På fredagar så är de "fuskdag" för mig och börjar dagen med ca 1000kcal:

3 stekta ägg
2tomater
140g mozzeralla ost
1port havregrynsgröt
150g tonfisk

50g fett 36g kolh 79g protein


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Checklista för en lyckad viktnedgång:

-Följ ett strukturerat bantningsprogram.
-Sök information om viktnedgång, näringsrik kost och motionsaktiviteter.
-Ät nyttiga mellanmål regelbundet.
-Begränsa mängden med socker i både mat och dryck.
-Planera måltiderna på förhand.
-Undvik att hoppa över någon måltid - inte heller frukosten.
-Utöva olika former av motionsaktiviteter.
-Ägna dig åt motionsformer som du gillar.
-Tänk på hur mycket bättre du kommer att må när du har gått ned i vikt.De som lyckades hålla sin nya, och betydligt lägre, vikt hade följt dessa råd:

-Ät mat som innehåller lite kalorier, men mycket protein.
-Gör motionen till en fast och regelbunden del av ditt liv.
-Belöna dig själv för att du följer dieten och/eller för att du motionerar.
-Glöm inte att det är viktigt att fortsätta hålla koll på vikten.

Likes

Comments


Sååååå god middag:
220g kokt ris
200g kycklingfile
1/3 gurka
1tomat
Lite isbergssallad

= 500 kcal och är svin mätt... Och folk säger att man aldrig blir mätt om man äter "nyttigt & bra"...

Muuuuums🙈🙈😍😋


🍴Diet plans: 30$ (200kr)🍴
💪Training schedule: 30$ (200kr)💪

Likes

Comments
1.
Punktförbränning fungerar inte! Kroppens förbränningssystem tar ingen hänsyn till vilken del av kroppen som arbetar, den använder helt enkelt den totala energi som finns lagrad. När kroppens fettdepåer töms sker det i en genetiskt förutbestämd ordning som inte kan påverkas.

2.Det finns inga minuskalorier! Varje kalori som tillförs kroppen ger lika mycket energi oavsett vilket livsmedel den ingår i. Kroppen kan inte gå minus på saker som tillförs den.

3.Man kan inte äta till sig större muskler! Protein blir inte muskler av sig självt, utan det är den fysiska överbelastningen som stimulerar till muskeltillväxt.

4.Ät efter klockan sex på kvällen! För att kroppen ska kunna hålla blodsockernivån jämn och fungera optimalt är det bäst att fördela energiintaget över hela dagen och kvällen. Om du hoppar över mellanmålet/middagen på kvällen kan kroppen ställa in sig på ”sparlåga”. Kroppen använder då inte den tillförda energin till att anpassa sig efter de yttre fysiska krav som ställts.

5.Fett kan inte omvandlas till muskler! En gång fett- alltid fett. Muskelceller och fettceller är byggda på helt olika sätt och kan inte förvandlas till något annat. Om du vill bli av med fettväv måste du öka användningen av fetter t ex genom att träna.

6.Muskler blir inte fett när du slutar träna! Däremot är det sant att om den som slutar träna fortsätter äta lika mycket som tidigare, kommer den personen att minska sin muskelmassa och öka sin fettvävnad.

7.Inomhuscykling är inte styrketräning för benen. Inomhuscykling är konditionsträning och belastar framför allt hjärtmuskulaturen. Om du vill bli starkare i benen behöver du utsätta dem för överbelastande styrkvningar.

8.Återhämta dig inom 30 minuter. Efter träning är depåerna tömda och kroppen behöver fyllas på med både kolhydrater och protein. Direkt efter träning är inlagringsmöjligheten störst. Faktum är att redan efter 30 minuter börjar de signaler i kroppen som styr nybildningen av proteiner i muskelfibrerna att avta.

9.Styrketräning höjer din ämnesomsättning. Muskelmassa kräver mer energi än fettväv. Styrketräning med ökad muskelmassa som följd innebär således att du ökar din ämnesomsättning även under vila.

10.Konditionsträning är en färskvara! Det går inte att lagra och spara sin kondition, eftersom kroppen strävar efter att anpassa sig till de yttre krav som ställs. Om du inte ställer några krav på din kropp kommer inte fysiken byggas upp. För att vara i god form måste du träna regelbundet.


(Ej min text)

Likes

CommentsFyfan vilken underbar dag vi hade igår! Taaaaack alla som var med och gjorde det till en verkligen oförglömbar bal😍
Hade så sjukt jävla roligt!!
Vill tacka Öp och lt för att vi fick åka världens bästa och sjukaste bil😍Audi rs7 😍
går inte att beskriva känslan när han tryckte gasen i botten fyfan😍☺
men ett leende på läpparna hade jag från och med att jag såg bilen tills dagen/natten var slut😄

Likes

Comments

Ibland så glömmer man hur jävla grym man är! Oftast känns det som om det står still på gymmet och att det aldrig går framåt eller att det går åt fel håll.
Då tar jag fram bilderna på hur jag var förut eller hur svag jag va, då ser jag bara på mig själv och säger ”fyfan va grym jag är”.
Alltså egentligen så är man dum i huvudet, att man aldrig blir nöjd… eller iför sig det är ju bra för man blir bättre o bättre då men man får aldrig glömma hur det var förut! Hur man var igår!

Det kanske låter lite som om jag ”skryter” om mig själv men är faktiskt bara riktigt stolt över det jag har gjort och det jag har nått fram tills idag på egen hand!

