Jag har länge tyckt att "on ear" hörlurarna från D&G är helt enastående. Nu har H&M kommit med en variant och jag kan inte se att de skulle ha inspirerats från något annat än just D&G. Vad tror ni? Men snygga är dom i alla fall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mobilen är en kär ägodel för många av oss. Mobilen är även en perfekt accessoar som går att göra mycket roligt av. Varför inte matcha den efter outfit, årstid, festutklädnad eller något annat trevligt tillfälle? Jag såg t.ex. igår ett helt fantastiskt fakepälsskal på H&M - hur mysigt hade inte det varit denna årstid?

Likes

Comments

Bilderna kommer från Pinterest

SNICKARBYXAN ÄR TILLBAKA! Eller har den ens varit borta? I London fanns den i varje butik. Det var inte många säsonger sen vi såg den på alla modebloggar. Även om det inte är en accessoar kunde jag inte låta bli att slänga in en dos av mode även här. Tycker att bilderna ovan är extremt stilrena och de här kvinnorna bär snickarbyxan med ett självförtroende. Jag ger tummen upp!

Likes

Comments

Från strålande sol till ösregn. Nu känns det verkligen som höst. Är du som jag och väljer väska efter väder? Jag har några modeller hemma som är känsliga och inte tål regn, men det finns en lösning - ett regnskydd! Personligen gillar jag varianten till vänster bäst där väskan fortfarande är synlig.

Likes

Comments

Hur mysiga ser inte de här skorna ut? Pälstrenden har växt fram och allt fler varumärken hakar på. Guccis loafer var en av de första som uppmärksammades, och nu har modehuset kommit med ytterligare en modell som verkligen tagit ut svängarna ännu mer. I Sveriges höstväder är väl inte trenden den mest praktiska, men fint är det. 

Likes

Comments

Bilder tagna från Pinterest

Nu är jag hemkommen från en weekend i London. Modet där och i Sverige skiljer sig en del åt men vissa trender ser man tydligt tenderar att finnas överallt, och då menar jag ÖVERALLT. En accessoar som varit på tapeten ett tag är den så kallade chokern. Halssmycket som har återuppstått från 90-talet. Det här halsbandet fanns det mängder av och i alla möjliga kombinationer. Jag tycker att halssmycket är snyggt och passar till olika stilar, det är bara byta bredd, material eller "smycke" för att anpassa det efter vad du trivs i. Här nedan får du enkel hjälp på hur du själv kan skapa din egen choker. 


Likes

Comments

För att spinna vidare på metalltrenden kommer här ännu mer att frossa i. När man ser metallaccessoaren stå där ensam i butiken kan den lätt kännas "too much", men lugn! Tillsammans med en neutral look har du en fullträff.

​Inspiration hämtad från Pinterest

Likes

Comments

Praktiskt och snyggt är något som signalerar metalltrenden. Den finns inom många olika områden såsom skor, väskor och kläder. Här nedan har ni ett axplock av iögonfallande godbitar.

Likes

Comments