Vill du vara med och tävla om 2 biljetter till Göteborg Horse Show!

Hur kul hade det inte varit och vinna biljetter?

Fantastiskt ellerhur!, på min instagram sida så kan DU vara med och tävla om 2 biljetter till Scandinavium på torsdagen den 23/2! Tävlingen avslutas den 22/2 klockan 11:00! Vad kan man se torsdagen den 23/2? Jo finalen av morgondagens vinnare, finalen av Kraftyoung rider cup, FEI World cup dressage Grand Prix och sist men inte minst Internationell hoppning!

Den som vinner de 2 biljetterna kommer jag ta kontakt med och såklart publicera så ni inte tror att detta inte är äkta!

För att kunna vinna biljetterna måste du gå in på min instagram @andreebrandt delta i tävlingen! https://www.instagram.com/andreebrandt/ Följ instruktionerna så är du med om 2 biljetter till Göteborg Horse Show torsdagen den 23/2!

Dela gärna så fler kan ha chans att vinna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kollade nyss tillbaka på äldre bilder och filmer på mig och Hippan! Shiiiit vilken utveckling vi gjort tillsammans, vi har stärkt oss, utvecklas och blivit ett! Så kul att man kan se skillnaden från när man fick hem Hippan tills nu!! Det som också är intressant är hur vi stärkt och peppat varandra genom hela denna resan!!
Vilken otrolig häst jag har fått utbilda och tävla!
Har även tänkt tillbaks på så mycket vi gjort tillsammans helt otroligt!! Ridit i Falsterbo, internationell start och mängder med andra vinster och placeringar!!

Detta var vår allra första träning ihop!! Hoppas ni också ser skillnad på hoppteknik och på min ridning, haha!

Likes

Comments

Nu är det många stall som drabbats av just kvarka som är en riktigt farligt sjukdom för hästen!
Detta året har det varit rekord många stall med kvarka.... Bara i Blekinge har det varit 3 stall och ett 4:de som väntar på svar även ett par stall i övriga Sverige bara i år!!! I snitt 53 stall per år!! Det kan ta allt från 1 månad-1 år att bli av med kvarkan, är det verkligen värt att chansa??
Alla som har häst MÅSTE verkligen tänka er för innan ni klappar en annan häst, byt kläder och tvättar er ordentligt om ni ska mellan stallen! Även om det bara är mellan grann stallen!!! Åk inte till andra ställen om det inte är NÖDVÄNDIGT!

Kvarka är en väldigt smittsam sjukdom, smittan kan även spridas via sadel, träns, och människor om bakterier finns på kläder och otvättade händer, det sprids alltså ohört snabbt och VÄLDIGT smittsamt!!
Bakterien utsöndras via nosen på den insjuknande hästen 24-48 timmar efter första febertoppen!

Symptom på kvarka är:
Feber
Hosta
Nosen
Nedsatt allmäntillstånd

Tänk ett steg före innan flera stall blir drabbade både för hästen och "vi" ägares bästa!!!

Likes

Comments

Nu är det fullt med tävlingar inplanerade, nästan lite väl mycket!! Men det är bara roligt!
Jag ser framemot en rolig sista säsong av detta året.
Till helgen blir det tävling med Lilleman som utvecklas något enormt hela tiden, det känns verkligen bra nu!
Helgen efter blir det Billdal med Hippan och Zigge för att gå kval 2 i morgondagens vinnare! Därefter blir det Odens i Danmark, ska bli spännande att göra första internationella starten på mina storhästar i Danmark! Jag har några tävlingar till efter det men det få ni sen om några dagar!

Igår fick Hippan och Zigge lite laser och genom känning av Emma på blekingehästochhundlaser för att kolla så allt va bra med dem!
Hippan va helt blank, det har även känts bra när jag ridit så hade blivit chockad om det hade varit något med henne, haha
Zigge va lite spänd i ens bogen annars superfin!
Skönt att det inte va några stora saker med dem!

Likes

Comments

Varför skriver jag enhetlighet om Oksana som jag inte ens äger? Jo för att Oksana var min allra första häst, det var hon som lärde mig och sedan lärde vi oss tillsammans hur man gör olika saker och hur man kan bli ett bra team!! Hon är grunden till vem jag är idag inom ridningen.
Tillsammans med Oksana tävlade jag i hoppning men också dressyr! Vi har mängder med vinster och placeringar upp till LA+ och vi fick alltid med rosett hem efter varje tävling! I dressyren som inte var min stärka sida eller det jag "brinner" för så tävlade vi upp till LA:P1 med placeringar och vinster, vi vann väldigt många starter där med! Jag har även vunnit DM i både dressyr och hoppning samma år på henne! Hon är helt fantastisk!! Hoppas nya ryttaren får lika kul som jag fått med henne!

