Har sedan 10:00 när Ace blev trött försökt att få han att ta sig en lite sömntur. Detta har till 100% ej funkat för här sitter vi och kollar på barn låtar återigen. Jag tror att jag kan ha somnat till en eller annan gång av misstag men herr Thomas har absolut inte sovit.

Blir så frustrerad, vill ju veta vad som är fel. Vanligtvis sover denna lilla sockerbit så fort lamporna släcks och TVn stängs av. Vi får göra ett nytt försök imorgon helt enkelt.


Blir en sväng till Willys ny istället. Idag ska jag laga en thai-färs gryta. Får se hur detta smakar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Det sitter aldrig fel med ledighet, speciellt när man har jobbat helg. Det må vara det värsta som finns.

Marcus skulle lämna Ace idag på morgonen men vi bestämde oss för att han ska vara hemma med mig istället, det kändes meningslöst att lämna honom då jag redan var vaken och alert. Så här sitter vi och tittar på barnvisor och sjunger tillsammans.

Han är helt underbar, min fina son.

Likes

Comments

I måndags började vi skriva in Ace på sitt nya dagis, det är Futura International pre-school. Jag gillar den som attans.
Allt har givetvis gått smidigt och det har jag förra förskolan att tacka, istället för 10 dagars inskolning så blev det 4 dagar.

Jag är ganska glad över att mycket energi ska få spelas ut där, på senaste tiden har man fått en fjärrkontroll kastad i ansiktet samt ett rejält rivmärken av sonen. Han vill så väl men det blev så tokigt. Jag älskar Ace.

  • 15 readers

Likes

Comments

Det är inte ofta man är utomlands, men ibland så händer set - då blir jag super röd och bränner sönder. Jag trodde att jag hade snärjt in mig rejält men efter en vecka så kan man inte vara säker. Mina ben bränner som aldrig förr, känslan påminner om mellanstadiet när man hade gympa och man trillade och gled på knäna: ONT!

På onsdag rör vi oss hemåt och massvis med bilder kommer läggas upp! Köpte en ny kamera för vår vistelse och det ska bli superkul att se vad vi har fångat upp på bild.

Likes

Comments

Känner mig så stressad för semestern som kryper fram. Egentligen så är det inget inplanerat än förutom en vecka på ett All Inclusive hotell. Vi hade gärna tagit en weekend också men får se vad som händer.

Plan under nästa vecka är följande:
• fixa pass till mig och Ace
• skaffa ID kort
• boka en resa

Det låter så lite men när man jobbar 7 dagar i sträck från och med måndag så är det tajt. Speciellt kvällspass, hela dagarna där man vill planera försvinner.

Jag ska dock inte klaga, semestern har jag längtat efter. 27e juni får gärna komma idag.

Likes

Comments

Kan lägligt hälsa att jag är ruskigt trött. De senaste dagarna har varit sjukt jobbiga. Igår var jag vaken i 19 timmar och fick väl cirka 6 timmars sömn inatt. Vaknade av att ett litet monster satt och knaprade chips i soffan. Då har Ace helt allvarligt svävat ur sängen och huggit tag i chipsen utan tvekan. Vilken liten tjockis han är ❤️

Medans sambon är och roar sig i Köpenhamn så sitter man själv och äter middag på jobbet. 10 timmars pass är segt - man ser alla komma och gå. Längtar redan hem till Ace och min säng.

Räknar redan ned till Marcus hemfärd, saknar min kelkompis.

Likes

Comments

Idag har jobbet den årliga sommarfesten. En fest denna morsa inte kunde medverka på då man jobbat kväll. Vi var dock inte bortglömda, vi fick buffé serverat vid 19:00 tiden ✌🏻️

Fick dessutom gå hem vid 21:00 idag, så lite tid kan jag allt spendera med min sambo innan han drar till Köpenhamn. Motivet bakom detta? Jag måste upp 07:00 för att jobba dagspass istället.

Känns lite halvsurt att vara utan Marcus hela helgen. Ännu mer tragiskt är ju att man ska jobba sönder sig också - kvällspass hela helgen. Man känner ju absolut ingen avundsjuka på min stiliga man som ska vilda sig på en grabbig födelsedagsresa - nej nej.

Hade dock ändå inte kunnat följa med; passet är långt borta by now.

Min prio är att mysa med Ace och träna ihjäl mig! 👍🏻

Likes

Comments

Igår firade vi Sveriges nationaldag genom att åka till Smedsuddsbadet i Fridhemsplan. Vi köpte med grillad kyckling, potatissallad och en baguett. ace fick till och med en ny stol som uppskattades väldigt mycket.

Med oss hade vi våra fina grannar, min syster, hennes sambo samt hennes sambos vän. Det var riktigt trevligt - och ett under att Ace lyckades ta sig en tupplur emellan spelningarna.

  • 34 readers

Likes

Comments

Åtminstone tillfälligt. Jag och min sambo skulle äntligen ha en barnfri dag och roa oss på stan - men nej, kan inte hitta mitt pass. Har kollat överallt men det är inte lätt. Min enda tanke är att Ace möjligtvis lekt med mitt pass och sedan förlagt det någonstans.. Vad gör man liksom? Har bara mig själv att skylla. Med det sagt så har jag gett tillåtelse till sambon att dra ut, han ska inte behöva plågas för min klantighet.

Jag fick iallafall en trevlig middag med Ace och Marcus. Vi drog O'Learys och käka nachos och massa Buffalo Wings ❤️ min mage har aldrig mått bättre. Lillen åt potato skin och för mycket pommes.

Nu har vi lovar runt hemma och hjärtat sover. Fan vad livet som mamma är fett - någon älskar en på heltid och tvärtom.

Likes

Comments