Header

Tredje och sista inlägget med bilder på Hannii.

Likes

Comments

Några till utav bilderna jag tog på Hanna igår....


​KRAM

Likes

Comments

Tänkte bara meddela er om att jag snart kommer att byta bloggdomän till for.me. Har velat göra det länge nu av många olika anledningar så jag är väldigt taggad på detta. 

Egentligen skulle jag vilja byta nu direkt men jag väntar på att for.me ska överföra mitt arkiv från denna blogg till min nya. Men så länge jag väntar på de så kommer jag fortsätta blogga här som vanligt. 

Hoppas verkligen detta blir bra nu och att ni följer med mig dit!


KRAM

Likes

Comments

Tidigare denna vecka så bestämde jag och min vän Hanna att vi skulle ses i helgen och fota henne, för mesta del till hennes blogg (http://vilmahanna.for.me) men även för att jag tycker det ä väldigt kul att fota. Så idag jag ställde mer än gärna upp och fotade henne.

Här är några få bilder från alla dem som vi tog idag. Kommer säkert lägga upp mera bilder såsmåningom. 


​KRAM

Likes

Comments

Vaknade upp denna dag till att pappa hade fixat en mysig frukost med nybakta frallor och te, bästa sättet att starta en lördag på. 

Lite senare framåt mot lunch så fastnade jag total vid min fasters gamla vinylspelare och alla pappas lp skivor som han lyssnad på i min ålder.

Denna vinylspelare är en dröm!

KRAM

Likes

Comments

Något som jag gör ganska så ofta är att jag gör om plagg som jag har slutat använda. Oftast klipper jag av tröjor osånt men det händer även att jag fixar om byxor.

Som idag tog jag fram ett par byxor som jag köpte på Erikshjälpen för något år sedan. Jag klippte av ca 10 cm och gjorde att dem såg väldigt slitna ut längst ner och vips så blev dem ett par helt nya byxor som jag lätt kommer börja använda igen! Dock så ser en det inte så bra på bilden men men....

KRAM

Likes

Comments