Header

För någon vecka sen så fick jag halsfluss tror jag (var och kollade upp mig men allt visade negativt) och så fick jag medicin att ta i tio dagar och det blev bättre. Men sen gick det typ 3 dagar efter jag slutat med medicinen så fick jag ont i halsen och den högra sidan svullnade upp igen... Så har varit på vårdcentralen innan idag så dom har kollat i halsen igen men även denna gången var allt negativt dock så väntar dom fortfarande på några prover. Dom tänkte kanske trodde att min svullnad hade var i sig så det bara var något sånt, så dom tog o bedövning i halsen och stack en nål och kollade om var men det fanns inget.. Men jaja får ta o vänta på provet och se vad som händer, fick mer medicin som jag ska ta nu i 10 dagar till och så får vi se vad som händer sen om det blir bättre eller sämre.

Likes

Comments

Hellu.

Jaa vad händer i mitt liv just nu, inte så jätte mycket. Har varit sjuk i några dagar och det var ju inte det roligaste, halsen svullnade upp och jag hade piss ont i den. Men det är mycket bättre nu och det känns underbart för jag kan jobba igen och det är riktigt skönt. Det är så himla drygt att vara hemma och inte kan åka någonstans eller göra någonting så alltid så skönt när man kan börja jobba igen.

Men nu har jag helg i 4 dagar så får se vad man ska göra då, har lite planerat som att Bowla och ut o äta med jobbet och sen ska jag träffa bästa @AllNightmareLong (Världens bästa Lollo) som har kommit hem! Sen ska jag ju självklart vara med min snygging så klart och så får vi se vad som hittas på mer.


Bjuder på en gullig bild på chippen.

Likes

Comments

Hade det så himla kul på nyår! Skrattade, dansade, pratade, sjöng och drack lite gott. Var nog min bästa nyårsafton faktiskt på alla mina år, fick ju vara med mina kompisar och min kille kan ju inte vara bättre än så liksom. Så jag hoppas att 2017 blir lika bra som början på detta året.

Likes

Comments

Hellu.
Ja nu är jul över och det är väldigt skönt måste jag säga. Fick många fina julklappar och mycket jul mys. Blev att jag var på 3 jul firande på julafton detta året, först var det ju hemma med familjen och mormor, sen blev det hos killen och han släkt en liten runda sen så åkte vi till min älskade Lollo för att säga god jul och lite men det slutade med att vi blev inbjudna till deras jul firande och det var så mysigt faktiskt.( Det var ju jätte mysigt på alla ställen tycker jag ju )
Men tänkte visa mina fina julklappar.

Tack så mycket för alla fina saker jag fick och en riktigt mysig jul!

Likes

Comments

1. Mitt favorit djur är Räv.

2. Jag tycker om någon väldigt mycket.

3. Vill ha en Get som husdjur.

Likes

Comments

Hellu!
Ja nu var det ju ett redigt längesen jag skrev något här på bloggen men har ju inget att skriva om så blir ju drygt att läsa det då. Men ska väl bli lite nu vid jul och nyår iallafall försöka.

Men som rubriken lyder så har jag lite svårt att sova. Det blir alltid så när man har jobbat natt man har ju liksom blivit van vid att vara vaken nu och då kan man ju inte sova. Sen så har jag försökt att stiga upp tidigt men blev runt 12 typ så blev inte så tidigt ändå. Men men får väl bara försöka sova får väl ta o räkna får eller något sånt.

Likes

Comments

För ett tag sen så tog @H3L4N några bilder på mig så tänkte visa mina favoriter.

Likes

Comments