Äntligen en ledig dag!
Har haft världens jobbigaste helg. Gått upp kl 6 både lördag och söndag och jobbat till 6 på kvällen båda dagarna. Så jag älskade verkligen den här måndagen.
Åkte till Malmö för att äta lunch med Erica som blev istället för bara en måltid blev lunch+kaffe+fika+fika3. Vi satte oss ute i solen vid kanalen i Malmö och njöt av vädret för det var äntligen sol.
Vi gick och hälsade på vår vän Emma och fikade en stund där.
Tror jag säger ordet fika för mycket och skriver det för mycket. Men fika är livet.

Hade på mig världens finaste body från Asos idag, så simpel och skön. Hittade ett par solglasögon som är ungefär två år gamla men lika snygga för det!

Vi gick förbi väldigt coola "street art". Så snygga att jag behövde en bild framför.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Morfar fyllde 91 idag men känns fortfarande som han är runt 70 år. Vi köpte god fika och tårta åt honom och dukade upp i trädgården för det blev helt fantastiskt väder på eftermiddagen.


På morgonen så tog vi ett dopp i havet och det var första gången detta året jag badade i Sverige, kan nog säga att detta varit den sämsta sommaren (väder-mässigt) på väldigt länge.

Kram

Likes

Comments

Dagen igår var verkligen bra men måste tillägga att Marie blev SPOTTAD på...
Vi gick från restaurangen väldigt glada och så går vi förbi en man som ser lite sådär ut (lite full men absolut ingen ursäkt). Vi hör att han spottar på marken mot oss och sen såg vi att han spottade mot oss. Vi skyndade oss därifrån och sen när vi satte oss på en bar så upptäckte Marie att hon fått världens loska på sin väska och jacka. Fruktansvärt.

Vår sista dag började iallafall med världens frukost.

Det var väldigt soligt och fint och vi gick runt i staden en del. Vi drack kaffe i jardin du luxembourg och åt lunch på samma ställe vi åt brunch på min födelsedag.

Avslutade dagen med glass och sen blev flyget försenat pågrund av en lös hund på flygplatsen i Frankrike.

Kram

Likes

Comments

Dag nummer tre i Paris så tog vi vårt pick och pack upp mot Montmartre och sacrecoeur. Så många trapp-steg att vi fick träningsvärk.
Vi åt lunch och frukost där uppe och det var nog vår sämsta måltid (lunchen).
Vi fick kall mat och när servitören kom med min crepe så låg det en POMMES på och han tog bort den mes fingrarna och ursäktade sig och gick. Kan väl inte säga att det var bra service. Usch haha.

Köpte makarons och de var så goda. Namnam

Vi åt på världens mysigaste och godaste ställe!
Ägaren ville bjuda oss på drinkar efter stängning men Marie trodde det var någon random och tackade nä. Haha.

Likes

Comments

21 år gammal och spenderade min dag i Paris med världens bästa Marie.

Vi började med en brunch på ett jättemysigt ställe som hette le pain quotidien. Sen så började Marie sin tur runt i Paris och jag fick inte veta var vi skulle utan följde glatt efter och fick allt som en överraskning.

Vi kom först till jardin du luxembourg.

Vi gick vidare till Notredame och Louvren samt Eiffeltornet.

Vi avslutade dagen uppe på ett tak (restaurang) med utsikt över hela staden som Marie bokat åt oss. Man kunde se upp mot Montmartre, NotreDame och Eiffeltornet.

Likes

Comments

Hade en 3 timmars lunch med mina amerikanska släktingar för att sedan gå runt i två timmar för att bara ta igen lite tid sen senast vi sågs! Var verkligen en mysig dag och vädret kunde inte varit bättre.

Likes

Comments

Erica och jag har bestämt att träffad och hitta nya mysiga lunch/fika ställen och idag var vi i Slottstaden Malmö på ett supermysigt café. Åt Vegansk avocado-macka och raw-bollar som får 10/10 toasts.

Vi satt ute i kanske 3 timmar och myste i det (äntligen) fina vädret.
Vi kom på att de som går i skolan, börjar nästa vecka och sommaren har ju knappt hunnit börja. På torsdag åker jag till Paris och hoppas verkligen på varmt väder.

Kram

Likes

Comments

Det har varit världens tråkigaste väder och öst ner regn hela lördagen och söndagen. Men vi var lika glada ändå.

Vi shoppade under dagen och åt ute på condeco. Jag hittade världens finaste jeans för bara 149kr på rut&circle men tyvärr så var magen lite för stor och knappen trillade av, haha!

Vi valde att här ute nere på hotellets restaurang och jag åt Vegansk pulled jack-fruit i tacos och det var sååå gott!

Lördag-kväll blev det utgång med ett par nyfunna vänner skulle jag kunna säga! Vi gick och la oss så tidigt som halv 7 på morgonen.

Idag så har vi inte gjort något speciellt och vädret har ju inte varit oss tillags ändå! Är hemma om 1 timme och då vill jag krypa under täcket, dricka te och kolla Disneyfilm.

Kram

Likes

Comments

Håkan Hellström och en 21-åring.

Johanna fyllde år och vi tog vårt pick och pack för att spendera helgen i Göteborg.

Håkan Hellström var nummer ett på schemat och va hade verkligen tur med vädret. Ingen regndroppe på hela konserten. Men idag så öser regnet ner och ska tydligen vara så hela dagen (stackars Håkan-fantaster som ska se konserten idag).

Vi överraskade också Johanna med en 1,5 liters champagne och massa godis. Medans hon var på toaletten skyndade vi oss att blåsa upp ballonger och hälla ut allt på sängen.

Nu ska trotsa regnet och gå ut.


Kram

Likes

Comments

Denna sommaren hade jag tänkt att få massor med fräknar och blir brun. Spendera så mycket tid utomhus men det har ju knappast varit några varma kvällar och soliga dagar.
Jag och min syster skulle gå ner till fälten för att se solnedgången men kom för sent. Men vi fick lite motion iallafall.

Likes

Comments