View tracker

Long time no see!

Visst är jag en grym uppdaterare? 😏 nåväl. Gårdagen bjöd på storfest. Men låt mig berätta från början.

Robin droppar i fredagskväll att vi ska på middag hos hans mamma på lördag vid 17:30. För er som inte vet, Robins mor och jag har aldrig träffats, vilket gjorde att jag vart supernervös där och då. Hela lördagen gick ut på att vara skitnödig. Började göra mig ordning, för att sedan bege oss för att köpa en blomma på vägen. Men Robin drog ut på tiden så förbannat, gick på toaletten, fake letade efter nycklar och låtsas kissade med kranen i högsta hugg och allt vart bara mer och mer irriterande. Tillslut anländer vi till hissen och som filmer visar, vart jag extremt överraskad.

Min lillasyster har alltså styrt ihop en överraskningsfest åt mig tillsammans med hela familjen. Så efter själva överraskningen i trappen, for vi vidare till en lokalen som finns i huset bredvid. Där bjöds det på dryck och mat.

Jag fick i mig en hel del och vart kalas väldigt fort. Dricker väldigt sällan nu förtiden men detta var helt klart värt det. Mår som jag förtjänar idag, som ni förstår!

Hela kvällen var magisk och jag är så oerhört tacksam för min familj, vänner och pojkvän! Jag älskar er alla. Tack återigen.

Nu är det ca en vecka kvar till min ordinarie 25 årsdag, då ska det firas igen. Men familjen och alla syskonbarn. Ser så mycket fram emot den dagen ❤️

Tack för mig. Puss!

  • 70 readers

Likes

Comments

Jag köpte ju hem alla klänningar ifrån inlägget "nyårs blåsa" men Robin gillade ingen av dem 😂
Jag vart inte jätteförtjust heller. Var och provade klänning nr. 1 nedan och den satt så bra.
Men jag vill nog ha långärmat. Kluven mutch? Lite så. Prislappen på dessa är inte ett skämt därav måste jag verkligen vara noga med mitt beslut.

Alla klänningar nedan är ifrån By Malina.

  • 172 readers

Likes

Comments

  • 177 readers

Likes

Comments

  • 177 readers

Likes

Comments

  • 176 readers

Likes

Comments

Hej!

Jag har så svårt att hitta en bra blåsa till nyår. Som ni kan se är jag inne på spets. Alla dessa är påväg hem till mig och jag hoppas att någon av dessa sitter som en smäck. 


Vilken tycker ni är finast? Jag återkommer med bilder när den sitter på min fagra kropp dem ska bara dimpat ned i brevlådan först.

Slut på meddelande. 😘

  • 221 readers

Likes

Comments

Jag har sedan i söndags suktat mig efter denna sötnos. Träffade honom igår (måndag) och har sedan dess haft ångest. Robin vill absolut inte ta ansvar över en hund och lägger hela det ansvaret på mig. Efter mycket om och men. Vart det ett nej och imorgon flyttar han till en annan familj. 😢 titta på han. De lilla fettot. Vill bara gosa.

  • 227 readers

Likes

Comments

Titta på dessa avskiljningar. Det är nästa steg i mitt hem! Vill ha, vill ha, vill ha. Har en vän som ska ge sig på detta projekt och jag ser så mycket fram emot det 😍

  • 227 readers

Likes

Comments

Kan inte motstå nyförälskelse stadiet jag är i med min stjärna. Älskar att uppleva nya saker med honom och är så förväntansfull på vad framtiden har att erbjuda oss.

  • 247 readers

Likes

Comments