... vilket betyder att det är exakt två månader sedan (20 februari) som jag fick beskedet efter två veckor med kraftig huvudvärk och illamående+kräkningar att jag har en blodpropp i huvudet. Just i det ögonblicket kändes det som om jag ramlade ner i ett stort svart hål och samtidigt tänkte jag nu kommer jag dö, 22 år gammal av en blodpropp i huvudet. Jag blev flyttad till intensiven på Kalmar Lasarett och de hade kontakt med specialistsjukvården i Linköping i fall det skulle bli sämre. Chockad och rädd låg jag på intensiven den natten och räknade timmarna jag hade varit där samtidigt som jag tänkte att jag lever fortfarande. Efter lite mer än 12 timmar på intensiven så fick jag flytta över till strokeavdelningen, därför att läget hade varit stabilt hela natten och det var varken sämre eller bättre. 

Efter att ha gjort en magnetkameraundersökning så fick jag reda på att proppen var väldigt stor, den sträckte sig över tre blodkärl och jag kan inte riktigt förstå det än idag att jag drabbats av det jag drabbats av och hur allvarligt det faktiskt var. 

Det jag vet efter den senaste magnetkameraundersökningen som gjordes den 17 mars är att blodcirkulationen i huvudet har blivit bättre och proppen har till viss del minskat. Det är som sagt en hel månad sen så det kan ju se annorlunda ut idag eller likadant, det vet jag just nu inte. 

Men jag är evigt tacksam över att det har gått så bra som det har gjort. Inser ibland hur värre det faktiskt kunde gått och att jag har haft tur i oturen. 

Detta var lite av min resa som fortfarande håller på, dock är det så svårt att skriva ner det jag upplevt på ett bra sätt därför kan texten bli lite luddig, bara så att ni vet. Vill tacka alla som stötar mig under denna resa, och ett stort tack till personalen på strokeavdelningen inne i Kalmar, ni gjorde min vecka inne på sjukhuset liiiite lättare. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!

Här kommer en new in på de kläderna jag köpte på Lager157.se , skriv gärna en kommentar på vad ni tycker.PUSS och KRAM! 😘

Likes

Comments

​Hejsan allesammans! 

Förlåt för att jag inte gjorde några uppdateringar igår men det blev bara inte så, vaknade typ jätte sent och låg i sängen hela dagen i pyjamas och spelade The Sims 4. Idag hämtade jag ut ett paket från Lager157, jag har dock inte provat allt men jag hoppas att det passar för jag är grymt nöjd med allt. Det kommer komma en new in någon gång innan denna vecka är slut. Jag spelade ju också in en ny video i måndags, tyvärr vet jag inte när den kommer upp här på bloggen då jag inte har redigerat den ännu och får se när jag har lust+ork till det. Förutom att hämta ut paketet så har jag också varit på ett samtal och pratat om livet och det som har hänt med blodproppen och allt. Det var skönt att få prata av sig i en timma, ska dit nästa fredag igen. 

Har även handlat idag och på väg till Lidl så började det hagla, dessutom har det blåst, regnat och varit soligt under tiden som jag var ute idag. Riktigt aprilväder må jag säga. Så när jag kom hem va jag både blött och kall. Inte kul. 😔

Det var allt för detta inlägg och så får vi ha det så bra så hörs vi snart igen.

PUSS och KRAM😘

Likes

Comments

​Hejsan allesammans! 

Här kommer en liten uppdatering om hur min dag har varit. Den har varit helt okej, hämtade dock inte ut paketet som jag nämnde igår för jag hälsade på, fritidshemmet istället, som jag hade praktik hos i höstas och som jag även skulle haft just nu om inte jag hade blivit sjuk. Det var mycket trevligt och det var uppskattat av pedagogerna (barnen träffade jag aldrig för jag var där innan de kommer dit). När jag kom hem så fixade jag min ansökan till högskolan ht15 och skickade in den. Jag gjorde detta eftersom jag inte har något att göra i höst plus att jag har en fast inkomst i så fall i form av csn eftersom jag inte fortsätter min utbildning förens i Januari 2016 och detta är på grund av att jag tagit studieuppehåll eftersom jag blivit sjuk, 

Det var allt för idag och så får ni ha det så bra så hörs vi imorgon. 

