Jag påbörjade questerna vid min order hall på huntern och fick en för jävla dryg quest. Aiding our allies. Man ska alltså samla ihop 100 "supplies"... det finns tre olika saker som man kan lämna in men det kräver olika mycket engagemang. Fisk, då får man lov att springa runt och hitta stim med lax och fiska en evighet. Bandage, då måste man först farma cloth och sen göra bandage med first aid profession, sen var det kött och det skulle också farmas men kräver inte så mycket om man vet vart man ska gå.

Många mobs droppar detta men vid
Nesingwary's retreat spawnar en jävla massa getter och man kan i princip stå på samma ställe hela tiden tills man fått ihop 100 stycken. Särskild vid några stora stenar spawnade dom jäkligt snabbt så det var bara att kötta på! ungefär varannan get droppade 1-3 items.

I och med att denna quest kräver tålamod så är det ett enkelt sätt att tjäna pengar. Många spelare går helt enkelt hellre till auktion house och köper föremålen istället. Det tog mig sammanlagt ca 30min att få ihop 100 på det här stället.

Det är så jobbigt att jag bloggar från telefonen men spelar på datorn så bilderna blir ju skit, men det är helt enkelt bättre än inget.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns ett spel som man kan spela både via facebook och som app i mobilen vid namn Village Life. Detta spel är jag ofantligt trött på just nu men det fanns en tid då allt kretsade kring detta tidskrävande spel.

Som så många andra liknande spel så går det ut på att bygga en by, expandera, gifta sig, skaffa barn och uppfylla bybornas olika krav för att samla xp och levla och därmed låsa upp nya funktioner eller objekt som byborna önskar. Det tar tid, tålamod och fantasi. Man kan själv döpa sina bybor och dom dör vid en ålder av 85 år. Ett år är en dag irl och barnen blir tonåringar vid 13 och redo för giftermål vid 18. Man kan självklart skynda på olika saker genom att använda gems som man får via reklamsnuttar som man tittar på eller köp för riktiga pengar. Har du många gems så kan du även få bättre bybor med fler stjärnor. När man gifter sin bybo med någon så flyttar paret till den med flest stjärnor. Om dom har lika många så blir det random.

Jag skulle gärna avinstallera detta från min mobil, men min son har av någon anledning fått för sig att han somnar bäst om han får ligga och titta när jag spelar så tills han tröttnar på detta spel så ser jag inget annat val än att fortsätta spela om kvällarna när han ska sova. Det tar oftast bara 10min så sover han. Tack och lov.

Likes

Comments

Äntligen får man ha en liten kamrat som hjälper en att samla godisar! Jag vill ha en raichu så min buddy just nu är pikachu, och den hittar godis efter bara 1 km oxå! Så när du väljer buddy, tänk på vilken sorts godis du vill ha (vem du tänkt använda godiset på) och antalet km den har.

Kolla denna sida https://pokemongo.gamepress.gg/pokemongo-buddy-system

Eller mina screenshots 😂

Likes

Comments

Jag älskar hur dom har gjort transmogen i legion! Nu sparas allt man har equipat så att man enkelt kan bläddra mellan olika gear och spara hela outfits! Jag älskar transmogruns i olika gamla raider och dungeons och att skapa olika utseenden till mina toons. Jag tycker att det är psykiskt obekvämt att springa runt med fult, omatchande gear så även om jag ännu questar å byter gear titt som tätt så transmogar jag hela tiden haha 😝

Det är också jävligt soft att man kan klicka i att man inte vill visa huvud, axlar eller cape! Oftast vill jag inte det.

Likes

Comments

Vissa quester i wow är förvånansvärt påhittiga, humoristiska eller ironiska. Det är alltid lika roligt att stöta på en NPC med ett namn och utseende som enkelt kan identifieras med någon irl eller skådespelare. Tex Haris Pilton i Shattrath. En NPC med brillor och blondt hår, samt en liten hund... det är när man stöter på något dylikt som man känner "det är ju inte alls samma sak hela tiden, det här var kul! En del quester är också sådär "aaaaw😍" och då oftast när det är något speciellt med bebisar eller djur. Igår fick jag en sån quest... jag skulle hitta en baby tauren i floden. Jag dog lite när jag hittade den 😂


Likes

Comments

Såå jag har fastnat på lvl 19 och det är inte ofta jag hittar nya pokes som jag inte redan har. Hur fan ska man lyckas ta sig till 40?? 72 i pokedexen är dock rätt ok imo, det hade jag nog inte lyckats med om jag inte varit på Gotland i somras.

Om jag inte kan gå på pokewalk så har vi iaf tur att det spawnar en random pokemón precis utanför oss flera gånger per dag...


Likes

Comments

Hallöj! Det här är alltså min andra blogg, som bara kommer att handla om olika spel. Då jag först och främst är en mamma så hinner jag inte spela så mycket via datorn, men man hittar luckor lite här och där 😏 utöver datorspel så spelar jag ju mobilspel och tv-spel också, så ett helt spelfritt liv har jag nog aldrig.

Varför denna blogg dårå? Jo, för jag känner ibland att mina inlägg i den vanliga bloggen blir lite tråkiga om jag bara skriver om spel, så därför tänkte jag att en blogg på sidan av min andra blogg kanske är bättre! Det blir ju en del inlägg om bland annat pokemón och wow så för er som tycker att det är kul läsning, välkomna att läsa mitt pladder!

Lite kort om mig: 25 år, har en son, bor ihop med min fästman, äger två katter, gillar att skriva, spela, musik, pyssla. Ogillar att vistas bland folk, köpa kläder, ångest och ha blött hår. Nickar Accaliaz på de flesta sidor och överallt där ett nick krävs. Söker du mig på tex steam, skype, snapchat etc.. testa Accaliaz!

Puss å kram!


Likes

Comments