View tracker

Gomorgon alla :) Känner mig lite bättre men hostar ännu jättemycket och är mycket trött, men ingen feber har jag. (Kan bero på allt burana jag tagit). Men idag så blir det bara ligga i sängen och titta ikapp serier, om mitt huvud klarar av det. Men hoppas ni får en bra dag så ses vi :)

En bild som är tagen när treorna hade sitt yrkesprov där de skulle göra en festsminkning och några ettor fick vara modeller och jag blev jättenöjd med sminkningen som jag fick :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är jag tillbacka här på bloggen. Jag börjar inte komma med några utsäkter, jag har bara inte orkat men nu har blogglusten kommit tillbacka. Skola går jättebra, har lärt sig en massa och det kommer bara mera att lära sig hela tiden.

Denna vecka blev det lite annat, jag började känna mig lite sjuk i lördagskvällen men jag åkte till skolan i måndas men det blev att jag åkte till internatet och vilade mig och sen på tisdag åkte jag till skolan för kände mig mycket bättre, men imorse hade jag feber så åkte hem och har sovit hela dagen. Har bestämt med mamma och papap att jag stannar hem resten av veckan. Men skulle gärna ha åkt med klassen till nykarleby på fredag för vi skulle göra fotvård åt gamlingar så vi får öva det också, men det kanske kommer nya möjligheter.

Nu ska jag ta och avsluta här för ska börja sova så jag nångång blir frisk.
Ses!

Likes

Comments

View tracker

Sitter här på mattepasset och jag skulle behöva öva tills provet men jag ork bara inte. Nästa veckas tisdag har vi matteprov så nog hinner jag öva. Förra passet hade vi engelska prov och det gick verkligen bra, fast jag inte hade övat mycket. Slutar nu efter och ska vell bara chilla ikväll. Imorgon ska jag ta en shoppingstund för mig själv så länge mamma ska fixa håret.

I helg har jag inga planer, får se vad jag hittar på. Ska försöka blogga lite också i helg. Men vi hörs :)

Lärde oss franskmanikyr i måndas och detta blev resultatet som E gjorde till mig :)

Likes

Comments

Hejsan!

Har varit borta ett tag nu från bloggen. Vinter är påkommande och jag är inte så glad för det, ja jag älskar julen och hur mysit det är men det är för att det är så kallt och mörkt som jag inte tycker om denna tid på året. Mycket har hänt sedan sist. Mycket i skolan att lära sig och alla praktiska saker man ska komma ihåg. Snart börjar andra perioden och då börjar vi med kundbetjäning på onsdagar, och man själv är mycket nervös över att börja göra behandlingar på kunder, men lite roligt ska det också bli. Vet inte hur det kommer bli med bloggningen men ska försöka blogga varje dag lite.


Denna vecka är det inget speciellt än engelska provet på torsdag. Måndag, onsdag och fredag har vi praktiska ämnen och hoppas att vi inte börjar med något nytt för tycker att vi redan har gått igenom så mycket. Men får se vad som händer.

Helgen så har jag bara varit med J och Alexandra en stund. Hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi.

En bild från skolfotograferingen

Likes

Comments


1. Vad är ditt fullständiga namn? ELIN MARIA SOFIA FORSBACKA

2. Ålder? 16

3. Vart bor du? FINLAND, TERJÄRV OCH NU I JAKOBSTAD

4. Berätta om din familj? HAR EN MAMMA, PAPPA OCH TVÅ ÄLDRE BRÖDER

5. Beskriv ditt utseende? 1.58 M LÅNG, LJUSBRUNTHÅR OCH BLÅA ÖGON

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? NEJ

7. Har du någonsin haft ett förhållande? JA, MEN NU ÄR JAG SINGEL

8. Vad gör du om dagarna? GÅR I SKOLAN, EFTER ÄR JAG MED KOMPISAR ELLER SITTER FRAMFÖR DATORN

9. Hur beskriver man dig som person? JAG ÄR BLYG I BÖRJAN OM DU TRÄFFAR MIG, MEN NÄR DU KÄNNER MIG SÅ KAN MAN SÄGGA ATT JAG ALDRIG ÄR TYST. MYCKET SPRALLIG TJEJ OCH KOMMER PÅ DOM SJUKASTE IDEERNA.

