Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inköpt i dec 2015, använd sparsamt två säsonger. Nypris 8500:- Mitt pris 6500:- Säljs pga viktnedgång och den är nu tyvärr för stor för mig. Passar en klassisk M/L person.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Long time no see!

Visst är jag en grym uppdaterare? 😏 nåväl. Gårdagen bjöd på storfest. Men låt mig berätta från början.

Robin droppar i fredagskväll att vi ska på middag hos hans mamma på lördag vid 17:30. För er som inte vet, Robins mor och jag har aldrig träffats, vilket gjorde att jag vart supernervös där och då. Hela lördagen gick ut på att vara skitnödig. Började göra mig ordning, för att sedan bege oss för att köpa en blomma på vägen. Men Robin drog ut på tiden så förbannat, gick på toaletten, fake letade efter nycklar och låtsas kissade med kranen i högsta hugg och allt vart bara mer och mer irriterande. Tillslut anländer vi till hissen och som filmer visar, vart jag extremt överraskad.

Min lillasyster har alltså styrt ihop en överraskningsfest åt mig tillsammans med hela familjen. Så efter själva överraskningen i trappen, for vi vidare till en lokalen som finns i huset bredvid. Där bjöds det på dryck och mat.

Jag fick i mig en hel del och vart kalas väldigt fort. Dricker väldigt sällan nu förtiden men detta var helt klart värt det. Mår som jag förtjänar idag, som ni förstår!

Hela kvällen var magisk och jag är så oerhört tacksam för min familj, vänner och pojkvän! Jag älskar er alla. Tack återigen.

Nu är det ca en vecka kvar till min ordinarie 25 årsdag, då ska det firas igen. Men familjen och alla syskonbarn. Ser så mycket fram emot den dagen ❤️

Tack för mig. Puss!

Likes

Comments