Header

Hellu!
Igår så fick jag den stora äran att fota gravid bilder åt min kusin och hennes man. Tänkte att jag skulle lägga ut dom här sen och sen så kommer det nog andra bilder också då jag och lollo ska antagligen fota i veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaaaaaaa!
Nu har vi äntligen fått flytta in i huset och det känns så himla bra. Vi har sovit här nu i 2 nätter och kan inte klaga alls, en väldigt skön säng vi köpte och soffan och allt. Känns hur bra som helst just nu faktiskt.
Men har mycket mer att packa ner hemma innan vi har fått hit alla mina saker och så men det ska nog gå bra och sen finns det en del saker vi måste köpa men det ska bli bra.

Likes

Comments

Jaa har inte mycket mer att säga än att nu har jag 5 veckor semester!!! Och på onsdag så har jag bokat tid så jag ska fixa mina naglar nu när jag kan ska bli ganska kul faktiskt, Sen är det midsommar och då ska vi har kul hoppas jag iaf. Aja hade inte mycket mer att skriva just nu.
Hade bra!

Likes

Comments

Asså mitt liv känns väldigt bra nu. Vi håller på att flytta lite ju och har byggt ihop saker i huset det känns som att det rullar på. (förutom att dom inte är klara med el vatten och avlopp) men annars så känns det jätte bra. Sen om en vecka så går jag på min första riktiga semester och jag får 5 veckor också men det var bara för man hade tur hur våra lediga dagar blev den veckan men det ska bli redigt skönt. Sen har jag o killen planerat lite om att åka till lite ställen på semestern men det tar jag mer om när vi närmar oss det. Så det var typ det jag ville skriva denna gången!

Likes

Comments

Heller!
Just nu längtar jag tills jag kan flytta in i huset, så jag hoppas verkligen att dom blir klara med det nästa vecka. Det känns ganska konstigt att packa ihop sina saker men ändå väldigt spännande. Det dryga med att flytta det är ju att man ska köpa allt man behöver och just nu har vi köpt säng, garderoben och soffan och sen lite små saker till köket och lite. Tänkte ta lite bilder o lägga ut o skriva mer när vi börjar flytta in.

Likes

Comments

Igår så åkte jag och Lollo till Emporia som vi hade bestämt för ett tag sen. Vi gjorde detta ist för att köpa presenter till varandra så tänkte vi att vi hittar på något ist och då bestämde vi att vi åkte dit. Så tänkte mest visa lite bilder från gårdagen och det som jag köpte igår. Först kommer bilder från igår och sen kommer det jag köpte men det märker ni nog. Hade jätte roligt och det måste vi göra om.

Hahah var bara tvungen att köpa denna, tyckte att den var ganska rolig och sen är det ju nästan batman.

Likes

Comments