Header

Blev sjuk i fredags och har mått skit i snart 5 dagar. Nu mår jag bättre, har varit borta från skolan i 2 dagar så känner att jag får pallra mig dit ändå för vill inte komma efter.

Tog lite nya bilder med min gamla kamera för jag kände att det behövdes lite nya selfies till bl.a Facebook, haha.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni har märkt så tog jag en "liten" bloggpaus, behövde det. Har inte mått jättebra men det är bättre nu. Sen har jag haft fullt upp med saker IRL.

Under tiden jag var borta så kärade jag ner mig i en av världens bästa serier, enligt mig själv. Orange is the new black. Min favoritkaraktärer var Galina "Red" Reznikov, Miss Claudette Pelage, Nicky Nichols, Sophia Burset, Dayanara "Daya" Diaz, Lorna Morello and Rosa Cisneros. Finns flera men detta får räcka, haha...

Nu ska jag fortsätta med American Horror Story, eller ja, börja om. Jag slutade titta på den och nu kommer jag inte ens ihåg vart jag var.
Ni som har sett den, vad tyckte ni? Vilka var era favoritkaraktärer?

Likes

Comments

Igår hjälpte pojken mig med hårfärgningen.
Vi var färdiga vid 03:00. Jag är så glad att jag har honom. 💑Jag blev jättenöjd, dock önskade jag att vi inte tog så mycket svart, men spelar ingen roll.

Idag var vi inne i stan med hans kompis och vi shoppade. Jag köpte en ny bh, 3 trosor och en ny mascara som heter Miss Manga.
Ögonfransarna blev tjockare än vad jag trodde men det funkar. Skulle egentligen köpa nya piercingsmycken med men det var stängt. Sedan åt vi på Max, det var jättegott! 🍟

Nu tittar vi på Wrestling och bara tar det lugnt. Hoppas ni har/haft en bra kväll!

Likes

Comments

Just nu jobbar jag för fullt 9:00-17:00. Kanske låter lite för er men för mig är det väldigt ansträngande eftersom jag är en väldigt lat och trött person. Sedan har jag inte kunnat blogga pga av att jag oftast har mycket att göra eller att jag somnar när jag kommer hem. Men om 2 dagar blir jag ledig på riktigt, yay! Och den 1 juli får jag reda på om jag är intagen till mitt gymnasieval.

När jag får mina pengar så ska jag köpa nya kläder, piercingar och hårfärg.Såhär ska jag färga det (bild från instagram)


Vegetariskt godis! Sour mix. 😻

Likes

Comments

Jag fick hem mitt brev idag från Ungdom mot rasism. Jag blev medlem där för ett tag sedan. I brevet stod det lite om hur man kunde hjälpa till och stödja osv. Och sen ett litet medlemskort! 


Och sen om något helt annat!

Jag har en tatueringsidé. Koi-fisk. Nuff' said.

Vill du veta mer om vad den betyder och vad de olika färgerna symboliserar klicka här.

Det är ett populärt motiv för en tatuering. 

Jag skulle vilja ha antingen Dragon Koi, Ying-yang Koi eller Koi with Lotus.

Den skulle vara fin på låret eller vaden. Men jag skulle inte vilja ha skrikiga färger, vill inte att den ska vara besvärlig att titta på.


Eller/och en kanin i en "antik-ram". 

Fast en som liknar min kanin såklart. 


Likes

Comments

Nu tar jag sommarlov! Så himla skönt. Ut med det gamla, in med det nya. 👋

Idag fick vi lyssna när vår lärare läste upp våra brev vi skrev i början av sjuan. Haha, jätteroligt!
Sedan fick vi jordgubbstårta och kaffe. Efter fikat fick vi våra betyg och sen fick vi "sluta".

Tur att det var fint väder då. Innan haglade det och nu regnar det typ.
Likes

Comments

Var på skolmiddag igår. Jag fick falafel med nypotatis, hummus, tzatsiki och bönor. Till efterrätt fick vi paj med olika sorters bär och glass. Sedan var det lärarspex (lärarna fjantar sig) och lite livemusik! Det var väldigt trevligt.


Likes

Comments

Igår åkte klassen och jag till Karlsnäs och sov över i husen istället för att tälta, som vi har gjort sen sjuan, härligare.

Dock kunde jag inte sova så bra för det var varmt, kvavt och en fluga flög in i mitt ansikte 85 ggr/s och jag var rädd att den skulle flyga in i min mun. #illamåendevidtanken Idag vaknade vi typ 8, åt frukost och städa rummen för det skulle komma nytt folk dit. Sedan fick vi åka hem tidigare och jag åkte hem till min mamma eftersom jag skulle till tandläkaren. Nu sitter jag här med en avdomnad kind. Imorgon är det skolmiddag på kvällen. Meh. Orkar inte. Min mamma färgade mitt hår lite snabbt innan jag stack till tandläkaren så jag slipper se ut som jag vet inte vad!

På måndag börjar jag sommarjobba, yay. Så börjar sommarlovet med fullt schema, det gillar jag.

Gammal bild jag tog från mitt fönster när jag bodde hos min mor.

Likes

Comments

Jag mår inte riktigt bra idag. Känns som jag ska bli sjuk igen. Men vi får se imorgon! På fredag är jag ledig. Skönt! Förlåt för kass uppdatering. Men jag mår helt enkelt inte bra.


Likes

Comments