Gokväll alla godingar! :)

Igår var det en sån sjukt bra dag!!! :)
Sommaren för två år sen så var inte jag den duktigaste fläckfria flickan utan jag var en rätt hemsk flicka som betedde mig sjukt illa mot dom som betydde något för mig.
Det var under den tiden jag drack & höll på med droger dagligen "/

Det som jag ångrar mest utav allt förutom att jag tog droger var att jag såra en kille så oerhört mycket & var sjukt elak mot honom, han har alltid betytt så enormt mycket för mig från första stund vi träffades, han är mitt ex!

Han kom & besökte oss där vi var, han kom ända ifrån Stockholm för att träffa oss & det var liksom 40 mil han åkte för att träffa mig & min vän :)
Jag var så sjukt glad över att han skulle komma & vi pratade nästan varje kväll i en vecka innan han kom :))

När han väl kom så kom mina känslor tillbaka för honom & lika så honoms för mig så vi hitta varandra igen, men när han kom för nära in på så höll jag på med killar framför honom, jag & vännen lämna honom ensam medan vi åkte runt i en bil för att festa & ha roligt.. Dagen efter var han sjukt sur men det strunta jag i, vi ordna en fest hemma hos kompisen & det kom en kille som jag strulat runt med innan han kom så honom höll jag på med framför han så han drog.. Jag drog till krogar utan att han visste om det, jag flirta med killar som var med utan att han s
åg det!
Tänk vad sårad den här killen
blev.

HUR FAN KUNDE JAG GÖRA NÅGOT SÅNT!?

Jag gillade honom verkligen men jag förstår inte hur jag kunde göra så mot han, han som jag saknat i flera år & när han äntligen kommer & hälsar på mig/oss så beter jag mig som ett jävla svin.. Fyfan vad arg jag blir på mig själv när jag tänker tillbaka på hur jag var som person just då.. Varför tänkte jag inte efter? Vart tog han vägen när vi strunta i honom? Som tur va så hade vi en snäll killkompis som lät honom sova över hos han, annars hade han fått sova ute..
Han skulle stanna i 1-2 veckor men han åkte hem efter några dagar utan att säga hejdå..

När jag kom hem & hade slutat med drogerna så kom all skam i kroppen tillbaka, hur jag hade betett mig, så det första jag gjorde var att skriva till den här killen & förklara hur jävla ledsen jag var över det som hade hänt & över hur jag betett mig, självklart fick jag inget svar.. Vad hade jag tänkt mig? Att han bara skulle förlåta mig efter allt jag gjort?
Efter ett år så hörde jag av mig igen men ännu inget svar..

Men igår skrev jag igen, två år senare & han svara :D han sa att han kunde förlåta mig men att han inte hade något förtroende för mig längre, det förstår jag absolut att han inte har, men en stor klump försvann från min mage när han skrev att han förlät mig, jag kände mig mycket lättare & gladare!

Tyvärr var det inte bara han jag såra utan många fler, men han har vart överst på min lista. Han som alltid betytt något för mig.. Jag är så sjukt glad för att han förlät mig & jag förstår att han inte har något förtroende kvar för mig & inte heller kommer hälsa på mig vilket jag är mest ledsen över idag "/ vi har tyvärr ingen kontakt i nuläget men jag hoppas innerligt att det ändrar sig för han är en sjukt underbar kille & vän!

Jag hoppas att ni inte dömer mig för hur jag var, den pers
onen är jag verkligen inte längre, den Yohanna har dött för längesen! :)
Tack för mig :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 98 Readers

Likes

Comments

Ibland så hatar jag att jag valde att fortsätta utredningen..

Mitt liv har blivit så sjukt mycket tråkigare utan alkohol, visst är det hälsosamt att avstå från alkoholen emellanåt men inte i två månader. Jag hade hur lätt som helst att avstå från alkoholen när jag var i ett förhållande men nu känns det som att mitt liv är så mycket tråkigare utan..

Jag hoppas att dom här två månaderna går fort så att jag kan få öppna en kall cider "/

Den 24maj är det släktträff & dom flesta där ska nog ta sig nåt litet att dricka medan jag får dricka läsk -.-
Den 31 maj är det crusing i Trollhättan då vad är det för mening med att åka dit & vara nykter?

