Igår var jag äntligen ledig så jag och Ace var hemma större delen av dagen. När Marcus hade slutat bestämde vi oss för att ta en liten kvällspromenad till bussen för att möta upp pappa.

Promenaden var super trevlig och Ace njöt som bara den då han fick leka av sig lite extra.

Till middag blev det lamm med ris. Så läskigt gott ❤

Likes

Comments

Iallafall i en dag, vilket man tackar och bugar för! Imorgon ska jag sova så mycket som möjligt och bara njuta av livet. Mysa sönder Ace ska jag också göra.

Idag köpte jag lite julklappar som bockas av på listan, ännu ett problem mindre. Jag och Ace gick också till NK där vi kikade på jul utställningen. Imorgon hoppas jag på ett besök till Gamla Stan. Vill så gärna se deras julmarknad.

Likes

Comments

När Marcus blir sjuk så är det nästan andra världskriget hemma. Han påminner mig var tredje minut om att han har så ont och allt han gör är en börda.

Exempel på detta: Marcus vrider sig lite i sängen "ooh, ouch" eller Marcus ställer sig upp "omg ouch"

Han har feber, kallsvettas, och har en grov smärta i halsen. Marcus mår med andra ord inte bra för tillfället. Jag önskar jag kunde hjälpa men min älskling behöver vila mer än att smitta mig.

Kanske var det febern, kanske inte men utblåst blev man igår, det blir jag ganska ofta (har hänt minst 3 gånger). Man bankar på dörrjäveln och ringer minst 40 gånger men man kommer liksom inte fram: däremot så hör man TVn på högsta nivån.

Väl inne i lägenheten hittar man en liten underbar varelse sovandes på golvet. Givetvis är detta Ace och han har med all ilska somnat in vid datorn då den troligtvis stängts av - i förebyggande syfte att Ace skulle sova. Gissa hur sne han var när jag väckte honom. Gråtfest i minst 15 minuter.

Själv vaknade man igår och mådde riktigt piss. Huvudvärk på högsta nivå samt en hals som stryp en. Gick till jobbet som en gris och tänkte bara på att komma igenom dagen. Med sömn under natten så klarade jag mig bättre idag.

Likes

Comments

Julen är äntligen här och jag har väntat hela året. I vårar hem har jag dock en sambo som såväl skulle kunna vara Grinchen. Delad kärlek till julen finner man inte där.

Dock så har Marcus varit duktig denna vinter och han har organiserat presenter som aldrig förr.

Detta är planerat att göras dom kommande dagarna:
• Köpa resterande julklappar
• Köpa allt som ska till julbordet
• Köpa godis till barnen och till vuxna (lite iallafall)
• Bingolotto till uppesittarkvällen

Det är tidsbrist dock, jag vet att det ser lite ut men det är det fan inte. Jag jobbar nästan varje dag tills julafton. The stress is real!

Likes

Comments

I tisdags fick jag ta del utav Ace första Lucia. Klädd till en tomte svävade han in i rummet med ett leende på läpparna.

Han var världens finaste tomte
.

Det enda sorgliga är hans nya frisyr; kortklippt. Jag saknar hans lockar, ruffset på morgonen, och den oskyldiga blicken som kommer med håret. Nu är han badass.

I varje fall så blev det massvis med kakor och lussekatter åt pojken min. En i vardera hand om tomten själv fick välja. Det är otroligt att se hur han växer som person. Så mycket vilja, så mycket kärlek. Ett liv utan Ace är svårt att föreställa sig.


Likes

Comments

Äntligen kan man ta bilder igen, jag lever för min kamera ❤️

  • Jag
  • 16 readers

Likes

Comments

Har haft två underbara dagar med Ace. Vi har myst ordentligt. Jag har dock blivit lite orolig över alla hans utslag. Det har oftast varit små rosa/röda prickar på armarna, benen, ryggen, men idag har han haft större utslag i ansiktet. Någon som känner igen sig? Det är givetvis oroväckande men jag hoppas att det går över av sig självt.

Idag bidrar vi med en bild när mamma är hemma - bitter, och en bild när mamma kommer hem från jobbet - lyckan. Jag tänker lite såhär; jag är sjukt glad att mamma är hemma, eller?

Likes

Comments

Igår kom min mobil, var gladare än jag trodde jag skulle bli. Har ju som sagt blivit gråhårig av väntan!

Vi hade vår aktivitet med kollegorna på jobbet också. Jisses säger jag bara. Har blåmärken på ben, arm och panna. Vi alla åkte till det där fångarna fortet liknande stället på Rådmansgatan. Allt gick super bra tills man faceplantade rakt in i en trä väggliknande sak. Man slog alltså sönder näsan, och den är riktigt öm idag.

På den fina sidan så vann mitt lag! ❤️

Nu sitter jag på jobbet och är öm. Längtar redan hem.

Likes

Comments