View tracker

Hejhej!!

I onsdags hade vi "framtidsdag" i skolan. Det innebär att det kommer personer som föreläser om sina yrken, deras journeys inom jobb branschen och hur de har kommit till den platsen de är idag. Dagen blev bättre en förväntat och det var väldigt intressant och inspererande. Denna dag fick mig även att inse att det är nu i gymnasiet som mitt liv börjar bli mer på allvar liksom, känns som att jag fortfarande går i typ mellanstadiet, men här står jag och ska avgöra vilken typ av yrke jag ska studera för om knappt ett år.

Alla säger att man ska ta en linje man är intresserad av och tycker är roligt men jag tycker inte att något ämne är så speciellt "roligt". Det skulle dock va kul med stylist linjen (tror jag den heter) men dock så tror jag inte det är något jag vill direkt vill jobba med i framtiden och gå "all in" med liksom. Utan det är mer som ett intresse och en hobby. För att välja vilken linje jag ska välja, använde jag mig av "uteslutningsmetoden", jag fick
alltså hem en tidning som alla andra 01:or, där det stod lite om varje linje osv, och då strök jag de linjer jag minst skulle kunna tänka mig att gå och sist kvar blev då ekonomi programmet. Som det ser ut nu kommer det nog att bli ekonomi på Lundellska, och det känns bra.

Vi kommer även att ha gymnasie mässa på tisdag och då kan jag fråga lite mer om själva linjen och skolan osv..:))


Lite insperation...;;))

- If plan A didn't work, the alphabet has 29 more letters, Stay cool.

- There is no elevator to success, you have to take the stairs.

- Dont call it a dream, call it a plan.

- The future are in your hands, now go and create it.

- Work hard, be good, be incredible.

- Your future is as bright as your faith.

Jer 29:11
Jag vet väl vilka tankar jag har för er säger Herren,
nämligen fridens tankar och inte ofärdens, till att ge er en framtid och ett hopp.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tjatja,,

När jag såg att det skulle snöa i veckan så fick jag lite små panik eftersom att mina vinterskor har gått sönder och jag inte hade köpt några nya än som verkligen är sköna till vintern, så idag stack jag och mamma och köpte nya. Blev riktigt nöjd jag tycker svarta timbs är såså snygga, dock köpte jag inte äkta. Men jag passade även på att köpa klackskor, jag vet att dem kommer att användas några gånger nu i 9:an då det kommer att vara nobelfest, avslutningsmiddag och skolavslutning. Nöööjd tjej. ;)))

Likes

Comments

View tracker

- Jag har lite ångest och paniiik inför gymnasievalet då jag inte har en aning om vilken linje jag ska ta,, det är något jag har funderat på läänge men än idag E jag sjukt osäker.

- Jag håller på att bli sjuk;;(((

- Jag över tänker sjukt mycket vilket är skitjobbigt, det känns nästan som att mitt huvud kommer att explodera..
Men jag vet dock inte hur jag ska hantera det och om man ens kan göra något åt det, kanske alla gör det eller så är det bara sån jag är.

- Med tanke på att det har blivit höst betyder det att min exem som jag trodde var borta för gott har dykt upp igen. Aaah orkar verkligen inte det kliar 24/7 på hela kroppen och utslagen börja sakta men säkert synas mer och mer. Även huden på ansiktet goes crazzyy.:((


+ Hösten är här vilket betyder höstlov om bara någon vecka?!! Och det betyder också att julen är här snart, får bara hoppas på en vit jul.. :)

+ Min mormor från Eritrea har kommit till Sverige!! Andra gången jag träffar henne i hela mitt liv.

+ Youth16 snartt!!

+ Mitt hår har börjat få liv igen lol, nej men är fett glad för det. <333

Likes

Comments

När jag känner att jag vill bort från alla mina tankar brukar jag sätta på Hillsong Worship i hörlurarna på högsta volym. Älskaaaar att lyssna på det då man verkligen känner hur man fylls av den helige ande och Guds kärlek. Här är iallafall några av mina favorit låtar av Hillsong Worship, en av Lauren Daigle och även en av All sons & daugthers.

Likes

Comments

Den här helgen har jag mest vart hemma, hängt med familjen, kollat på GG och gått till kyrkan,, så jag har inte så mycket att skriva om så tänkte att jag lägger upp bilder i kronologisk ordning som summerar min helg kort istället.;;)

Likes

Comments

Jag och Debbie bakade nyss Snickers kakor och alltså wooow det är så mycket godare än vanliga Snickers, och det går även skit snabbt att göra!
Rekommenderar staarkt. Här är receptet vi använde oss av: Snickers kakor (Vi använde hälften cornflakes och hälften rispuffar). 

