Är mitt inne i plugg-hetsen, har en tenta som skall in om 24h isch, stressen! Tänkte dock tipsa om en mättande och god smoothie (för det har jag nog tid med? eh) gjord på ett fåtal ingredienser - bra för er som inte bor hemma länge alternativt för er som är studenter; standard att ha lingonsylt, ett halvt paket mjölk och en halv knäckemacka hemma liksom. Du behöver: Lindahls kvarg (valfri smak - snällt), mjölk och frysta bär - hur enkelt? Jag testade mango- och ananas idag; riktigt god och sådär exotiskt en trist dag som denna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Asså ja, jag lever, typ? Har en kurs i skolan på drygt en månad (vetenskapsteori, ah men ni hör ju) som inkluderar tre (!) tentor - nä men okej, schysst. Jag jobbar 50% och japp, så blev man sjuk på det. Därför har jag inte prioriterat mitt fejkliv på bloggen/insta, ah men ni fattar. Mitt senaste "inrednings-köp" måste ändå vara det klockrenaste ever; jag har aldrig köpt ny kurslitteratur men jag klickar hem en Chanelbok för några hundra som jag försövrigt inte har läst? Ibland asså. Fint blev det dock! I skrivande stund äter jag kvarg och godis, man vill ju uppnå den omtalade balansen - 2017 och ingen jävel har uppnått den än? Oklart! Skall bara chilla idag, hetsa i mig strepsils (jag vet att man skall vänta i typ 5 h mellan varje, men vem gör ens det?), kanske duscha? Fick äntligen (!) hem mitt Maria Nila balsam idag, har liksom använt gliss (!) för att leveransen var svinlång och när jag väl fick paketet så var det fel produkt? Asså fel kan ske men när man ringer och ber dem att skicka rätt produkt, ringer igen för att det inte har kommit fram på fem dagar och det visar sig att dem har glömt ärendet så blir man lite trött. Att jag även skall skicka tillbaka min felaktiga produkt så att de kan sälja vidare den är oklart, har liksom haft den hemma? Var Baresso för er som undrar, rekommenderar ej! Ajah, nu har jag mitt balsam i alla fall, hoppas att det är bra efter allt slit, haha. Fick köpa "hårkontroll" under tiden jag använde gliss, måste la bli +-0, typ?

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Sudio

I dagarna fick jag hem dessa hörlurar från Sudio som är designade för en aktiv livsstil (oklart om jag är asaktiv men ah). Det jag uppskattar med dessa hörlurar är att de har 9 h batteritid (!) och självfallet att de är trådlösa. Att de sedan har en snygg design är bara ett stort plus! Jag har löst en rabattkod till alla som behöver unna sig något nytt nu när skolan- och jobbet har dragit igång igen. Uppge "absworth" och få 15% rabatt på ett par lurar, hur bra?

Likes

Comments

Finnattacker, stress, hämtmat och kaos MEN äntligen har vi flyttat in i vår nya lägenhet och nästintill allt är uppackat (förutom 3 lådor fulla med träningskläder?). Fett oklart att jag har så mycket träningskläder men ändå använder ett par tights, har säkerligen "hon med samma kläder" som smeknamn på gymmet. Jag har därför startat en bloppis på instagram @absworthbloppis där ni kan hitta billiga och nästintill oanvända eller till och med oanvända plagg.

Det är onsdag idag (no shit) och det är sista veckan innan skolan- och jobbet drar igång igen; 0-110%, standard! Har införskaffat så mycket fint till lägenheten, tänkte lösa ett inlägg med massa inredning i dagarna. Nu skall jag äta upp min omelett, avsluta med en kaffe och lite chilichoklad (förtjänar) och sedan dra in till stan för ett pass på gymmet.

Dagens mat hittills: 

Likes

Comments

Startade dagen med 1 och en halv knäckemacka (standard att glutenfria saker går sönder) samt en kopp kaffe med matlagningsgrädde - ni bah (?) japp, så är det när man, eh, bor själv? Ingen framförhållning. När man bodde hemma kändes det som att ICA hade öppnat i köket, fanns liksom 13 mjölkpaket. Skall strax bege mig till gymmet för ett "vi får se lite vad jag känner för"-pass och sedan väntar sista arbetspasset innan semestern, dröm!

Likes

Comments

Det är lite wild and crazy hemma hos oss i dagsläget, känns lite som att jag campar i mitt eget hem. Har till och med hittat lite "farliga" djur (läs: en silverfisk) och vårt vatten i kranen är (och har aldrig varit) lite ljummet så ah, back to scouterna liksom. Har jobbat kaos mycket det senaste (eh, 50% tjänst) då jag har lagt alla mina lediga dagar runt semestern, hallå 3,5 v från och med den 3 augusti; dröm! Jag har även löst en gopro för att, wait for it, starta en vlogg, hur bra? Tror att det kommer att bli najs! Ikväll blir det fotboll (ofrivilligt) & pizza (frivilligt), ciao!

                    Instagram: @Absworth

Likes

Comments

I samarbete med Caseapp fick jag möjlighet att designa ett skal till min telefon- och ett till min laptop; nu har jag även löst en rabattkod till er! Uppge "ABS20" i kassan och få 20% på en beställning. Här kommer lite inspo från deras instagram, hur najs?

Likes

Comments

Jag använde mig av följande ingredienser:

Dadelpuré

Glutenfria havregryn

Kakao

Kaffe

Vaniljpulver (inte vaniljsocker!)

Kokos

Saker som jag inte hade hemma men som hade varit gott i:

Smör

Nötter

Saker som jag glömde att lägga i:

Salt (fan, haha!)

Likes

Comments

Blödande magsår, kronisk huvudvärk och cash fanns - typ så känner jag kring vår flytt just nu. Nä men ärligt, skall bli så najs att flytta. Vi var på besiktning förra veckan och O-M-G, den är dröm. Vitt kök med mässing detaljer, ett badrum med marmor-inspirerande väggar och en öppen planlösning, tja liksom. När det kommer till möbler så har jag bestämt mig för följande saker; men hjälp mig gärna att bestämma skrivbordsstol! Vad tycker ni?

Vardagsrum
Sovrum
Kontor
Vilken stol tycker ni?

Likes

Comments

Frisk, fett motiverad och (vad börjar mer på f?) eh, tillbaka till rutinerna, dröm! Denna veckan har jag kört fem pass, jag känner mig helt slut i kroppen #orutinerad. Jag kör fortfarande rehab för knät, läkaren vill att jag skall göra en titthålsoperation för att se om menisken är skadad samt ta bort löst brosk (spyr) för att slutligen göra en korsbandsoperation efter sommaren medan sjukgymnasten tycker att jag skall träna upp knät; och jag bah, jaha vem skall man lyssna på? Knät känns dock mycket bättre nu, jag kan liksom gå snabba promenader, cykla samt köra crosstrainer (målet med livet, haha). Benträningen är dock begränsad men jag har fått lägga till benpress och raka marklyft samt squats (utan vikter), "wohoo".

Måndag: 10 min cykel samt benpass/rehab

Tisdag: 30 min PW, 15 min trappmaskin samt mage

Onsdag: 10 min crosstrainer samt överkropp (biceps, triceps, axlar, rygg)

Torsdag: 10 min cykel samt benpass/rehab

Fredag: 45 min PW samt mage

Lördag: vila

Söndag: vila

Likes

Comments

Instagram@absworth