Header

Hej!

vilken intensiv dag det blev!
Jag skulle egentligen jobba till klockan 3 idag men slutade med att jag gick hem klockan 7.
Chefen frågade om jag kunde stanna kvar längre på jobbet och jag svarade såklart ja för jag vill ju jobba på Gloss så mycket som jag bara kan. Så jag stannade kvar och fick veta direkt att jag skulle ta en bokad festmakeup senare på dagen.

Resultatet blev bra! jag är så nöjd! sen fick jag äta Sushi på lunchen också det var ju inte fel. Toppen dag!


Jag har såklart fortfarande saker jag måste jobba på och så, därför är jag väldigt tacksam för att jag alltid blir pushad av både Marielle och Emelie då dem verkligen gör allt för att jag ska bli så duktigt som möjligt! det är guld värt även fast det kan vara lite tufft ibland.

Sen får jag lite andra spännande uppdrag som tex när jag fotade kampanjen Gloss Dogs som är ett samarbete med Gloss och organisationen Soi Dog då man samlar in pengar för utsatta hundar i Thailand.

Vill du veta mer om kampanjen så kan du läsa mer om det här Gloss Dogs


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu startar jag upp bloggandet igen på nytt efter en lång och behövlig paus. Det passar perfekt nu när min vardag har blivit fullspäckat med både roliga, spännande och nya utmaningar.

I min blogg kommer ni följa mig i mitt liv, bland makeup, fotograferingar och andra projekt och annat från min vardag.
Hoppas ni vill följa med på min resa.

På bilden så ser ni när jag fick till uppdrag att fota till kampanjen Gloss Dogs som ni kan läsa mer om på www.glossofsweden.com

Likes

Comments