View tracker
View tracker

Äntligen kan man ta bilder igen, jag lever för min kamera ❤️

  • Jag
  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Har haft två underbara dagar med Ace. Vi har myst ordentligt. Jag har dock blivit lite orolig över alla hans utslag. Det har oftast varit små rosa/röda prickar på armarna, benen, ryggen, men idag har han haft större utslag i ansiktet. Någon som känner igen sig? Det är givetvis oroväckande men jag hoppas att det går över av sig självt.

Idag bidrar vi med en bild när mamma är hemma - bitter, och en bild när mamma kommer hem från jobbet - lyckan. Jag tänker lite såhär; jag är sjukt glad att mamma är hemma, eller?

Likes

Comments

Igår kom min mobil, var gladare än jag trodde jag skulle bli. Har ju som sagt blivit gråhårig av väntan!

Vi hade vår aktivitet med kollegorna på jobbet också. Jisses säger jag bara. Har blåmärken på ben, arm och panna. Vi alla åkte till det där fångarna fortet liknande stället på Rådmansgatan. Allt gick super bra tills man faceplantade rakt in i en trä väggliknande sak. Man slog alltså sönder näsan, och den är riktigt öm idag.

På den fina sidan så vann mitt lag! ❤️

Nu sitter jag på jobbet och är öm. Längtar redan hem.

Likes

Comments

Jag blir galen på Tele2, det är typ på snäppet att man vill dra av sig håret som förövrigt hunnit bli grått av denna väntan.

Jag fattar, nya iPhonen var möjligtvis eftertraktad, speciellt den nya färgen. Jag har verkligen full förståelse. Det jag inte tolererar är den totalt värdelösa servicen Tele2 ger och den totalt kassa uppdateringen man får typ var 5:e vecka.

Först och främst ville dom inte ge ut någon sorts tidsuppfattning på denna leverans, sedan vid vecka 40 så fick man ett svar att mobilen ska rulla in runt vecka 44 (för då får dom allt in en leverans, och man får en grymt patetisk ursäkt för dröjsmålet). Vad händer när vecka 44 glider mot sitt slut? Jo tack, då är den försening återigen, nu ska mobilen ankomma, förhoppningsvis, vecka 50. Vad erbjuds? En liten högtalare och 100GB gratis surf. En surf som dessvärre går till min mamma då jag påpekat visst antal gånger att jag personligen inte använder mig utav detta abonnemang.

Det brinner i min själ, det gör mig galet förbannad när min sambo fått sin jävla mobil i RIMLIG tid medans man sitter här som ett fån och väntar. Man börjar ju undra kommer mobilen ens fram innan iPhone 8 är ute?

Likes

Comments

Sitter på jobbet och lirar runt med samtal. Kvällen har gått redigt segt men det är OK. På tisdag är man ledig igen och får gosa sönder sin älskade son. Livet med Ace, obeskrivligt.

Vi vandrar också mot ljusare tider - en flytt på G om inte alltför lång tid.

Likes

Comments

Idag, efter cirka 2 år så köpte jag en flaskborste! Haha geni som man är så har jag diskat Aces flaskor för hand. En efter en. Idag kände jag att det var dags för en förändring, en lättare diskning med andra ord.

För övrigt så var mitt hjärta super ledsen idag. Han sov enda till dagis där han väcktes av jobbiga morsan. Han försökte därefter klättra upp i vagnen igen - han skulle hem. Hoppas snutten haft en underbar dag ändå!

Själv sitter man på tåget nu, jobbet kallar! Sista kvällspasset på ett bra tag! Tjoho!

Likes

Comments

Jag önskar ibland att jag hade en låtsas vän, precis som många små barn. Någon jag kunde prata med om allt, för det finns så många tankar som virvlar omkring men det är ont om plats.

  • 10 readers

Likes

Comments

Har sedan 10:00 när Ace blev trött försökt att få han att ta sig en lite sömntur. Detta har till 100% ej funkat för här sitter vi och kollar på barn låtar återigen. Jag tror att jag kan ha somnat till en eller annan gång av misstag men herr Thomas har absolut inte sovit.

Blir så frustrerad, vill ju veta vad som är fel. Vanligtvis sover denna lilla sockerbit så fort lamporna släcks och TVn stängs av. Vi får göra ett nytt försök imorgon helt enkelt.


Blir en sväng till Willys ny istället. Idag ska jag laga en thai-färs gryta. Får se hur detta smakar!

Likes

Comments

​Det sitter aldrig fel med ledighet, speciellt när man har jobbat helg. Det må vara det värsta som finns.

Marcus skulle lämna Ace idag på morgonen men vi bestämde oss för att han ska vara hemma med mig istället, det kändes meningslöst att lämna honom då jag redan var vaken och alert. Så här sitter vi och tittar på barnvisor och sjunger tillsammans.

Han är helt underbar, min fina son.

Likes

Comments