Herregud vad jag har varit dålig på att blogga, trodde det verkligen skulle gå bra denna gång men det gjorde det då inte. Men jag har en del att skriva om. Men just idag så är det en lugn dag så jag ska börja kolla på game of thrones. Ska äntligen ge den serien en chans.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så var jag på min riktiga praktikplats som ni även kan se på bilden ovanför. Men jag var även i Sollefteå och var på hallstaberget, och oh My vilken utsikt. Skulle inte tacka nej över att bo där. Men som sagt jag är på min riktiga praktik och idag så fick jag gå lite tidigare så jag har ej gjort så mycket, städat, vikt handdukar och blev visad omkring.

Likes

Comments

Kvällsmys 👏

Likes

Comments

🎉 Ett tips om ni ska ut, simpelt men väldigt snyggt!

Likes

Comments

Idag så var jag med ettan och fick manikyr, och ska vara med på deras massage. Ärligt, trodde jag inte skulle säga det här men jag saknar min klass.. En klasskompis, Jenny kom in i klassen och jag kände, åh jag vill till min Klass! Och det är inte ofta jag känner så 🙈

Likes

Comments

Påväg in till stan och måste vara på skolan måndag och onsdag för min praktik kunde inte just ta emot mig då. Så jag kommer ha praktik tisdag och torsdag. Samt nästa vecka, och antagligen veckan därpå.

Likes

Comments

⚡Jag kan få lätt skuldkänslor.

⚡koncentrera mig! alltså vi säger när jag pratar med en person så kan tankarna flyga iväg och sen kommer jag ej ihåg vad jag pratade om.

⚡ibland så har jag svårt att säga hur jag känner eller tycker. åh jag har så svårt med matte, har fortfarande F i just det ämnet.

⚡Ibland kan jag bara vräka ur mig saker utan att tänka.

Likes

Comments

Tänk att bli väckt av denna heting, slickad i ansiktet för hon vill ha uppmärksamhet och tycker att jag sover för länge.. Kan hända att jag får sovmorgon men annars kommer hon eller Gote upp i sängen och vill ha uppmärksamhet! Men snart är sportlovet över och skolan börjar. Men inte för mig! Jag har tre veckors praktik på salong, och det känns underbart! 👏

Likes

Comments

Likes

Comments

Jaha.. nu så börjar jag blogga igen, ovanligt.. Men detta är min blogg som sagt, som jag kommer försöka vara aktiv på och skriva om vardagslivet, om ungefär allt. Men ni får gärna lämna en kommentar om saker jag kan blogga om, som ni kanske vill veta om mig. Jag kommer alltid finnas aktiv så jag kommer kunna svara på era frågor. får väl se vad nästa blogg inlägg handlar om! ✌

Och därför bju jag på en sommarbild! 

Likes

Comments