Godkväll!

Idag har jag varit i skolan och pluggat nästan hela dagen, från att jag kom upp vid 7 till 18-19 tiden. Fick i alla fall tid för att fota dagens outfit innan jag cyklade iväg mot skolan. Egentligen var tanken att jag skulle iväg och träna men blev helt andfådd och trött av att bara cykla, så träningen får vänta ytterligare någon dag. Superskönt att jag är ledig både imorgon och på fredag i alla fall, så jag kan vila upp mig ordentligt!

Likes

Comments

Vad kul att du har hittat hit till min blogg! Jag tänkte starta denna resa med ett inlägg där jag besvarar lite get to know me - frågor. Hittade lite listor med random frågor, så det kan nog bli kul!

1. Vad heter du i mellannamn?

Haha alltid blivit lite smått retad för dessa namn, men Hilda och Evy heter jag. Inte de mest populära namnen idag, men tror det är efter min gammel-mormor och gammel-farmor så innebörden är fin.

2. Vad var ditt favoritämne i skolan?

Svårt att välja ett enda ämne, men det måste nog varit idrotten. Idag skulle jag dock säga att matte och samhälle intresserar mig mest!

3. Vad är din favoritdrink?

Helt ärligt är jag riktigt kass på drinkar. Brukar alltid välja vitt vin eller rosé framför drinkar, men om jag måste välja så är det nog strawberry daiquiri.


4. Vilken är din favoritlåt just nu?

Är inne i en period där jag lyssnar igenom "nygamla" låtar. Så måste nog säga When you tell the world your mine med Björn Skifs och Agnes. Den är såååå fin!

5. Vilken är din favoritmat?

Svårt val! Men taco och paj är två favoriter, så kanske tacopaj haha.

6. Vad var det senaste du köpte?

Det senaste jag köpte förutom mat och kaffe är tre blusar som jag fick med mig när jag och mamma var och shoppade senast.

7. Vilken är din absoluta favoritfilm?

Svårt val! Måste erkänna att jag är en riktig Harry Potter och Sagan om ringen-nörd. Av dessa måste jag nog säga att Konungens återkomst är min absolut favorit.

Bildresultat för konungens återkomst pic

8. favoritfärg?

När det gäller kläder måste jag säga blått. Annars gillar jag mycket tjejiga färger som rosa eller andra pasteller.

9. Har du några husdjur?

Delar en hund med mamma, pappa och min syster. Det är en Phalene och är rätt sällsynt om jag har förstått det rätt. Han är riktigt envis och inte alls så gullig och mysig som han ser ut haha, men en riktig goding ändå.

10. Favoritparfym?

Är inte alls en person som lägger ner mycket tid och pengar på parfymer. Jag har fått de flesta av mina föräldrar när de varit ute och rest, men annars nöjer jag mig med en som luktar gott och sen väntar tills den tar slut innan jag köper en ny. Just nu har jag Escada- turquoise summer, Britney Spears- Maui Fantasy och Katy Perry- Killer Queen.

11. Favorit helgdag?

Måste nog säga att julen är den bästa traditionen. Gillar den mysiga atmosfären och alla fina juliga dekorer. Självklart är julklapparna också något som jag fortfarande ser fram emot och tycker är kul.

12. Är du gift?

Ibland känns det som det haha, men nej! Jag och min nuvarande pojkvän har varit ihop lite mer än ett år och kommer vänta ett bra tag innan det vankas bröllop.

13. Har du någonsin varit utomlands, i så fall hur många gånger?

Jag har bara varit utomlands med min familj för väldigt många år sedan. Har varit i Danmark kanske tio gånger och Grekland en gång.

14. Kan du prata något annat språk?

Nja, jag kan som de flesta prata hyfsat bra engelska. Annars har jag studerat spanska och kan några ord hit och dit.

15. Hur många syskon har du?

Jag har en syster som är 1 år äldre än mig.

16.Vilken är din favoritbutik?

Jag handlar nog mest på gina tricot eller bubbelroom, så jag antar att de är mina favoritbutiker.

17. Favoritrestaurang?

I Linköping gillar jag Cioccolata. De är en resturang/café med en mysig och välkomnande miljö. Funkar om man villa äta, bara ta en drink eller om man är sugen på bakelser, allt i ett med andra ord! Brunchen är också to die for.

18. När grät du senast?

Häromdagen när jag var sjuk och brast i trötthet.

19. Favoritblogg?

Jag gillar när bloggare är personliga och är lite egna, inte bara visar det glamorösa livet. Tycker att Kenza, hannalicious och Tove Waldemar är rätt duktiga på detta. Men känner även att de är rätt långt bort från min vardag och har svårt att läsa om deras vardag utan lite skepsis.

20. Favorit Tv-program?

Kollar på rätt ytliga tv-program för att jag tycker det är intressant och se hur de tänker ibland haha, vet att det låter hemskt men skulle verkligen aldrig kunna blotta mig själv som vissa gör. Kollar på Paradise hotel, Vanderpump rules, Bachelor, Farmen och En annan del av Köping. Här har ni min saliga blandning av program som jag kollar på just nu.

21. PC eller Mac?

Aldrig ägt en Mac så måste säga PC!

22. Vad har du för mobil?

Iphone 6s plus.

23. Hur lång är du?

181 cm, visst är det långt? Jag vet!

24. Kan du laga mat?

Tycker det är en konstig fråga. Ja, jag kan laga mat. Om jag är bra på att laga mat? Jag skulle nog vilja säga att jag är okej, men om ni frågar min pojkvän skulle han nog inte hålla med haha.


Likes

Comments