View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
standard

Skjorta från HM, Kjol från Zara, Skor från Eytys

Jag har blivit med glasögon! Sådana som ska hjälpa mig att se lite bättre, alltså. Och ni ser dem faktiskt här, sprillans nya och allt.

Annars har min dag varit sådär riktigt härlig, solig, varm och somrig; ja ni vet, när man är ute på stan och fikar, träffar massa olika kompisar och klagar över värmen. Precis så som juni månad ska vara. Precis så som sommaren ska vara. 

Likes

Comments

View tracker
standard

Klänning från Zara, skor från Vagabond, Jacka från Filippa K, Glasögon från Dior.

Tjo! Lite fina kläder! Äntligen! Idag är det ju hur varmt som helst hörni. Tur det, för då kan man gå runt i klänning och sandaler. Som jag har längtat!

Nu ska bralliz ta sig ner på stan och ev. skaffa glajjor, ja den där typen med genomskinligt glas då. 

Likes

Comments

Waow waow waow.

Sjukt vad dagarna flyger förbi såhär i sommartider. Svårt att hålla koll på tiden, ja iallafall för mig.

En annan sak som är lite sjuk är att jag slutar skolan inom loppet av ett ensiffrigt tal.

En tredje liten sjuk sak är att jag har fått jobb, tjoho!

En fjärde riktigt fantastisk och sjuk sak är att självaste Håkan Hellström spelar på Ullevi i helgen!!!!! Men det visste ni säkert redan.

Och nu när min tid som arbetsnisse är över så ska jag väl börja använda något annat än jeans och t-shirt, så lite bilder på kläder, det är något som ni ska få se!

Så, då är vi uppdaterade. Perfect.

Likes

Comments

standard

Oj oj oj oj oj

Shit hörni, nu är man mör så det räcker för två. Om ni undrar varför mitt härliga pladder lyser med sin frånvaro så beror det på att jag numera tillhör arbetsligan, ja om så för en kort tid. Jag praoar alltså just nu. Och med denna prao så kommer mycket damsugande, moppande, serverande, bärande av backar, glaskrossande och sånt. Det är skoj, men också rätt jobbigt. Dessutom lyder klädkoden jeans och halv-fräsch skjorta som matchas med svart förkläde och slarvigt hår. Så om ni vill se min utstyrsel är det bara att speja efter närmaste servitör.

Well, nu ska jag kasta mig i soffan så mina stackars fötter får vila, och så ska jag äta glass också. Gud så gott.

oki doki, keep on slayin friends, cuz I will.

​jag vill också ha sånt här i mitt fönster! 

Likes

Comments

standard

Höll på att bli påkörd av en spårvagn medan jag försökte dela den här låten med er. Men det är det värt. Typ.

Likes

Comments

standard

Jacka från Filippa K, Skjorta från Zara, Byxor från Acne, Skor från Vagabond, Glasögon från Persol

Why is dizz weather so wonderful?

Likes

Comments

standard

Idag hörrni, när allt det där med Snapchat, Instagram, Facebook och sånt har blivit så stort, ja då kan jag känna ibland att det tar över, att det blir lite för mycket.

Har du någon gång stannat hemma en lördagkväll, för att du var trött eller så och tyckt att det var skönt, framtill kl 00:15. Då ser du alla kompisarnas snapchats eller instagram uppdateringar, och tror att dem har världens häftigaste kväll, utan dig.

Har du någon gång trott att din kompis, syster eller kusin, har någon lite extra kärt, efter att ha sett han/hon/den skicka iväg en bild på typ Snapchat.

Har du någonsin börjat tro och tycka massa olika grejer om en grabb eller girl baserat på personens instagramflöde eller Facebooksida?

Har du någonsin känt att du borde uppdatera dina sociala medier med roliga saker så att alla vet hur skoj och najs du har det?

Jag har iallafall både upplevt, känt och gjort de här grejerna. Men jag gillar det inte.

Jag gillar inte att bli upplyst om hur najs alla andra har det medan jag själv ligger i sängen och stirrar upp i taket. Jag gillar inte att folks relationer numera utgår ifrån bilder som skickas fram och tillbaka mellan varandra. Jag gillar inte att man tror att man känner en person efter att ha kollat på deras sociala medier, eller hörts vid via sociala medier. Och jag gillar verkligen inte att jag själv dragits med i det här tänket, tänket att man hela tiden ska visa upp ens fantastiska, super roliga, och problemfria liv. Det räcker liksom inte med att jag själv vet att jag har skoj och mår bra. Nej, alla andra borde få veta det också.

Sociala medier skapar ofta en lite knepig bild av människor, händelser och annat. Det blir liksom snedvridet. Jag har träffat personer som var allt annat än det jag trodde, ja om jag ska utgå från Sociala medier då. Jag har varit på fester som kanske inte varit sådär super skoj, men när jag landat i sängen och scrollat igenom alla snapchats, ja då ser det ut som att jag haft världens bästa tid.

Och visst kan det bli så, att när man ser hur roligt alla andra har det, vilka fina grejor alla andra har eller vilka roliga saker alla andra gör, då kanske det känns som att man själv också borde ha allt det där. Kanske känns det jobbigt när man inte har allt det där.

Sociala medier, det kan vara så skoj och inspirerande, det kan vara en mötesplats för olika slags människor, ett sätt skaffa nya häftiga vänner. Men det kan också bli fel. Sociala medier kan leda till tuffa ideal och göra att man skaffar höga förväntningar på sitt liv och på sig själv som person. Jag vet inte hur det är med er, men att försöka leva upp till ännu fler nya förväntningar, det är det sista jag behöver.

Gud så ironiskt det blev, nu när jag själv sitter här och predikar, på en social medie.

Likes

Comments

standard

Byxor från Weekday, Skjorta från Hope, Skor från Vagabond

Hörni, Jag gillar det där med att färgmatcha, jag tycker det blir så fint.

Likes

Comments