View tracker

För ett tag sen så tog @H3L4N några bilder på mig så tänkte visa mina favoriter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Så såg det ut innan.

Sen lite när jag håller på med att.

Och så här blev det till slut.

Likes

Comments

Hellu!

Denna veckan är lite tråkig tycker jag för det är min sista jobb vecka. Vilket jag tycker är redigt tråkigt då jag har trivs jätte bra där och dom jag har jobbat med är ju så roliga och snälla så det blir nog svårt att hitta såna roliga arbetskamrater igen. Men ja man kanske kommer tillbaka dit någon gång, men så länge får man ta och söka nya jobb och testa nya saker.


Nu till vad jag längtar efter jo det är ju så att jag och Daniel ska åka upp till älskade Lollo i Borås nästa torsdag!! Vill att det ska vara nu ju. Kommer nog ha massor med mys och roligheter när vi är där uppe! Så ska vi vara där tills på söndag och då åker hon med oss hem så kul. #längtar massor nu!!

Likes

Comments

Hellu!
Sitter just nu ute i gräset och tar en liten paus från att måla. Vi håller på att fixa vårt vardagsrum eller jag fixar vårt vardagsrum hehe. Så jag har tagit lite före och efter bilder som jag tänkte lägga ut här sen när jag är klar så ni får se lite och så. Men nae nu ska jag nog ta och starta musiken på hög volym och börja igen :)

Likes

Comments

Hellu.
Idag har faktiskt varit en riktigt kul. Fick sova tills jag vaknade och då hade Nicole skrivit till mig och frågade om jag ville hänga med till några affärer. Så då blev det att stiga upp och klä på sig och sen åka till mormor med familjen och fikade lite, sen plockade Nicole upp mig där. Slutade med att jag köpte 2 T-shirts och ett linne, sen blev det lite mat och sen kom vi på att vi ville bada också så det blev det också lite senare. När vi skulle bada så bjöd vi med en till och det var ganska trevligt blev prat och bad och så skönt att bada. Tack för idag Nicole!

Likes

Comments

Hellu.
Igår så fick jag ett till paket och där var ett linne som jag har beställt och än så länge är jag nöjd med den.

Sen kom lollo hit och så tog vi och körde en runda. Det slutade med att vi hamnade i kristianopel så gick vi på muren, satte oss en stund där med och pratade och lite. Sen blev det hem och kolla på film och bara ha det mys.

Likes

Comments

Hellu.
Idag fick jag hem ett paket som jag har väntat lite på och än så länge är jag nöjd. Det var två stycken flyttande läppstift eller vad man ska säga och är redigt nöjd med färgerna. Testade dom på handen men tog dock inget kort på det men det satt väldigt bra också var så jag knappt fick bort det.

Likes

Comments