Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi steg upp tidigt på måndags morgonen och började köra mot Haparanda. Jag sov och lyssnade på musik hela bilresan så det kändes inte så långt upp till Ikea. Vi åkte först till Ikea och shoppade lite grejer inför "flytten". Sedan tittade vi runt där omkring i butikerna och sedan bar det av till hotellet i Torneå. Det var mycket bra väder på kvällen så vi gick runt där och var till et shoppingcenter och shoppa lite. Nästa dag steg vi upp tidigt och åkte till Kukkolaforsen, det är en fors på svenska sidan där min storebror har varit så vi ville åka dit och se hur det såg ut där och det var mycket fint där, skulle faktiskt kunna campa där en sommar. Sedan bar det av hemåt, stannade till vid Ideapark i Uleåborg, Zeppelin och Kärkkäinen där vi shoppade och bara gick runt och kolla. Vi kom hem en åtta tiden på kvällen och sedan somnade jag nästan direkt. Igår och idag har jag inte gjort mycket, idag hade jag och A photoshoot och det är hon som har fixat headern till mig. Är jättenöjd med den och senare får ni se bilder från photoshooten. Ska kolla lite netflix och sedan ska jag nog börja sova. Gonatt.

Likes

Comments

Hej. Helgen har varit trevlig. Fredas blev det en fisketur med A och lördagen så var jag och några andra kompisar vid en strand här i närheten, vi pratade om allt oså jag och en annan simmade också lite. Var där till lite över ett så gick vi hem till mitt och pratade en stund och sedan somnade. Idag har jag solat en stund och sen skötte jag K nästan hela dagen och nu ikväll har jag packat för imorgon åker jag till SVERIGE!!! Det blir bara som en kort tripp till sverige men ändå slipper jag hemifrån och shoppa lite. Så tidig väckning imorgon. Ses nästa gång.

Likes

Comments

Nu är det torsdag och jag har inte gjort mycket denna vecka. Träffat A och vi for på en fisketur, härlit var det ute på vattnet. Har varit ett varv till Jeppis, igen. Annars inte gjort mycket. Helgen framför mig så kommer det inte hända mycket. Ska bara ta det lugnt och se vad som händer. Tänkte bara skriva lite kort om vad jag har gjort så hörs vi mera sen.

Ni får jättegärna ge förslag på inlägg som ni vill läsa :)

Likes

Comments

Min helg har varit en av de bästa helgerna som varit i sommar. I lördags åkte jag en fyra tiden mot jeppis och åkte då till V´s. Där fixade vi oss och om planerna för kvällen. Det började med att se var allt folk var och bara gå runt i stan. Stannade för det mesta hela kvällen/natten vid skolparken och träffade många bekanta och träffade också nytt folk och det var roligt att börja lära känna nya människor. Senare på natten (ingen aning om vad klockan var, men på natten var det nångång) gick vi och beställde pizza och sen blev det "efterfest" vid V´s. Där blev det lite dans och pratade med folk, sedan gick jag och sova men inte riktig någon sömn fick jag inte. Åkte he sedan nästa dag och var trätt hela dagen men en fyra tiden somnade jag och sov till nio och så var jag uppe till tolv så jag svänger dygnsrytmen helt om.... Idag har jag inte gjort mycket bara låg i min säng och kollat netflix, skulle ha jobbat idag men var så förkylld imorse så jag behövde inte gå då nå. Men imorgon blir det jobb och sen ska vi också till mina faddras villa en dag också men vädret ser inte så bra ur. Men hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi :)


Likes

Comments

Denna vecka har gått mycket snabbt eller jag har sovit bort hela veckan.... Men har inte gjort mycket denna vecka. Var en dag till jeppis och shopping blev det. Har annars inte gjort mycket denna vecka, båda små pojkarna har varit här två kvällar nu så de har jag varit med. Imorgon kväll blir det att åka till jeppis och kolla på de som uppträder och ha lite roligt med folk.

Nästa vecka blir det arbetsvecka för min del och sen åker jag till Sverige en natt och sen får vi se vad som händer. Det blir mycket korta inlägg för har inte mycket att skriva om.


en bild från Sverige för några år sedan och en bild från midsommaren

Likes

Comments

Nu, det är sommarlov, ELLER slutet av sommarlovet kan man säga 4 veckor kvar så börjar skolan och man ska hinna med mycket före det. Skolavslutningen var bra, tråkigt att lämna alla men man träffade dem på kvällen och den kvällen kommer jag inte glömma på länge mycket rolig kväll med klassen. I juni så jobbade jag för det mesta vid pappas verkstad, städade och skruvade lite också. Sista veckan i juni var jag ett varv till Helsingfors och det var roligt att se huvudstaden och mycket shopping blev det. Början av juli så var det Klacken Party, där fick man se många som man inte träffat på länge och hade en rolig kväll/natt med vännerna, Freddy Kalas uppträdde men var så mycket folk så fick ingen bra syn på honom men en rolig kväll blev det. På vardagarna så har jag bara suttit hemma eller åkt någonstans. Helgen efter 1 juli var det fest vid en av mina klasskompisar så där hade man också en trevlig kväll men jättehärliga personer. Denna helg var det då Tärjärock och i sista minuten blev det ändrade planer så man inte mår det bästa idag.... Men en rolig kväll med folk som man inte sett på ett tag och träffa nya människor var en kul kväll också.