Helvete vad jag missar bara för att jag inte får dricka-,-
alla tjatar på mig att man kan ha lika roligt utan alkohol som man har med alkohol men jag tycker verkligen inte att det stämmer, jag har så mycket roligare med alkohol om jag inte träffar någon ny rolig människa som jag kan umgås med på helgerna!!

Tyvärr är det svårt för mig att lära känna nya människor eftersom jag har väldigt svårt med att öppna mig, jag låter inte den andra människan lära känna mig..

Imorgon ska min bror & Mikaela åka till elmia -.- & vad får jag göra? Jo jag får vara hemma & vara nykter... Dom kommer ha det så sjukt roligt, jag är så äckligt avundsjuk på att dom får dricka :(

Men egentligen ska jag väl tänka positivt.. Jag har börjat träna & vara ute & promenera/jogga & då vore det bra om man inte drack.. Men nu kommer det negativa igen.... Det tar sån tid att gå ner i vikt :( det är fan nästan så att jag börjar med att ta tjack igen för att få tillbaka min kropp.. Eftersom jag inte lägger ut pengar på att dricka längre så kan jag ju lägga pengar på tjack ;)
Jag får nog tänka på den goda tanken :)

Hejdå...


  • 125 Readers

Likes

Comments

Ni såg rubriken..

God kväll på er, nu ligger jag äntligen i min sköna säng fast helt själv. Ibland så kan jag faktiskt önska att jag hade en kille som låg bredvid mig som jag kunde sova bredvid, knö på, kramas med & hålla om! Jag är sjukt duktig på att knö när jag sover, men dom killar jag har sovit bredvid tycker bara att det är gulligt.. Hahah, tänk er då vad ni hade tyckt att sova med mig varje natt i 2 år, självklart hade ni blivit vana men i början kan det nog bli väldigt jobbigt för det vet jag att mitt ex tyckte, ibland fick han även lägga sig i soffan för att kunna sova en hel natt utan att jag skulle komma där & klänga ;)

Jag är kallblodig av mig så det är självklart att jag kryper närmre när killen bredvid är varm, jag behöver ju värme ;)

På ett sätt är jag glad över att jag inte har någon pojkvän nu eftersom det snart är sommar, men skulle den rätta killen dyka upp så är det självklart att jag skulle satsa på honom :)

Som ni alla kanske vet så har jag vart singel i 2 år fast jag har haft någon flirt som det inte har blivit något allvarligare med..
Som sagt, jag är så sjukt bra på att misstolka & missuppfatta vissa saker om inte killen säger vad han vill så det är klart att jag blir fundersam & misstänksam på om han verkligen vill vara med mig.. Så i slut ändan så tröttnar jag av att inte veta vad som ska hända eller hur vi ska gå vidare så jag väljer liksom att bara vara vänner med dom fast killar brukar ha så svårt med att vara vän med en tjej dom har hållt på med så dom säger upp kontakten -.-

Vill killen något mer med mig än att bara vara vänner så måste han vara väldigt tydlig med det eftersom jag inte är någon tankeläsare & jag har mycket svårare att märka av det när min hjärna går på högvarv hela tiden..

Jag kan tycka om en killkompis väldigt mycket men jag vågar aldrig berätta något sånt för killen eftersom jag är så rädd för att höra att det inte är ömsesidigt.. Då har jag liksom öppnat mig för honom & berättat hur jag känner så därför kan vi inte vara vänner pågrund av en sån grej...
För att jag känner mig så dum...

Haha ojdå, egentligen skulle inte det här inlägget handla om killar överhuvudtaget, men det blev visst så ändå. Killar är väldigt intressanta att skriva & prata om :)

Nu ska jag sova så att jag kommer upp tidigt som alla andra dagar :)
Godnatt!


