marcus vrider sig lite i sängen "ooh, ouch" eller Marcus ställer sig upp "omg ouch"

Han har feber, kallsvettas, och har en grov smärta i halsen. Marcus mår med andra ord inte bra för tillfället. Jag önskar jag kunde hjälpa men min älskling behöver vila mer än att smitta mig.

Kanske var det febern, kanske inte men utblåst blev man igår, det blir jag ganska ofta (har hänt minst 3 gånger). Man bankar på dörrjäveln och ringer minst 40 gånger men man kommer liksom inte fram: däremot så hör man TVn på högsta nivån.

Väl inne i lägenheten hittar man en liten underbar varelse sovandes på golvet. Givetvis är detta Ace och han har med all ilska somnat in vid datorn då den troligtvis stängts av - i förebyggande syfte att Ace skulle sova. Gissa hur sne han var när jag väckte honom. Gråtfest i minst 15 minuter.

Själv vaknade man igår och mådde riktigt piss. Huvudvärk på högsta nivå samt en hals som stryp en. Gick till jobbet som en gris och tänkte bara på att komma igenom dagen. Med sömn under natten så klarade jag mig bättre idag.

Likes

Comments

Julen är äntligen här och jag har väntat hela året. I vårar hem har jag dock en sambo som såväl skulle kunna vara Grinchen. Delad kärlek till julen finner man inte där.

Dock så har Marcus varit duktig denna vinter och han har organiserat presenter som aldrig förr.

Detta är planerat att göras dom kommande dagarna:
• Köpa resterande julklappar
• Köpa allt som ska till julbordet
• Köpa godis till barnen och till vuxna (lite iallafall)
• Bingolotto till uppesittarkvällen

Det är tidsbrist dock, jag vet att det ser lite ut men det är det fan inte. Jag jobbar nästan varje dag tills julafton. The stress is real!

Likes

Comments

I tisdags fick jag ta del utav Ace första Lucia. Klädd till en tomte svävade han in i rummet med ett leende på läpparna.

Han var världens finaste tomte
.

Det enda sorgliga är hans nya frisyr; kortklippt. Jag saknar hans lockar, ruffset på morgonen, och den oskyldiga blicken som kommer med håret. Nu är han badass.

I varje fall så blev det massvis med kakor och lussekatter åt pojken min. En i vardera hand om tomten själv fick välja. Det är otroligt att se hur han växer som person. Så mycket vilja, så mycket kärlek. Ett liv utan Ace är svårt att föreställa sig.


Likes

Comments

Äntligen kan man ta bilder igen, jag lever för min kamera ❤️

Likes

Comments