Hur peppande låtar? 

Den senaste veckan har jag varit fett taggad på träning, trots att den består av rehab och för mycket pumpande av biceps - hallå obalans med vänliga hälsningar, grundaren av balans. Idag körde jag 30 minuter intervaller på cykeln (jo det går med rätt musik) och avslutade med ett magpass. Benen lär bli spaghetti så får la satsa på att få abs igen då. Mitt knä är kaos, vet inte vad jag skall göra. Min sjukgymnast tycker att jag skall träna upp det och skippa operation, läkaren säger att en andra operation på samma knä är komplicerad samtidigt som jag vill kunna springa, köra tunga böj och vara obegränsad i min träning. Hjälp mig, någon som har dragit korsbandet två gånger?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt i allt plugg så har jag fått någon jäkla matförgiftning (?) för att jag skulle leka inspo och käka lax med keso. Fanns ju ingen kyl på skolan så antar att mitt uppdrag som fitness-brud misslyckades. Pollen har anlänt också, gud så trevligt med lite mer utmaningar i livet! Just det ja, jag skall hinna med att jobba x antal pass/vecka plus kolla ikapp tre avsnitt av skam, mycket nu. Eftersom att jag inte är 100% så valde jag att köra på en lättare lunch idag; hur gott? Införskaffade ost, sket i. Brukar alltid köpa när priset är liiiite billigare än 300:-/kg typ men vafan, man får unna sig i livet. Ni kör cigg, jag kör ost.

Likes

Comments

Nej jag har inte fått bloggtorka, dock har skolan och jobbet tagit upp all tid jag har i dagsläget: 50% tjänst, tentaperiod och en extra kurs utöver praktiken plus att jag känner mig krasslig - ah, ni som fattar, ni fattar! Mitt i all stress kom min lillebror förbi med en drömsallad. Gött häng, kaffe och snack: jag klagar inte! Jag lovar att bli king på uppdateringar från och med nu!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget innehåller reklamlänkar från Beconfident!

Fick hem ett tandblekningskit från Beconfident i dagarna. Produkterna är utvecklade i Sverige och tillverkade i USA. Det jag gillar sjukt mycket är att produkterna är testade och godkända av läkemedelsverket. Ytterligare en viktig faktor är att behandlingen inte bidrar med smärta, ilningar och andra obehagliga biverkningar. Uppger ni "Absworth-beconfident" i kassan så får ni en WhiteAmin (dvs en tandkräm) värde 199kr samt en tandblekningspenna värde 295kr helt kostnadsfritt när ni köper tandblekning - premium white. Lägg din beställning HÄR!

Likes

Comments

Hur drömmiga outfits? jag behöver verkligen shoppa! Så skönt att vara ledig mitt i veckan, hann med en lunch på stan med min kille och min lillebror, dricka chailatte och göra x antal utfall på gymmet innan mitt knä dog rehab-döden. Var hos läkaren förra veckan och det visade sig att mitt bakre korsband är av på vänsterknät och att det främre är av på mitt högra knä. Jag har även en del löst brosk som gör att jag får ont när jag böjer knät, fett oskönt. Jag hoppas verkligen att jag kan köra ben alternativt att springa igen inom en snar framtid, trodde aldrig att jag skulle längta till bandet, haha!

Likes

Comments

Hej bästa, hoppas att ni mår bra trots allt som har hänt den senaste tiden. Hur skönt är det inte att ta en lång promenad genom stan och bara rensa tankarna? Egentid, lugn och typ, harmoni? Bästa! PS. Glöm inte att ni får 15% på valfria hörlurar från Sudio när ni uppger "absworth" i kassan, tips! Vad lyssnar ni på när ni är ute och går? Jag dör ju för svensk rap, det trodde ni inte va? haha!

Likes

Comments

Gud, vad skall man säga? Känner maktlöshet och hjälplöshet; alla tankar går till de drabbade samt deras anhöriga. Det är dock berörande att se hur vi bemöter attacken med kärlek och hashtagen #openstockholm, som spreds på sociala medier, var verkligen ett fint initiativ. Nu skall jag försöka att leva vidare! Känns fel att beklaga mig i detta inlägg, dock skall jag bege mig till gymmet och köra rehab. Efter gårdagens attack känner jag tacksamhet för att jag exempelvis kan gå, trots att mina korsband är av. Ta hand om varandra!

Likes

Comments

(...) dricker man kaffe, försöker att ta inspo-bilder utan att skämmas ihjäl och pratar om allt; hur trevligt? Jag och Linnea bestämde oss för att ta blogg-bilder, japp, bilderna nedan blev resultatet. Min kamera dog, när vi skulle använda min och Linneas telefon så var minnet fullt (på båda!) och de resterande bilderna blev, eh, inte direkt charmiga. Sammanfattningsvis så är det inte fördelaktigt att vara bloggare om man vill dricka varmt kaffe. Ytterligare två stora problem är att man konstant dör skäms-döden för att man tar foton offentligt och får solsting för att man måste vistas i "foto-ljuset" hela tiden (hets).

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag mötte jag upp mamma för en lunch på stan (mys!) sedan begav jag mig till Mölndals sjukhus för att göra en magnetröntgen. Hade på mig en sjukt snygg rock (eh), lyssnad på världens sämsta radiokanal, fick klaustrofobi-attack för att jag låg i ett rör och kände att jag verkligen ville röra på mig för att jag inte fick. Förstår ni eller? fett jobbigt! Efter min MR drog jag tillbaka till stan för att shoppa; blev ett nytt bronzer från bareMinerals, dagkräm från Biotherm (+ prover) samt ett par jeans från Levi's. Dessa jeans är to die for! Hatar jeans i vanliga fall men materialet på dessa är som leggings (de ser absolut inte ut som leggings, VIKTIGT) plus att de sitter som en smäck!

Finns att köpa HÄR!

Finns att köpa HÄR!

Finns att köpa HÄR!

Likes

Comments

På grund av min knäskada så har min träning blivit lidande, dock bestämde jag mig för att dra till gymmet igår. Det blev ett "kom-igång-pass" med diverse övningar för överkroppen. På fredag skall jag till sjukhuset för en MR (magnetröntgen) och nästa vecka skall jag träffa en läkare. Känns helt ok i knät i dagsläget, äter inga värktabletter, har slutat att gå på kryckor och under gårdagens rehab kunde jag böja- samt sträcka på benet relativt bra. Jag är en person som snabbt går vidare oavsett vad jag har varit med om. Jag har, under ett flertal gånger, haft svårt att känna att det är okej för mig att vara ledsen då jag ständigt jämför min situation med andras samt bagatelliserar mina upplevelser. Men, jag har varit ledsen efter skadan och det har jag rätt att vara. Nu försöker jag dock att vara positiv; vill jag något så löser jag det!

Likes

Comments

Instagram@absworth