  • 122 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!:)

Morrn morrn!
Vakna typ nyss av att Fredric smsa mig, jag som trodde att jag skulle kunna få sova länge idag men jag får skylla mig själv när jag råkat somna utan att stänga av ljudet ;)

Förra veckan ringde jag till vänersborgs kommun för att få hem mina papper inom skolhälsovården + skolkort på alla skolor jag gått på, & jag hoppas innerligt att jag får hem papperna idag
:D

Är så sjukt nyfiken
:)

Jag har inte uppdaterat bloggen på väldigt länge men det beror på att jag inte har haft så mycket att skriva om, jag får inte dricka längre så mina helger blir inte alls lika spännand
e!

Får inte dric
ka!
Jag får inte dricka eftersom jag gör utredningar i Uddevalla, jag ska vara nykter fram tills den 11/6 då jag får reda på resultatet, som jag har skrivit innan så är det Borderline, Adhd & Aspbergers dom ska utreda på mig & hoppas även att dom kan utesluta någon utav dom eller kanske alla om jag har tur :)

Nog om det!
I fredags åkte jag till Vargön för att träffa Fredric för första gången, det var lite nervöst men ändå roligt :)
Hans mamma kom & hemma oss vid station så åkte vi hem till dom & kolla på någon film som gick på tv!

Eftersom jag har mina problem så får jag för mig så dumma jävla saker som kanske inte alls stämmer..

I lördags åkte jag också ner till Vargön men då träffa jag Fredric & Baloo, det är inte allt för ofta jag träffar honom längre :/, efter en stund drog Baloo hem. Jag & Fredric gick hem till hans mamma & satte på någon bra film :)

Jag blir så arg på mig själv, varför pratar jag inte?
Jag är så rädd för att han inte kommer tycka om mig som person men det är fan så mycket bättre än att hålla käften...

Skit samma, jag får jobba med det även om det är svårt
:)
Nu ska jag ner till mamma :D


  • 122 Readers

Likes

Comments

Tjugofemte mars tvåtusenfjorton! :)

Hej på er, som ni märkt så har jag inte uppdaterat på ett tag, faktiskt 19 dagar & det berodde på mitt mående vilket jag kommer skriva om längre ner i det här inlägget! :)

Igår blev 22 år, det känns så hemskt att bli äldre! Skulle jag få välja så hade jag valt att vara 20år för jämnan (a)

Grattis till mig🎉🎊🎁🎈💝

Varför jag inte vart aktiv på bloggen är för att jag har vart riktigt dålig, jag har haft en sjukt jobbig yrsel, haft grymt ont i huvudet & illamående, jag fick varken behålla vätska eller mat, mina ögon var väldigt känsliga mot dagsljus så jag fick ha på mig solglasögon eller blunda!

Tillslut tog jag mig modet att ringa 1177 för att få lite råd om vad jag kunde göra men dom hänvisa mig att åka till akutmottagningen i Trollhättan så fort som möjligt, men jag valde att inte åka in den kvällen eftersom jag hoppades på att det skulle gå över (sjukhuset är inte min grej) ;)

Dagen efter så kände jag att det blev värre så jag ringde igen & dom sa samma sak, att jag skulle åka in till akutmottagningen, så jag fick ta tummen ur & åka dit & min bästa Lilly ställde upp & körde mig :)

När vi kom fram så fick vi vänta i 2 timmar & sedan kom jag in i undersöknings rummet & dom tog massa tester, bland annat EKG & blodtryck. EKG såg bra ut men jag hade lågt blodtryck, dom sa till mig att jag skulle stå upp medan dom tog trycket & jag kände hur benen börja skaka & tillslut börja vika sig, sköterskan fick syn på det & ställde sig vid min sida ifall jag kanske skulle ramla ihop vilket kändes som att jag skulle göra vilken sekund som helst! Tillslut fick jag lägga mig ner igen vilket var hur skönt som helst :)

Dom såg ingenting förutom blodtrycket så dom skicka mig till jourcentralen i Trollhättan & där fick vi också vänta i 2 timmar ungefär innan allt var klart & det visa sig att jag hade för lågt blodtryck, doktorn sa att jag skulle vila & försöka få i mig mer salt, då skulle blodtrycket gå upp!

