Header

Hvorfor får noen(som meg) spontane innfall av å farge håret lilla for å angre seg til kvalme etter 3 dager? Hvorfor farger jeg håret lyst, for å farge det mørkt igjen etter noen uker? Hvorfor skal hår være så utrolig komplisert? Sikkert rart å skrive om, men når man er så heldig at man har håret sitt, hvorfor skal man ødelegge det ved å bleike det ihjel feks. Jeg har veldig mørkt brunt hår naturlig, brune øyne og jeg har en hud tone som blir fort brun og aldri er sånn typisk skandinavisk veldig hvit.

Jeg har kanskje for mye tid å tenke over sånne ting pga sykdommen min, men jeg skal virkelig neste uke farge vekk det lilla med en brun hårfarge. Jeg skal ha det naturlig, og ikke farge det mere. Den naturlige fargen skal ut, vi er vell født med de fargene vi har fordi det er oss? Det er det vi virkelig kler, tenker jeg. Har alltid synes at naturlig utseende er det vakreste, hvorfor høre på samfunnet om at tynne blondiner er det vakreste? Sier men uenig, naturlig er det vakreste.

Jeg skal slutte bry meg om andre folk, om overfladiske ting. Jeg orker det ikke oppi alt dette andre, godtar ikke folk hvem man er så får man bare kvitte seg med dem. Noen enig eller uenig? Kom med feedback da vell:)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bloggerne. Eller bloggeren. Whatever, Emelie blogger på to andre blogger så er vell jeg som i hovedsak bruker denne bloggen nå. Skal legge ut linker til beste sine blogger senere idag, for hun må man følge med på:)

Jeg følte for å begynne blogge igjen. For å "lette" på trykket. Jeg lever med en kronisk sykdom, men er foreløpig udiagnosert, så venter på en diagnose. Jeg er veldig dårlig, muskler, skjellett, nerver, jeg vet ikke hva som er galt men ofte er alt uutholdelig vondt. Jeg orker nesten ingenting, jeg lever et liv hjemme som 22 år, med minimalt sosialt liv fordi jeg er så dårlig. Jeg har ikke energi eller krefter.

Jeg kan ikke planlegge noe, for vet aldri når de gode og dårlige dagene er. Jeg vil bli frisk, eller bedre, i hvertfall. Men er samtidig glad for at det ikke er den værste sykdommen man kan ha. Jeg er heldig for det kunne vært døds alvorlig. Men noenganger er det ikke lett å holde på den tanken. Bloggen kommer til å bli utløp for gode dager, dårlige dager, innkjøp, opplevelser, oppturer og nedturer.

Jeg har sånn forresten, farget håret mitt lilla. Og jeg elsker det!
Likes

Comments

Nå har jeg ikke blogget på flere mnd.. Flaut, sånn får man jo ikke lesere av! Men anybutt, har ikke skjedd så fryktelig mye i sommer, vært hjemme hele tiden typ. Men nå skal jeg på ferie på lørdag, så det blir fantastisk herlig.

Idag har jeg laget lasagne, den står klar i ovnen. Liker lage sånne ting en god stund før det skal varmes for da trekkes sausen inn i pastaplatene så de blir en god del mykere:)

Har dere hatt en fin sommer? Er dere tilbake i jobb og på skole, eller er dere som meg et håpløst tilfelle som ikke er på noen av delene?


Likes

Comments

Fredag kveld, jeg er som vanlig bare hjemme. Sånn er dagene og livet med en sykdom man ikke har fått noen diagnose på hva er. Neste uke venter lege besøk x2 og uken etter der igjen venter sykehuset og i slutten av den uken, da blir det faktisk tatovering. Skal endelig få ferdig sleeven min, og denne gangen skal jeg faktisk til og med ta inn litt farger:) Tenker det blir rosa og blått, noen andre farger vil ikke jeg ha. Tror jeg? Haha.


Så maser jeg litt på Emelie om at jeg skal til hun i juli, så håper hun har tid engang:)

Nå ser jeg på Jersey shore og savner mitt lange hår. Men jeg kjenner ingen her oppe på Geilo som kan sette det på, det er vilt trist. Luksus problem, i know.

Håper alle får en god kveld, så blogges vi imorgen.

Likes

Comments

I'm back bitches!!

Ligger i sengen, men sånn vifte som gir litt kald luft. Det er så varmt! Ser på jersey shore, det er så gøy.

Orker ikke skrive mer idag, kommer innlegg imorgen:) Håper alle har hatt en bra pinse helg!


Likes

Comments

For nå! Nå skal jeg skjerpe meg, og blogge mere. Tror blogging kan være en liten utløpspost for meg. Jeg er jo veldig dårlig, men ingen prøver viser noe annet enn høy crp. Men det har ikke noe med hvor vondt jeg har i armer, og skuldre og at jeg føler musklene/skjellettet brenner opp. Det er så intenst at noen ganger føles det som det er slutten. Noen dager klarer jeg såvidt holde i en gaffel/kniv. Tilogmed å pusse tenner er slitsomt de værste dagene.

Så som dere kanskje skjønner, gjør jeg ikke så mye om dagene. Det blir at jeg gjør det jeg klarer, noen dager er det mye, andre dager sånn middels og noen dager ingenting ca.

Men skal prøve være kreativ å kanskje blogge om: drømmer om reise, klær, tatoveringer, meninger om ting og slike ting.
Likes

Comments

Idag skal jeg på dagstur til Sverige med super Anette:) Og vi hører det er så varmt og godt der så dette blir en herlig dag! Håper dere også får en super bra dag idag.

Jeg har forresten ikke fått blogger på en del dager da jeg inne engang har kommet inn på bloggen. Men nå funker det visst igjen:)

Ønsker dere en herlig dag:)


Likes

Comments

Legges jeg inn på sykehuset. Bare for 1 døgn, men nå har jeg vært syk så lenge at de er bekymret for hvorfor jeg konstant har infekjson og forhøy crp. Håper de finner ut av dette nå, og at jeg snart får tid på sykehus i drammen så de kan finne ut hva som er galt med skuldrene/armene mine også. Gått med intense smerter og nummenhet i flere år, jeg begynner bli fryktelig sliten og veldig lei dette her.
Likes

Comments

For idag så skal jeg bake brownies! Naam<3 Igår så vi selvfølgelig på eurovision, jeg heide på danmark fordi sangen var bra, jeg elsker dansker og jeg bare elsker danmark. København er en by jeg drømmer om å bo i, MEN jeg skjønner ikke noenting av dansk så spørs vell om det skjer.

Anyways, idag blir det bare baking fordi det regner og er ekkelt ute. Blir muligens en tur med Rambo, så burde jeg tatt sol men det får hvertfall vente til imorgen. Er så bleik at jeg ser blåhvit ut så noe må gjøres ja!

Bildene er bare slengt med random, Emelie og meg på første bilde første dagen jeg var hos hun<3 Så har vi lillebror og meg på det andre bildet!:) Han er jeg så uendelig glad i, bestebror!
Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och tar en kort paus, sprungit in på toaletten och så! har värsta morronfrillen idag och ser förjävlig ut. Men jag ska inte möta någon snygging idag ändå hade jag tänkt.

upptaderar senare
pöss


Likes

Comments