Hejsaan nu har Jag suttit och redigerat ihop 2 stycken outfit idéer till nyårsafton för dom som har lite svårt att hitta något.

Här är dom två idéerna jag satte ihop, jag tycker dom är jättefina och skulle själv använt någon av dom.

OUTFIT 1: i den här outfiten är den en marinblå klänning, jag tycker den passar bra i ett lite mörkare nude läppstift och en matchande nagellack. Ett par silver örhängen och snygga klackar. Sen så har man någon snygg smokey sminkning till detta.

Outfiten får 4/5 av mig då jag inte kan gå i klackar men resten är sjukt snyggt och skulle defensivt använt denna.


OUTFIT 2: I den här outfiten är det en snygg silver klänning, ett par snygga klackar med ett nude läppstift. Matchande med snygga smycken och nagellack. Jag tycker att rosé/nude färgen passar väldigt bra till silver då båda är ljusa i färgen.

Outfiten får 3/5 då jag inte skulle använda en silverklänning men tror säkert många andra skulle det. Men själva outfiten är super snygg i sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan på er! Jag har tänkt länge nu på att prata om min Purpose Tour upplevelse. När jag var på Justin Bieber den 29 & 30 september med en av mina bästa kompisar. Men tänkte i detta inlägg berätta om DAG 1 så det inte blir ett allt för långt inlägg. DAG 2 kommer senare.

Vi hade ståplatser till den 29 och sittplatser till den 30. Eftersom att vi hade ståplatser så var det en självklarhet att vi skulle köa. Dagen innan åkte vi och köpte mat och dricka vi skulle ha under dagen sen åkte vi hem till henne för vi skulle sova där. Va la oss rätt så sent ändå eftersom att vi var så sjukt taggade.

Nästa dag när vi vaknade tog vi på oss våra bieber tröjor och alla packning och drog. Hon bodde ganska nära tele 2 arena så vi behövde inte åka super tidigt. Vi åkte så att vi var där runt halv 6 / 6. Vi hade ingång D så när vi kom dit gick vi dit för att vi då trodde att det var där vi skulle köa. Ingen var där och vi var skit glada att vi satt längst fram. Vi satt där i 1 timme och det kom fler och fler. Men efter ett tag kom det en vakt i och sa att vi satt i fel kö. Mitt hjärta gick i 180 då jag förstod att vi kommer sitta långt bak i kön. Vi tog allt vi hade och böjade spring mot det håll han sa att vi skulle springa. Vi sprang åt fel håll igen men sen när en annan vakt pekade vart vi skulle sprang vi fortare. När vi kom till kön så satt vi längre fram än vad jag förväntade mig. Det var runt 80 Max före oss.

Dagen gick och vi satt där och flera rullad in, kön hade blivit så mycket längre och det var runt 300 där.
Vi vart filmade av TV4 då vi och några till vi snackat med skulle starta en 'allsång' vi valde As Long As You Love Me. Vi fick ungefär hela kön att sjunga och dom stannade vi oss i slutet.

Dagen fortsatte och det vart kallare men det var fortfarande mysigt för vi började snacka med några. Man trodde att det skulle vara mysigt hela tiden men det var det inte då jag, Moa och några till började bråka med andra fans där som hade försökt tränga sig före oss. Vakterna ville inte göra något så det fick vi. Det slutade med att dom gick därifrån då dom fick flera emot sig och blickar emot sig.

Kl var 3 och vi skulle flytta fram kön då den vart för lång. När vi kom förbi vakterna sprang vi och kom nästan längst fram i nästa kö vilket var super. Vi satt där i två timmar i regn vilket jag hoppades på att vi skulle slippa. Vi hade ju suttit under tak hela dagen och komma ut i regn va segt men men.

Det var äntligen dags för insläpp. Dom kollade igenom oss och lät oss gå. Vi på D var tvungen att gå runt typ hela arenan men när dom scannat våra biljetter så var vi inne. Den känslan av att se scenen var sjuk då vi såg hur långt fram vi skulle komma. Dom hade sagt åt oss att inte springa men så dum som jag var joggade jag ish och ramlade hahah.

Vi sprang fram och kom på andra raden vilket betydde vi kommer vara sjukt nära Justin när han är på studsmattan under 'COMPANY'. Förbanden kom och det var tryck redan innan 30 min dom hade gått på vilket sög för man kunde inte andas. Vi väntade och väntade, sen släcktes allt ner och introt för Justin spelades. Jag och många andra skrek sönder men det varade inte länge. När han kom upp under 'Mark My words' var jag och Moa tvungna att bli bort lyfta då vi inte kunde andas. Redan där inne hade Moa viftat runt med sina armar och skrikit att vi inte kan andas men ingen bryr sig vilket jag inte förvånar mig.

Efter att dom hade lyft bort oss fick vi stå bakom alla kameror under hela konserten vilket suger eftersom vi hade köat så pass långe. Det är sjukt att folk inte kan visa respekt.

Men konserten var grym och han också. Grät ungefär 5-8 gånger under konserten. Han är bara för underbar och är så glad att jag fick uppleva det med Moa. Är i alla fall sjukt glad att jag var där och fick höra hans låtar live. Jag skrek, grät, hoppade och dansade sönder. 
Låtar live är så sjukt mycket bättre, hela konceptet av konserten var grym. Han sjöng både nya och gamla låtar. Jag var tyst under tag på Love Yourself och Let me Love you, för ville höra hela arenan sjunga. Den känslan när man hörde alla sjunga var grym, älskar den känslan. Det känns så sjukt att det är över två månader sen och kan fortfarande inte fatta det. Kan inte sätta ord på hur bra detta var😍det var bara en grym jävla dag! 

Tack för mig och hoppas att ni gillade denna.


Kram

Likes

Comments

Hejsan på er, det här är mitt första inlägg och hoppas på att jag kommer fortsätta med detta. Mitt namn är Amanda, jag är 18 år gammal och går bageri & konditori linjen. Jag har bloggat och haft ett x antal bloggar innan men har gav upp. Men nu ska jag försöka denna gång och hoppas på det går någon vart.

Har ni några tips på vad för inlägg ni vill se är det bara att tipsa på! ;)

Kram

Likes

Comments