Startade dagen med 1 och en halv knäckemacka (standard att glutenfria saker går sönder) samt en kopp kaffe med matlagningsgrädde - ni bah (?) japp, så är det när man, eh, bor själv? Ingen framförhållning. När man bodde hemma kändes det som att ICA hade öppnat i köket, fanns liksom 13 mjölkpaket. Skall strax bege mig till gymmet för ett "vi får se lite vad jag känner för"-pass och sedan väntar sista arbetspasset innan semestern, dröm!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är lite wild and crazy hemma hos oss i dagsläget, känns lite som att jag campar i mitt eget hem. Har till och med hittat lite "farliga" djur (läs: en silverfisk) och vårt vatten i kranen är (och har aldrig varit) lite ljummet så ah, back to scouterna liksom. Har jobbat kaos mycket det senaste (eh, 50% tjänst) då jag har lagt alla mina lediga dagar runt semestern, hallå 3,5 v från och med den 3 augusti; dröm! Jag har även löst en gopro för att, wait for it, starta en vlogg, hur bra? Tror att det kommer att bli najs! Ikväll blir det fotboll (ofrivilligt) & pizza (frivilligt), ciao!

                    Instagram: @Absworth

Likes

Comments

I samarbete med Caseapp fick jag möjlighet att designa ett skal till min telefon- och ett till min laptop; nu har jag även löst en rabattkod till er! Uppge "ABS20" i kassan och få 20% på en beställning. Här kommer lite inspo från deras instagram, hur najs?

Likes

Comments

Jag använde mig av följande ingredienser:

Dadelpuré

Glutenfria havregryn

Kakao

Kaffe

Vaniljpulver (inte vaniljsocker!)

Kokos

Saker som jag inte hade hemma men som hade varit gott i:

Smör

Nötter

Saker som jag glömde att lägga i:

Salt (fan, haha!)

Likes

Comments

Blödande magsår, kronisk huvudvärk och cash fanns - typ så känner jag kring vår flytt just nu. Nä men ärligt, skall bli så najs att flytta. Vi var på besiktning förra veckan och O-M-G, den är dröm. Vitt kök med mässing detaljer, ett badrum med marmor-inspirerande väggar och en öppen planlösning, tja liksom. När det kommer till möbler så har jag bestämt mig för följande saker; men hjälp mig gärna att bestämma skrivbordsstol! Vad tycker ni?

Vardagsrum
Sovrum
Kontor
Vilken stol tycker ni?

Likes

Comments

Frisk, fett motiverad och (vad börjar mer på f?) eh, tillbaka till rutinerna, dröm! Denna veckan har jag kört fem pass, jag känner mig helt slut i kroppen #orutinerad. Jag kör fortfarande rehab för knät, läkaren vill att jag skall göra en titthålsoperation för att se om menisken är skadad samt ta bort löst brosk (spyr) för att slutligen göra en korsbandsoperation efter sommaren medan sjukgymnasten tycker att jag skall träna upp knät; och jag bah, jaha vem skall man lyssna på? Knät känns dock mycket bättre nu, jag kan liksom gå snabba promenader, cykla samt köra crosstrainer (målet med livet, haha). Benträningen är dock begränsad men jag har fått lägga till benpress och raka marklyft samt squats (utan vikter), "wohoo".

Måndag: 10 min cykel samt benpass/rehab

Tisdag: 30 min PW, 15 min trappmaskin samt mage

Onsdag: 10 min crosstrainer samt överkropp (biceps, triceps, axlar, rygg)

Torsdag: 10 min cykel samt benpass/rehab

Fredag: 45 min PW samt mage

Lördag: vila

Söndag: vila

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig från jobbet, dröööm. Käkade ofrivilligt frukost framför "Malou efter tio" då jag missade nyhetsmorgon, dagen började sämst dvs. Drog ut på en promenad då jag fortfarande är förkyld (suck), stannade till vid JOS för att införskaffa lite lunch. Det här med att restauranger/caféer inte fattar gluten till 100% år 2017 är oklart. Sedan drog jag till läkaren för att göra ett allergitest. Jag hatar sjukhuslokaler, blir alltid helt nervös och svimmar typ 9/10 gånger när jag ser blod/tar blodprov/pratar om blod, haha. Läkaren bah "du ser lite blek ut", frågan är om han pikade min sminkning (min foundation kan vara för ljus) eller om jag verkligen dog efter ett stick i fingret (pin). När provresultatet kom visade det sig att jag inte alls är allergisk mot björk, gräs, kvalster osv. Jag har liksom lagt hela mitt csn på att införskaffa allt som någonsin har lanserats mot pollen och så är jag inte ens allergisk, whaaaat? Efter att ha firat med islatte och hemmagjorda hamburgare drog jag och min kille en sväng till Mio och Ikea (sväng = gick 10 minuter innan min kille låg i sängarna och hade gett upp?). Vi flyttar i augusti och jag vet liksom inte riktigt hur vi jag vill ha det, blir så påverkad av alla inspobilder på insta att jag har tappat min egen smak, haha.

Likes

Comments

Spenderade helgen i Stockholm med min kille, dagarna bestod av återhämtning (från vad? haha), god mat, långa skavsårs-promenader och x antal islatte (cash fanns). I dag vaknade jag dock upp förkyld, standard när man går på "sommarlov" och kroppen slappnar av, känner ni igen er? Idag kommer jag att spendera dagen i soffan med kardashians, stepsils och värktabletter, woop woop. För övrigt, frukosten i Stockholm skämtar man inte bort, hur najs? Standard att äta ihjäl sig, oklart hur man hittar "den omtalade balansen" på en frukostbuffé, haha. Fast gräslök och gurka är ändå fett #inspo

Likes

Comments

I samarbete med caseapp.se fick jag möjlighet att designa ett skal till min mobil- och ett skin till min laptop, hur snyggt? Jag valde en design som redan fanns (alla älskar marmor) och skapade sedan en text, superlätt! Och ja, det är en iphone 5 och nej de är inte utrotade än, haha. Koden ABS20 ger er 20% på ett helt köp. Gå in på Caseapp och klicka hem ett färdigt skal alternativt var kreativ och skapa ett unikt.

Likes

Comments

Fick hem en klocka från FOGELBERG WATCHES i dagarna. Klockan har ett reptåligt safirglas, japanskt urverk och materialet är av rostfritt kirurgiskt stål. Jag beställde självfallet en i roséguld med stålband, hur snygg?

Lägg din beställning här: klockor Fogelberg

Likes

Comments

Instagram@absworth