När jag kom hem så hoppa jag i säng med en gång & dagen efter var det samma sak så jag tog ett glas saltvatten & en kort stund efter kände jag hur huvudvärken börja avta, även yrseln & illamåendet, det var så skönt att kunna gå utan att hålla sig i & även få i mig maaaat
👏

Nu är jag helt återställd, nu får jag se till att salta maten lite extra för att kunna hålla mitt mående på topp :)

Just nu ligger jag & min bror i soffan i väntan på "conair" som börjar på 6an kl 21, den filmen är så sjukt bra :)

På tal om ingenting så har jag vart nykter i snart 2 veckor
👍 men på lördag kommer jag köra all in med min bejb på lipz 29/3 alltså nu på lördag för då kommer den snyggaste killen, Linus Svenning😍😍

10 minuter kvar till filmen så nu ska jag sätta på te vatten & ta mig en cigarett :)
  • 144 Readers

Likes

Comments

Den bästa godnatt sagan jag någonsin skrivit, skulle jag fått uppgiften på nationella proven i 9:an så skulle jag lätt fått topp betyg! ;)


Det var en gång en liten liten kille som låg i sin säng, han vakna mitt i natten i ett svart rum, han var alldeles kallsvettig & förtvivlad efter drömmen han drömt!
Han drömde att hans nallebjörn låg under sängen med huvudet av hugget, han ropar högt på sin mamma men hon svara honom inte, då provar han med att ropa efter sin pappa istället & hoppas på bättre resultat, men pappan svara inte heller... Pojken var helt förtvivlad, han våga inte gå ur sängen eftersom han drömt så hemskt om sin nalle under sängen..
Tillslut så kände han att han var tvungen att göra något så han lade sig på mage i sängen & böjde huvudet längre ner, tillslut när han såg under sängen ropa han
BUUUU i hopp om att skrämma bort spöken..
Han såg inte nallebjörn under sängen så han pusta ut & lade sig i sängen igen & när han vände huvudet mot väggen såg han nallebjörnen ligga tätt intill honom med en snuttefilt,
pojken blev så glad så att han kunde somna om igen :D


  • 162 Readers

Likes

Comments

Jag slår ihop
"Han är så sjukt snygg + hur kan man bli kär i ett utseende"

Jag vet inte varför, men jag kan bli så sjukt kall & elak mot killar jag tycker är snygga, det beror nog mest på att dom inte ska kunna komma för nära mig.

Den här killen, jag tänker inte nämna några namn då han kanske läser min blogg så jag kan kalla honom för Simon!

Jag har sett Simon flera gånger förut, men aldrig på det här sättet, jag har liksom aldrig insett att han är så här grymt snygg som bara han är!

Hans ögon & hans leende, man smälter nästan så charmig han är, hur han går & rör sig, hans stil på kläderna!
Allt faller mig verkligen i smaken.

Nu kommer vi till "
+"
Jag känner inte till hans personlighet, jag vet inte alls hur han är som person, jag vet ingenting om honom..

Kär eller inte kär?
Verkligen inte kär i honom, men jag är kär i hans utseende & det är så otroligt fel tycker jag!

Fula som snygga borde få en chans, ju bättre man lär känna killen & kanske gillar personligheten, ju finare blir killen i ens ögon!

Då tycker ni säkert att jag har fel..
Att det inte finns några fula killar för att alla är perfekta som dom är..

Fine, tyck vad ni vill, det rör inte mig i ryggen! Alla har sina olika åsikter vilket jag tycker är sjukt bra & visst behöver man inte skriva/säga dom men just nu väljer jag att göra det & jag tycker att det finns fula & snygga killar!!
En ful kille för mig kanske är sjukt snygg för dig & tvärtom ^^

Ps, han är sjuuukt snygg ;)

  • 196 Readers

Likes

Comments

Alla konstiga känslor!

Hej på er alla läsare, nu var det ett tagsen jag skrev vilket ni säkert har märkt, men jag måste ta paus emellan åt för att inte tröttna & sen så har jag så mycket mer att skriva om när jag inte skriver varje dag! :)

27 februari!
Sjukt vilken bra dag, det var nog den bästa dagen hittills kan jag försäkra er om :))
Från morgon till natt var den helt magisk nästan :)

Jag gjorde mig iordning för att möta Lilly vid bussen kl 16 men jag gick till henne istället då jag hade så sjukt tråkigt :/ vi satt där & tjöta tills bussen skulle gå!