Likes

Comments

Här kommer ett inlägg med några av my blog inspirations...

Den första bloggaren är Andrea Hedenstedt, hon är 20 år och kommer från Stockholm. Andreas blogg har jag följt i fleeera år, hon är så himla bra på det hon gör, och hur vacker är inte hon??? Hon har även så himla bra kvalité på hennes blogg, vilket gör väldigt mycket. Andreahedenstedt.se
Hon och hennes bästa vän Mathilda började även att podda för lite mer en två år sedan, podden heter "Mathilda och Andrea blogpod". Har lyssnat på deras podd varje vecka sedan dem släppte första avsnittet.
Andrea har även en Youtube kanal ---> Andrea Hedenstedt

Emilia Ekberg har jag också följt sedan flera år tillbaka. Det känns som att jag nästan känner Emilia då jag har följt henne så länge även på ask.fm som hon upptaderar väldigt ofta, Emilia är 16 år från Eskilstuna. Jag "upptäckte" Emilia på Videofyme, men sedan så började hon göra videos på youtube istället, sedan så tröttnade hon på att göra videos och nu bloggar hon regelbundet. Hon tar så fina och fräscha bilder. --> Nouw.com/emiliaekberg 

Amanda Barwich är också en av mina insperations bloggerskor. Ni kanske känner igen henne från programmet "unga föräldrar". Amanda är 18 år och är mamma till Leonel 8 månader, så det är i princip vad halva hennes blogg handlar om. ( Nouw.com/AmandaBarwich ) Hon har så himla snygg och stilren stil och hon är så sjukt vacker. Hon har även skapat en youtube kanal, hon har lovat att börja göra videos när hon når ett visst antal prenumeranter så in och följ --> Amanda Barwich.

;))/
Abi

Likes

Comments

Här kommer lite serietiiips..!

1. Keeping up with the Kardashian. The kardashian består av Kim, Khloe, Kourtney, Kyile, Kendall, Rob, deras låtsas pappa Bruce och deras mamma Kris. I denna serie får man följa med på the kardashians vardags liv. Serien inhåller i princip bara drama, drama, drama.

2. One three Hill. Min absoluta favoritserie som jag inte kan leva utan. Huvudpersonerna är Lucas, Nathan, Haley, Peyton och Brook. Man få följa med på deras vanliga tonårsliv och på vägen går alla igenom olika saker och har sina egna historier. Alla förmedlar sina känslor på ett sätt så att man nästan kan känna de genom skärmen haha. Man kan även själv känna igen sig i någon av karaktärerna. Serien utspelar sig i en liten stad som heter "One three Hill", på deras skola, i deras hem, river court (deras basket plan) och ett café. Skitmysig och bra serie.

3. Teen wolf. Detta är en tonårsserie. Denna serie passar den som gillar supernatural stuffs och spänning. Serien börjar med att en helt vanlig kille som heter Scott, blir biten av något i skogen, efter så märker Scott att han har blivit snabbare, blivit starkare och fått bättre hörsel. Stiles, Scotts bästa vän försöker ta reda på vad det är som händer med Scott och han får då reda på att han har blivit varulv. Han blir sedan kär i skolans populärste tjej som heter Allison, men vad de inte vet är att hennes släkt är varulvs jägare. Det som händer sen får ni se själva...;))
Denna serie utspelar sig för det mesta i en liten stad som heter "Bacon hills" och på deras skola.

Kram/Abiii

Likes

Comments

Tja tja,,

Idag kom jag hem runt fyra tiden, så jag var rätt så hungrig. Kände för att äta något mer "matigt" och mättande än typ macka, så jag la lite broccoli, champinjon, lök, zucchini, kyckling och potatis kroketter i ugnen. Det går snabbt och är lätt att göra, och grillade grönsaker o kyckling är nått av det bästa jag vet!!
(Ser bränt ut på bilderna men det är marinaden lol).

Nu ska jag plugga lite på religionsprovet på onsdag, sen ska jag duscha och kolla på lite GG. <33Likes

Comments

Just nu sitter jag in my pj's, jag har gjort i ordning fruktsallad, choklad, juice, tänt ljus osv. Jag ska kolla på en av mina favorit serier --> Gossip Girl. Azzåååå älskar den serien, vet inte hur många gånger jag har sett om den. Så himla mysig serie, speciellt nu på hösten. Vet inte vad det är men älskar när de springer runt på NY's gator, skitsnygga kläder osv, tips för de som älskar drama..;;))

Har även skola imorgon, men skönt med sovmorgon iallafall!! <333

See yaahh,,

Likes

Comments