Header

Hade det så himla kul på nyår! Skrattade, dansade, pratade, sjöng och drack lite gott. Var nog min bästa nyårsafton faktiskt på alla mina år, fick ju vara med mina kompisar och min kille kan ju inte vara bättre än så liksom. Så jag hoppas att 2017 blir lika bra som början på detta året.

Likes

Comments

Hellu.
Ja nu är jul över och det är väldigt skönt måste jag säga. Fick många fina julklappar och mycket jul mys. Blev att jag var på 3 jul firande på julafton detta året, först var det ju hemma med familjen och mormor, sen blev det hos killen och han släkt en liten runda sen så åkte vi till min älskade Lollo för att säga god jul och lite men det slutade med att vi blev inbjudna till deras jul firande och det var så mysigt faktiskt.( Det var ju jätte mysigt på alla ställen tycker jag ju )
Men tänkte visa mina fina julklappar.

Tack så mycket för alla fina saker jag fick och en riktigt mysig jul!

Likes

Comments

1. Mitt favorit djur är Räv.

2. Jag tycker om någon väldigt mycket.

3. Vill ha en Get som husdjur.

Likes

Comments

Hellu!
Ja nu var det ju ett redigt längesen jag skrev något här på bloggen men har ju inget att skriva om så blir ju drygt att läsa det då. Men ska väl bli lite nu vid jul och nyår iallafall försöka.

Men som rubriken lyder så har jag lite svårt att sova. Det blir alltid så när man har jobbat natt man har ju liksom blivit van vid att vara vaken nu och då kan man ju inte sova. Sen så har jag försökt att stiga upp tidigt men blev runt 12 typ så blev inte så tidigt ändå. Men men får väl bara försöka sova får väl ta o räkna får eller något sånt.

Likes

Comments

För ett tag sen så tog @H3L4N några bilder på mig så tänkte visa mina favoriter.

Likes

Comments

Så såg det ut innan.

Sen lite när jag håller på med att.

Och så här blev det till slut.

Likes

Comments

Hellu!

Denna veckan är lite tråkig tycker jag för det är min sista jobb vecka. Vilket jag tycker är redigt tråkigt då jag har trivs jätte bra där och dom jag har jobbat med är ju så roliga och snälla så det blir nog svårt att hitta såna roliga arbetskamrater igen. Men ja man kanske kommer tillbaka dit någon gång, men så länge får man ta och söka nya jobb och testa nya saker.


Nu till vad jag längtar efter jo det är ju så att jag och Daniel ska åka upp till älskade Lollo i Borås nästa torsdag!! Vill att det ska vara nu ju. Kommer nog ha massor med mys och roligheter när vi är där uppe! Så ska vi vara där tills på söndag och då åker hon med oss hem så kul. #längtar massor nu!!

Likes

Comments

Hellu!
Sitter just nu ute i gräset och tar en liten paus från att måla. Vi håller på att fixa vårt vardagsrum eller jag fixar vårt vardagsrum hehe. Så jag har tagit lite före och efter bilder som jag tänkte lägga ut här sen när jag är klar så ni får se lite och så. Men nae nu ska jag nog ta och starta musiken på hög volym och börja igen :)

Likes

Comments