Och jag hjälper gärna vem som helst att komma igång och börja träna och dela med mig av allt jag har fått lärt mig! Så tveka inte att skriva till mig på Facebook, kik (kaithaan) eller mail: fitnesskaith@live.com----------------------------------------------Sometimes I forget how fucking awesome im! Often it feels as if it is standing still in the gym and it never goes forward or that it goes in the wrong direction.
Then I take out the pictures of how I was before or how weak I was, then I just say "I'm so fucking awesome"
you must never forget what it was like before! How you was yesterday!

It may sound a bit like I "bragging" about myself but is actually just really proud of what I've done and what I have achieved to date on my own!

And I will gladly help anyone to get started and work out and share with you everything I've got learned! So do not be afraid to write to me on Facebook, kik (kaithaan) or email: fitnesskaith@live.com

Likes

Comments

Morgonformen är nog den bästa formen (när de gäller magen) 😍😏 annars är "pumpformen" är den bästa😍🙈

Men på morgonen så är man ju helt tom i magen och så inge vätska alls lr nåt då jävlar är ABSen framme 😎😎💁😍

Snart blir det 2 portioner havregrynsgröt med 250g kvarg, fyfan va mättande båda dom två😣
Men men, vad gör man inte för lite protein o kolhydrater😁🙈

Ha det gött alla😘


--------------------------------------------------


Morning shape is probably the best shape (when referring to the stomach) 😍😏 otherwise "pump shape" is the best 😍🙈

But in the morning you are completely empty in the stomach and also empty on water, so the abs are just amazing😎😎💁😍

Soon it will be two servings of oatmeal with 250g quark, both are so satisfying food 😣
But, but, what do you do for a little protein o carbohydrates 😁🙈

Have a nice all😘
Likes

Comments

Det är många som är intresserade av att köpa träning/Kostschema, och jag blir verkligen så glad av att det finns verkligen så mycket folk som vill ändra på sitt livsstil till något så mycket bättre! Riktigt kul att se!😄

Och jag är så himla glad att kunna hjälpa hjälpa människor för det är de roligaste som finns att kunna hjälpa någon att nå sitt mål i livet😄☺️


Så vad väntar du på? Köp din skräddarsydda tränings/kostschema för endast 200kr!
Skriv till:
fitnesskaith@live.com
Kik: kaithaan

Ett Kostschema kommer att se ut ungefär så här.

-----------------------------------------------

There are many who are interested to buy Training / Diet schedule, and I'm really so happy that there are really so many people who want to change their lifestyle into something so much better! Really fun to watch!

And I'm so happy to be able to help help people because it's the most fun there is to be able to help someone achieve their goals in life ️

So what are you waiting for? Buy your customized workout / diet schedule for only 30$

Write to:

fitnesskaith@live.com

Kik: kaithaan

A Diet schedule will look something like this.

Likes

Comments

Hej alla!

Tänkte skriva lite om hur jag har gjort för att bränna så mycket fett som möjligt.

Jag kör alltid "cardio" på morgonen innan jag äter frukost. Varför? Jo det är så att när du vaknar så har kroppen "fastat" i typ 8-10 timmar beroende på hur mycket du sover och så när du vaknar så vill kroppen ha energi/mat för att allt i kroppen ska fungera.
Men istället för att du ska ge kroppen energi via maten så kan du lära kroppen att ta energi från fettcellerna som du har gott om förmodligen, det gör du genom att ta en promenad, en rask promenad! Inte springa så du blir andfådd och flåsar för att då vill kroppen ha stor mängd/snabb energi och då börjar den istället bryta ner muskler istället för fett.

Alltså så tar kroppen o bryter ner fettcellerna för att få fram energi för att du ska kunna orka gå/andas/tänka/att hjärtat ska slå.

Idag så gick jag 8km på en timme och 20 minuter. Så det är rask promenad, du kommer svettas garanterat!

Det är så jag har alltid gjort och så jag har alltid rekommenderat alla jag känner att göra och det funkar kanon!

Och efter det så är det viktigt att fylla på med proteiner och bra fetter! 

😍För mig blev det 5ägg och 1 portion havregrynsgröt, 32g fett 25g kolh 32g proteiner 😍


Är det något specifikt ni vill att jag ska skriva om, säg till då😄

Ha det gött!

-----------------------------------------------

Hey all!

Was going to write a bit about how I have done to burn as much fat as possible.

I always run the "cardio" in the morning before I eat breakfast. Why? Well it is so that when you wake up so the body has "fasted" in type 8-10 hours depending on how much you sleep and so when you wake up so would the body have the energy / food to all of the body to function.

But instead of that you should give your body energy through the food so you can teach your body to get energy from fat cells that you have plenty of supposedly, you do this by taking a walk, a brisk walk! Not run as you get out of breath and panting for then would the body have large quantity / quick energy and then it begins instead break down muscle instead of fat.

Then it takes the body o breaking down fat cells to produce energy for you to be able to cope walk / breathe / think / that the heart should beat.

Today I walked 8km in one hour and 20 minutes. So it's a brisk walk, you will sweat guaranteed!

That's how I've always done and so I have always recommended everyone I know to do and it works great!

And after that, it's important to replenish with protein and good fats!

😍 For me it became 5egg and 1 serving of oatmeal, 32g fat 25g carbs 32g protein 😍

Is there anything specific you want me to write about, let me know when 😄

Likes

Comments

Idag var de sjukt bra mat i skolan, prooootein 😍😍
Det första kocken sa när vi gick in, idag äre bra protein i maten grabbar😂 haha skön kock!
Han vet vad vi vill ha 😎😏


Likes

Comments