PUSS och KRAM😘Likes

Comments

Hej allesammans!

Som jag skrev igår så kommer det en giveaway ut idag och det är för att jag hade besöksrekord på bloggen förra veckan, inte bara en gång utan TVÅ. 😃 Men denna giveaway kommer vara för det första besöksrekordet så får jag se vad jag hittar på till det andra.

För att ha chansen att vinna så måste ni kommentera att ni är med och er instagram samt följa mig på instagram, blondiegirl1992. . Detta kommer avslutas om en vecka, (21 april) och ett par dagar efter publiceras vinnaren här på bloggen och på instagram.

Det ni har möjlighet att vinna är två ögonskuggor från Mary Kay, färgerna ni kan välja på är:

1. Chocolate Kiss
2. Vintage Gold
3. Lemongrass
4. Sweet Plum
5. Honey Spice

10-013102

10-013102

10-013102

10-013102

10-013102

Lycka till allesammans så får ni ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg.

PUSS och KRAM😘

Likes

Comments

Hejsan allesammans! 

Detta inlägg kommer handla om sex och det kommer vara ett visst antal frågor som jag kommer svara på. Frågorna hittade jag på en annan blogg.  😉

Hade du kunnat tänka dig ha one night stand? ​Kanske, kanske inte. Beror på hur jag känner just då. Självklart ska det vara med kondom i så fall för jag vill inte ha en könssjukdom. 

Du har träffat en ny partner men är rädd för könssjukdomar vad gör du?? ​Talar om för min partner att vi använder kondom tills du undersökt dig. Sen därefter använda annat skydd som tex p-piller när vi vet att det är lugnt. 

Hur gammal var du när du blev av med oskulden?? ​20 år, var inte redo och kände inte något behov av sex innan dess. 

Tycker du att man måste ha känslor inblandat i samlag? Jag anser att sexet blir bättre när det finns känslor inblandat men det går säkert lika bra utan om lusten finns där. 

Har du haft trekant eller gruppsex? Nej. har aldrig haft det och kommer aldrig ha det eller. 

Det var alla frågor och så får ni ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg. 

PUSS och KRAM😘

Likes

Comments

​Hejsan allesammans!

Denna dagen har varit dryg, varit trött och haft ont i huvudet. Har inte gjort något speciellt mer än att filmat en video som kommer upp någon dag denna veckan skulle jag tro. Använde en mick denna gången så ljudet blev betydligt bättre. Imorgon ska jag göra några ärenden, bland annat hämta ut ett paket med kläder från Lager157 och det kommer väl en new in också någon gång denna veckan. Har blivit några stycken nu på sistone men detta kommer bli den sista på ett bra tag, i think. 😏 

Hade ännu ett besöksrekord här på bloggen och det var igår, det vet jag dock inte hur vi ska fira men det förra besöksrekordet kommer i alla fall firas med en giveaway och den kommer komma upp på bloggen imorgon. Mer om den i det inlägget. Nu får ni ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg.

PUSS och KRAM😘

Likes

Comments

Hejsan allesammans!

I detta inlägg kommer jag visa allt som jag köpte i Kalmar i lördags när jag var där med en kompis, det mesta är köpt med presentkort och jag är väldigt nöjd med alla köp. 😊👍

New Yorker
169:- 99:-


Kappahl
149:-


Kappahl
149:-


Kappahl
29,50:-


Kappahl
45,50:-


GinaTricot
19:- 9,50:-


Jag köpte även ett par svarta byxor från Cubus för 149:- men fick inte någon bra bild på dem så därför blev det ingen. Hoppas det går bra ändå så får ni ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg. 

PUSS och KRAM😘

Likes

Comments