10. Vad vill du med din framtid? ATT HA LYCKAST INOM SKÖNHETSBRANCHEN OCH HA EN FAMILJ SOM GÖR MIG LYCKLIGLikes

Comments

Hej!

Idag hade vi ansiktmassage på schemat och där låg man och njöt. Hann inte göra på någon men nästa vecka lär jag mig. Slutade redan klockan ett och har varit till butiken efter något gott. Jag skulle läsa till matte provet som jag har imorgon men har bara suttit och tittat på serier tills nu för att har ingen lust att läsa och lär mig inget av att bara läsa, men det som vi har gjort är repetition från högstadiet men jag minns inte mycket från högstadiet. Men hoppas på godkänt. Annat än matteprovet imorgon på schemat är det bara vanliga ämnen som engelska, modersmål och hälsokunskap.

Onsdag har vi praktisk prov i fotmassage och på torsdag ett förhör om 20 ansiktmuskler på LATIN, som jag fick reda på idag så det kommer inte gå bra. Nu ska jag ta och försöka läsa lite matte och hoppas att det går bra imorgon :)

​Bilder weheartit 

Likes

Comments

Hej!

Har varit borta nu länge men ska försöka ta tag i bloggningen igen. Skolan går jättebra, inget att klaga på. Trivs jättebra med nya klassen och lärarna. Det som vi gör praktiskt nu är fotvård och ansiktvård och blir färdigt med de kurserna om några månader. Annars går allt bra. Denna vecka blir det matteprov och praktisk prov på fotmassage. Har inte mycket annat att skriva om för att har inte hänt något speciellt nu på länge, veckorna går jättefort och om några veckor är det höstlov. Ha det så bra :)

Bilder från we<3it

Likes

Comments

Skolan har börjat och jag började andra veckan idag. Mycket roligt på kosmetolog linjen änn så länge, för i fredas fick vi börja praktiskt med fotvård och det var mycket skönt att bara sitta där och få behandling. Att bo på internat är mycket roligt men ibland kan man nog bara vilja åka hem. Delar rum med en annan så vi har eget kök o kylskåp så det är mycket bra.


Veckan före jag började skolan var jag till Stockholm. Var mycket roligt där och kom hem med mycket saker.

Stockholm var mycket fint och stort. Mycket trafik så man fick se efter så man inte blev på kört.

Vi åkte med båt till Stockholm från Åbo och på kvällen åt vi buffe på båten och det blev mycket men jag skulle smaka allt efterrätt men när vi kom till hytten somnade vi snabbt.

Var till Skansen också och där var det mycket att se, alla djur och skansen scenen som jag tyckte var mycket liten i verkligheten och alla ormar som man såg, så det var en spännande upplevelse.

​Båten hem så satt vi vid baren hela kvällen och sen åkte vi hem nästa dag. 


Lite om min vecka före skolan började. Men inget annat speciellt har hänt men vi får se när jag bloggar ingen för det är mycket nu när man är studerande så allt ska inlämmnas och vara gjort och tider man ska minnas och allt annat. Hoppas ni har haft en bra början på er skolstart så ses vi :) 

Likes

Comments

En vecka bort igen och jag har ingen orsak att jag har varit borta. Men NU ska jag försöka börja blogga mera. Annars inte mycket har hänt sen sist. Väntar bara tills nästa vecka när jag åker till SVERIGE 😀😀 Fick kalle sprätt efter jag hade skött djuren av Ellen. Men inte mycket händer idag men ville uppdatera lite 😊😊

Likes

Comments

Har varit bort i en vecka nu här på bloggen och jag har helt glömt bort och inte orkat blogga, men det har inte hänt mycket den senaste tiden. Haft photoshoot med Alex och tack till henne som har hjälpt mog med headern.


Nu sitter jag vid frisören och snart ska jag klippas. Kommer inte vara någon stor förändring bara klippa topparna och luggen. Blev lite shopping också och köpt saker tills "flytten".
Alex var hit i lördags och vi hade JÄTTEROLIGT, haha skrattar ännu när jag tänker tillbaka. I tisdags var vi till mina faddrars villa och det var jättevarmt så jag badade hela dagen och så åkte vi med båt.

Likes

Comments