Vi tog bussen till Trollhättan för att möta upp Erika & Camilla på stationen, när vi mött dom så gick vi till systemet & sedan till max då vi var lite hungriga :D

Efter vi vart klara med allt inne i stan så drog vi hem till Anna & förfesta & gjorde oss iordning för utgång till Lipz! :D

När klockan var 20:30 eller något så gick vi till bussen, oj vad jag fick springa för att försöka stanna bussen men självklart åkte idioten bara förbi, men vi hade tur för 5 minuter senare kom det en annan buss som skulle in till stan :)

Hahah, vi hitta en stackars kille på bussen som inte vart mer än 17 år & någon ropa på honom, sa att han skulle sätta sig bredvid oss
🙈 jag var inte alls onykter så det kändes väl inte så jätte bra, tyckte så synd om honom som alla tjata på honom ;)
När vi klev av bussen så tvinga Camilla mig att krama honom "HAHAHA" eller vad ska jag säga?

Vi gick till Lipz & ställde oss i den lilla "kön" som fanns :D
När vi kom in så börja vi beställa med en gång & några utav paradise hotel skulle vara där & det uppskattades otroligt mycket men kanske inte lika mycket av mig, jag blev nöjd av att få en bild på mig & Jesper "Fröidh" & sen gick jag vidare :)

Fullare & fullare blev jag & roligare såklart! Jag var väl på ett sjuk bra humör men ändå på något "hugg" humör på något sätt! Men jag tror inte någon tog åt sig iallafall :)
Hoppas inte!:)

När krogen stängde så drog vi på efterfest med Robin & Mark, det kunde vart lite roligare men vad fan, vi gjorde det roligt ;) speciellt med min underbara kaxiga charm ;)
Jag är nog fan världs bäst på att få människor att ogilla mig :D

Acceptera & respektera mig för den jag är så brukar allt lösa sig👍

Nej men hela kvällen får verkligen 10/10 från mig, det blev inga bråk eller tjafs förutom när Anna blev utskickad, men hon kom in så fint igen :)

•Han är så sjukt snygg!
•Hur kan man bli kär i ett utseende?
•Albin på Shell

Dom här 3 punkterna ska jag skriva om innan fredag, om jag känner mig själv rätt så är jag upptagen hela helgen med något bättre
👍

Ni borde kolla efter min delning, detta är rätt intressant om jag säger så
😍✌️


  • 170 Readers

Likes

Comments

22:36

God kväll på er alla läsare.

Kärlek, vad är det för något?

Kärlek ska vara något fint, något man ska ta vara på & vara försiktig med. Kärlek är inget som växer på träd, speciellt inte för mig då jag har väldigt svårt för att bli kär.

Jag kan bli kär men det räcker med att killen gör minsta lilla fel så försvinner känslorna & jag sårar killen, så är det oftast alltid! Därför har jag haft mitt fina rykte som "player"

Nej, jag leker inte med känslor, förutom dom som förtjänar det förstås!

Jag är väldigt mycket för hämnd vilket vissa kan tycka är väldigt fel, men jag tycker inte det! Gör någon nånting mot mig så får dom alltid tillbaka 10 gånger värre, det kan ta sin lilla tid innan det händer, men jag kan lova er!
Hämnden kommer så småningom!
Människor är väldigt bra på att underskatta andra människor vilket är fel, underskatta aldrig någon, dom är kapabla till saker som ni verkligen inte kan tro, så ett tips till er från mig : sluta underskatta människor :)

Kämpa för sin kärlek, vad är det? Hur gör man det? Varför gör man det?
Alltså killar i ett nötskal & självklart gäller det tjejer med, alla har vi fel & brister men jag har alltid lärt mig & fått höra att man alltid ska kämpa för det man vill ha, man får ingenting utan att kämpa lite, det liksom kommer inte av sig själv!!