Nästa vecka är det Jeppisdaga så det blir ett varv till jeppis då och så får vi se vad helgen har att erbjuda. Sen veckan efter den åker jag en natt till Sverige, sen ska man träffa alla som börjar skolan på ett annat håll i landet, ny frisyr ska också fixat sen har man inte några andra planer för resten av sommaren så vi får se vad de sista veckorna har att erbjuda.

Likes

Comments

Hejsan!

Här har det varit tomt länge.... Inget att säga till mitt försvar

Fast nu ska jag försöka ta bloggningen på större allvar.

Själv så mår jag bra, andra dagar är sämre än andra. Men jag tar mig igenom dagen som den kommer.

Det har hänt mycket sedan sist. Vi har haft LIA, kundbetjäningen har börjat i skolan, sista perioden för ettan har börjat och har spenderat mycket tid med kompisar. Lia (praktik) var jag vid Dorotea´s Beauty och fick göra mycket som jag inte hade förväntat mig, t.ex. fick jag göra fotvård med borr, tandblekning, gjorde också nagelförlägning år min handledare och gjorde också mycket handvård för under lian så hade jag yrkesprov i handvård och reslutatet och vitsordet är jag helt klar nöjd över. Annars kundbetjäningarna i skolan är det olika på från vecka till vecka, men är i skolan från klockan 10-18 så tisdagar och torsdagar kanske det inte blir lika mycket uppdatering för brukar vara mycket trött efter dagarna.

Här kommer lite bilder upp på denna tid som jag varit borta. Hörs senare :)Likes

Comments

Hej! Jag skrev ett inlägg för cirka ett år sen om mina mål inför 2016

Ni hittar inlägget här
Inlägget som jag gjorde 2015

Nu tänkte jag ta och "checka" av den listan och se om jag har fått gjort alla mina mål 2016, och göra nya för 2017

* Gå ut nian

* Börja på kosmetologlinjen

* Göra en navelpiercing (det kommer hända snart)

* Ha en sommar som jag aldrig kommer glömma

* Spara pengar

* Åka utomlands

4/6 saker fick jag gjort 2016 och jag är själv nöjd över att har nått mina mål som jag hade. Men att spara pengar har varit lite svårare efter "flytten" och har inte heller varit utomlands än bara till Stockholm. För mig är utomland då man åker från "Norden", till ett lite varmare land och annan kultur.
Mina mål för 2017 då...

Har inte riktigt tänkt på de ännu. Men några mål har jag nog.

  • Skaffa sommarjobb eller jobb efter skolan


  • London eller Stockholm


  • Pappa vill till Polen och kolla Rallycross, men jag säger Spanien eller Frankrike. (Kollade upp nu på deras kalender för 2017 och de har ingen tävling i Polen så det kanske blir ett annat ställe att åka till då :D)


  • Börja ta körkort


  • Utveckla bloggen mera och mig själv

Inte många mål för 2017 men några av dem som jag kommer försöka uppnå.


Likes

Comments

Nu sitter jag här vid internatet och äter choklad. Är mycket trött efter de här två skoldagar, fast vi hade två dagar ledig och så var jag borta förra veckan, men det känns som att vi skulle ha varit i skolan hela veckan. Men gårdagen blev det en lång dag med att vi slutade klockan fyra då vi hade kunder, jag hade ingen kund utan nagellackstest och min fadder ställde upp som modell till mig och fick bättre än vad jag trodde jag skulle få men var nöjd med resultatet, men skulle nog ha kunnat göra bättre ifrån mig.

Idag då.... Hade vi handvård på schemat och vi dekorerade naglarna till jul och det är länge före jag gör det för att det var glitter överallt efter alla hade gjort naglarna så vi fick börja städa ordentligt. Sedan sista passet var det arbetslivsfärdighet så en chill dag faktiskt, fast denna period bara är nästan praktiskt så alla dagar är faktiskt chilla. Imorgon är det fotvård, men andra passet ska vi ha självförsvar för att vår ph kan det och vi vill lära oss det så imorgon andra passet ska vi lära oss. Annars hem imorgon igen och får se vad jag hittar på där hemma. Skulle behöva rensa garderoben men får se hur det blir.

Såhär blev mina naglar idag och jag tycket mycket om dem.


Likes

Comments