Tjej snack

Jag är så trött på falska vänner.
Just nu sitter jag här i skolan själv på lunchen vid skåpen då dom jag trodde var mina vänner inte ens stannade och väntade på mig.
Vi har ofta 3 tjejer och 1 kille i våran tjejgrupp och det kan vara lite komplicerat ibland.
Speciellt när en av tjejerna är typ den jobbigaste tjejen i världen och jag typ får damp på henne. Denna tjejen kan vi kalla tjej 1.
Och den andra tjejen som då blir tjej 2, trodde jag var en av mina bästa vänner men tydligen inte.. Hon brukar ALLLTID vänta på 1 men tydligen så är inte jag lika viktig som henne. Och då att killen inte heller tänker på att dom glömt mig gör ju ganska ont oxå, då han oxå hatar tjej 1 men eftersom han och 2 är tsm så typ följer han efter henne som en liten hund.

Falska vänner är nog det absolut värsta som finns, och speciellt när man verkligen tror att dom är äkta..

Så tänk noga på era handlingar och vem det skadar och vem det hjälper.
/ ❤️❤️ puss puss Blondie❤️

Likes

Comments

Ja, idag skolkar jag .... och enligt mig är anledningen bra. Ja vad ska jag göra i skolan om jag inte lär mig något ? min lärare bryter så jag fattar inte vad det är hon säger. hon ger oss tjocka häften med uppgifter ingen förstår. och hon har satt mig i den sämsta gruppen där ingen går att resonera med, och nej självfallet fick jag inte byta. Teknik brukade vara ett av mina favorit ämnen, och därmed så har jag rätt bra betyg i det... nu är det ämnet förstört och ja nästa betyg lär väl vara ett stort F ... 

Likes

Comments

Killar , Tjej snack

När folk pratar sex med mig blir de ofta förvånade över att jag kan något om det, och de säger ofta "för att vara oskuld kan du rätt mycket om detta".

Jag har ganska nyligen börjat med P-plåster ( preventiv medel) och fick idag frågan varför jag hade skaffat det, då personen antog att jag inte var sexuellt aktiv.

Vist är det märkligt hur folk kan anta en sådan sak😂 För det mesta skrattar jag mest åt det, eftersom det inte stämmer.

// Brownie 😘

Likes

Comments

Tjej snack

Jaha Fuck life asså, idag börjar skolan igen👎 Och här ligger jag i sängen och kan absolut inte somna om. Ångest o oro över skolan är något ganska många känner men att behöva ha självmordstankar varje gång man går till skolan är inte rätt. Jag går i en klass där de flesta tjejer super och killarna är riktiga svin. Visst de är svårt att tro de men det är sant.

Jag har sedan länge haft stora problem med min kropp pga knän som sitter fel, ryggen som är sne. Så har tillbringat mycket tid på kryckor. Sedan kommer killarna i min klass och säger att jag bara har dom för att folk ska tycka synd om mig, men Fuck No.... Jag har dom för att jag MÅSTE ha dom.

Att dom håller på såhär i skolan får verkligen mig att må dåligt och aldrig vilja gå dit igen, de är inte direkt de man vill höra i skolan ju.

Och då min klass e väldigt stökig lär man sig ytterst lite. Så en blandning av att må dåligt och inte lära sig ett skit är vad som väntar mig sen idag👎 Fuck life asså..

//puss puss Blondie ❤️

Likes

Comments

Killar , Tjej snack

Just nu är inte livet direkt på topp, de är mer på botten och de är just då som jag e glad att jag har vissa människor i mitt liv som verkligen älskar mig.
Jag har alltid haft svårt för att lyssna på komplimanger som sägs till mig, pga förr var det många av dom som sa komplimanger även dom som snackade skit bakom min rygg och svek mig när det blev svårt.

Jag har aldrig riktigt varit nöjd med mig själv pga många anledningar, för ett år sedan blev jag av med min anorexia som jag haft länge. Jag va smal när den började o hade den hållit på längre hade jag inte suttit här idag. Jag har även funderat ett fler tal gånger på självmord men jag kan inte va så självisk mot dom som älskar mig❤️

Jag har även upptäckt att killar inte gör livet lättare direkt snarare svårare. Krossade hjärtan, brutna löften, lögner. Nej Usch asså👎

Jag för hela tiden höra kommentarer om mig kropp, om att jag nu e för smal, att jag inte har den där perfekta kroppen, men jag har slutat bry mig. Och det är tack vare en väldigt speciell kille som hjälpt mig genom livet i nu 7 år. Han är som en bror för mig och är verkligen glad att jag fann honom tillslut.

Nu på senare tid har jag oxå blivit kallad för slampa, hora, ful, äcklig. Har även fått höra att jag borde dö. Idag skrev en på ask till mig "Du kan göra världen en tjänst och gå o skjuta dig själv" och detta är långt ifrån det värsta jag fått.