Skulle någon dumpa mig & mina känslor fortfarande fanns kvar för killen så skulle jag kämpa, lägga ner energi på att försöka få tillbaka honom eller hålla kvar honom ett litet tag till, men killar som jag har vart på "g" med eller vart tillsammans med har aldrig någonsin kämpat för att få behålla mig så vad betyder det?

Blev dom glada för att bli av med mig, betyder jag ingenting för dom, vänta dom bara på att det här skulle hända?

Det är klart att man blir fundersam!

I ett förhållande är tillit otroligt viktigt likaså förtroende, förståelse, trohet & respekt!
Respektera din partner annars kommer det aldrig att fungera mellan er & lita alltid på h*n om dom säger att dom inte ljuger, annars kommer dom alltid tro att ni inte litar på personen!!

Nog om det, nu ska jag fortsätta kolla på Beverly Hills ;)
Har ni några frågor eller funderingar så finns jag på kik: Johannazzon
Lägg till mig ifall ni vill :)


  • 180 Readers

Likes

Comments

Yohanna är arg!

Sjukt vad arg jag är, jag förstår mig verkligen inte på killar ibland & jag vet att killar inte förstår sig på tjejer men vi försöker åtminstone förstå.. Ni ska alltid kränka eller trycka ner oss tjejer på ett eller annat sätt när det inte passar er, när någonting är fel eller om vi har dumpat er så är vi "äckliga, vidriga, fittor eller horor"

1, Du älska mig när vi var på g, då var jag tydligen inte äcklig & inte vidrig eller för den delen
2, jag betala aldrig för att ha sex med dig så hur får du mig då till en hora?

Visst, tjejer kan också bete sig jävligt illa mot er killar, men jag skulle aldrig säga att du var äcklig efter att vi avsluta våran relation, hade jag tyckt att du var äcklig så hade jag aldrig sovit, haft sex eller pussat med dig under tiden då vi hade våran tid tillsammans..

Sjukdomar.
Varför ska jag alltid tänka på allas problem, att dom kanske beter sig på ett visst sätt pga sina sjukdomar, jag kan förlåta vissa personer som har haft det svårt & även lever med en diagnos som gör att personen beter sig som ett as..
Men när jag gör något fel så kan dom inte inse varför, dom kan aldrig ta hänsyn till mina diagnoser, att jag lider & mår dåligt pga att jag lever som jag gör... Berättar jag för er att jag mår dåligt & att jag har diagnoser som är väldigt jobbiga att veta om & att leva med & att jag är sjukt bra på att misstolka & förstora allt så kan ni aldrig ha överseende med det, det åker in via ena örat & åker ut genom det andra lika fort..

Lördags...
Jag drack väldigt mycket i lördags vilket jag är väl medveten om & när jag dricker så mycket så brukar jag oftast få minnes luckor.. Men denna gången var det inte alls så illa som det kan bli, jag kommer inte ihåg när jag skulle gå hem från pizzerian, jag minns ingenting! Jag minns inte ens hur jag kom hem eller när jag bytte om till pyjamas..
Bara för att jag inte minns det här så har jag gjort något dumt med någon/några killar enligt en person, tyvärr så klarar jag inte av människor som inte kan lita på mig..

Ni får tro & tycka precis vad ni vill, det rör mig inte i ryggen ändå!!
Det är över mellan mig & honom nu pga att det inte fanns någon tillit..

Jag tycker verkligen om den här killen, han var speciell för mig & var helt underbar!
Men när han visa mig den här sidan så likna han mitt ex för mycket vilket jag inte klarade av! Det tog liksom slut mellan oss två av en anledning & jag vill inte ha det så igen, jag vill ha en kille som ska kunna lita på mig även om jag inte minns något när jag dricker, kunna respektera att jag inte vill berätta allt jag gör hela tiden, att han ska tycka om mig för den jag är & inte för den han vill att jag ska vara..

Tyvärr är det väldigt svårt att få tag på en sån perfekt kille..

Jag får fortsätta mitt singel liv & göra det jag är bäst på helt enkelt ;)

Sen är jag väldigt irriterad på en annan person, tänker inte nämna något namn..

Hejdå...

  • 167 Readers

Likes

Comments