Likes

Comments

Ett tag sen nu... Har börjat jobba så blir svårt att hinna med allt man vill!
Min mål framåt, ett av mina stora mål är att rida EM nästa år. Nu när det går EM detta året blir man extra taggad på att kämpa på så man når dit nästa år! Alltid kul att få rida mästerskap och stora tävlingar! Jag har även som mål att rida mycket utomlands för att få rutin och rida på större och finare arenor/tävlingsplatser.
Ett av mina delmål för att kunna nå till mitt stora mål nästa år är att rida 1,40 och högre utomlands med bra resultat, jag ska även försöka kvala in till Göteborg Horse show nästa år, dem kvaltävlingarna går i år och i början av nästa år! Som ni märker har jag väldigt stora mål och höga förväntningar på mig själv men det tycker jag bara är ROLIGT, roligt att försöka och ha något att kämpa mot!

Foto: m.a Photo dem är jätteduktiga på att fota, gå in på deras hemsida och beställ eran bild😊

Likes

Comments

Än så länge har jag startat 4 starter och har en start kvar imon!
Jag hoppade Clavve och Baily i LB och LA. Baily hoppade fint i LB men tyvärr ett ner men i LA gjorde han revansch och nolla LA och kom 3:a! Han kändes bra men backade lite för han inte ville slå sig, bättre det än att han bara springer och drar!
Clavve kom 4:a La med en superbra lugn runda, i LA hoppade han bra men ett ner i kombinationen... Men han kändes fin inför imorgon!
Imorgon hoppar vi en LA och hoppas på en nolla!

Inte rätt häst på bilden, som tävlade!

Likes

Comments

Många dagar med fullspäckat schema... Roligt men väldigt stressigt att hinna med allt!
Igår blev det en heldag i stallet från morgon till sen kväll, på schemat skulle tre hästar hopptränare och en ridas igenom ordentligt. Lilleman som jag bara red var riktigt fin och visade verkligen framsteg! Han lyssnade och följde med i svängarna utan att skuta ut bogen och streta emot:) Hippan och Zigge hopptränades, fast inte högt utan bara små hinder med riktigt svåra svåra svängar så dem ska följa med lätt, det blir lättare sen när man kommer ut på tävlingsbanorna om man tränar svårt!! Jag tränade även Clavve som jag ska tävla i helgen, han var fin men lite pigg bara.

Från idag, väldigt varmt tyckte Zigge idag när jag motionerade han lite!

Likes

Comments

Inte varje helg blir som denna.. Vi böra med när vi kom fram, många titiga hinder, jag lovar att inte ett ända hinder var med bara bommar det säger en del..
I fredags hoppade jag 1.30 på båda hästarna, när jag red hippan trodde jag att jag var nolla men fick ett ner men hon var superfin och fick en 11:e plats! Zigge va stark oocchädigt pigg men han nollade och kom 6:a
I lördags debutrade jag 1,40 på båda hästarna! När jagform banan så kändes det väldigt stort och en maxad mur jag aldrig trodde mina hästar skulle hoppa men det gjorde dem med bravur! Hästarna var superfina, Hippan fick 2 nedslag men som hon hoppade! Zigge visade vad skåpet skulle stå och nollade den svåra 1,40... Helt otroligt både min först och hans första!! Blev en andra plats på det med endast 2 felfria!
Idag hoppade Hippan en lättare klass för att bara få ha kul och det blev en 2:a plats på det! Zigge hoppade inget då han har hoppat extremt bra hela helgen!
En bra anordnad tävling av Halmstad med roliga/svåra banor och riktigt lärorikt att rida svåra och stora hinder/banor!

Film från 1,40 med Zigge!

Likes

Comments

Gårdagens starter gick superbra, båda tog placering!
Hippan hoppade jag 1,30 på, hon gjorde det riktigt bra pigg och framåt men ändå med bra kontroll! Så nu blir det debut för både mig och Hippan!
Zigge var hur stark som helst på framhoppningen han drog och jag hade ingen kontroll alls... Innan jag startade så sa jag "jag kommer riva alla hinder på hela banan" men det gjorde vi INTE vi gick in och nollade. Han var stark på banan med ingenting i jämförelse med framhoppningen! Så nu blir det även debut på Zigge i 1,40 efter mycket velande och pratande med tränaren!
Ska bli spännande verken jag eller någon av mina hästar har hoppat 1,40 innan... Men det få gå som det går, någon gång måste ju ändå va debuten!

Foto: M.Aphoto

Zigge trimmade jag imorse och han lydde mig riktigt bra!

Likes

Comments