Just nu funderar jag mycke vilken linje jag ska välja att gå och jag funderar på att gå något som jag kan hjälpa ungdomar med just detta, ingen borde bli behandlad som jag blivit och jag e trött på detta. Så allt jag säger är STOPPA NÄTHATET.
Detta är inget man kan göra själv. Men alla kan göra en liten del❤️ / puss puss Blondie❤️

Likes

Comments

Tjej snack

Vet ni .... jag har dåligt samvete. Hela natten har jag tänkt på vad jag kunnat göra ....
Igår efter träningen , i omklädningsrummet så hör jag en tjej snacka illa om min bästa vän. Jag kunde gått fram och gett henne en rak höger , jag kunde sagt något , ändo stod jag bara där, och kokade inombords .... Jag önskar att jag tagit modet till mig och sagt till henne att det inte var ok att säga så.... att hon var rent dum i huvudet att prata så om någon hon inte känner. Nästa gång hon säger något så går jag fram....

// Puss Puss Brownie ❤

Likes

Comments

Tjej snack

Igår gjorde jag något som var riktigt tufft.... jag berättade om en dröm jag haft som jag själv tyckte var löjlig och skämdes för den ..... den drömmen tyngde ner mig , fick mig att må dåligt , jag var rädd för att den skulle bli verklig och för att drömma den igen .....Jag bäretade för min bästa vän och pojkvän . Jag fick två helt olika reaktioner på det ... den ena skällde ut mig för att jag ens tänkte på det .... den andra försökte få mig att fatta att det aldrig skulle hända.. jag vet inte vilket svar jag väntat mig från någon av dem men det kändes så mycket bättre när jag lättat  på hjärtat för dem jag älskar.

// Puss Puss Brownie

Likes

Comments

Tjej snack

Att vara en tjej som inte passar skönhets idialet, att inte kunna bär storlek 34 , att vara en person med lite mer massa. Jag har storlek S, M , L i kläder, beroende på vad det är för modell på det. Hela mitt liv har jag fått höra jag är tjock , fet , att jag behöver banta , jag har till och med fått frågan om jag vart gravid , jag har blivit mobbad grovt pågrund av att jag inte är en planka. Jag är varken över eller underviktig jag är medel viktig. Jag är aktiv spelar innebandy , cyklar , går så att säga att jag inte rör på mig är lögn. Alla har vi olika storlekar , alla är fina som dem är. Jag har en kropp som jag har dölja till aldeles nyligen, jag har insett att jag är lika fin som alla andra, jag har börjat att visa mig mer , går i bikini vilket jag aldrig trott att jag skulle göra. Jag har en kropp som har tagit och burit på så mycket skit, men det är min kropp som jag är stolt över.

// Puss Puss Brownie ❤

Likes

Comments

Music

A million thought in my head, should I let my heart keep listening? Cause up till now I´ve walked the line, nothing lost but something missing. I can´t decide what´s wrong, what´s right. Which way should I go? If I only knew what my heart was telling me.

Okej denna låten ksk är barnslig och så med om man lyssnar på texten så har den ändå ett bra budskap. Jag gillar att lyssna på denna låten när man ska ta beslut om saker. Den hjälper liksom mig att tänka. Som rubriken lyder heter låten If Only och är med i Disney filmen Descendants.

// Puss puss Blondie <3

Likes

Comments

Killar

Jag sov över hos en av mina nära killkompisar igår kväll. Vi satt och snackade i hans soffa, medans vi såg på film på hans tv. Medans vi snackade så kom vi in på min bästa killkompis som han också är ganska bra vän med. Han berättade då för mig att han hade sovit över med tjejen som min bästavän är intresserad av, att hon bara hade sovit i trosor och att han hade tagit på henne. Såklart blev jag chockad när jag fick höra detta. För liksom vem gör så mot en vän egentligen? Och speciellt när han visste hur mycket denna killen verkligen gillade denna tjejen. Då jag o min bästavän inte träffas så jätte ofta men ändå ca 2-3 gånger i veckan så är det ända jag fått höra de seanste 2 åren hur mycket han verkligen gillar henne. Och här sitter hans kompis och berättar detta... Liksom hur ska jag reagera? Så jag berättar för honom hur fel jag tycker det är.. Och sen får jag även veta att han och hon har planerat att sova över igen. Och dom håller detta hemligt för min bästavän, men det värsta är att hon håller på med min bästavän samtidigt som hon håller på med killen framför mig. De är så sjukt fel hur dom han hålla på så bakom ryggen på hnm. Och killen framför mig verkar göra så med varje tjej han sover över med. Då han försökte ta av mig bh:n och ta på mina bröst också. Så aa så beter sig killar när dom är riktiga svin och players. Så tjejer var försiktiga med vilka killar ni väljer, och killar gör inte såhär mot tjejer det är lågt, äckligt och fel. Och det sabbar tjejen mer än vad ni egentligen tror att det gör..

//Puss puss Blondie

Likes

Comments