​Ett tag sedan jag skrev, har helt ärligt inte haft tid lust eller ork till att skriva. Men Vardagen med jobb börjar falla på plats. 
Det är skönt! Jag känner en trygghet i det. Men jag är långt ifrån ok.. jag har haft ett par bra månader så att säga. Men förmodligen bara på ytan.. Nu när vardagen kommer ikapp mig känner jag hur jag mer och mer faller tillbaka i mitt destruktiva beteende. 
Så fort något går emot mig och jag får ångest eller mår dåligt går det ut över mitt matintag och tänkande på vad
jag förtjänar eller inte förtjänar. Hur bra eller läs DÅLIG jag känner mig i allt jag gör. 

Jag har alltid trott att löser sig mitt jobb blir det bättre, löser sig ekonomin blir det bättre. Bara det blir bra så blir allt bra...men det fungerar ju faktiskt inte ens så... fasiken.. Det sitter ju djupare en så.. vilket jag först nu börjar inse.. För det mesta har löst sig som jag trott vara anledningen till att jag faller tillbaka i svackor.. Men nu när jag inte ens har saker att "klaga" över så är det inte bra endå?!! varför dåå?? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Av någon anledning så är det tydligen mindre okej att vara sjuk i en ätstörning för att man är vuxen?!

Man måste ta mer ansvar då, så det är bara att ta sig i kragen förstår ni!
Blir så trött på att höra sånt!

Bara för att jag blir äldre betyder inte det att sjukdomen blir lättare eller att det plötsligt går att skärpa till sig. Det var mer accepterat när jag var yngre att jag var sjuk. Men nu när jag närmar mig 30 så är jag vuxen och måste ta mitt egna ansvar.

Jag bemöts istället av att jag är löjlig/töntig osv som fortfarande "håller på"??!! Ursäkta men VAH? Pröva att gå i mina skor och skärp till dig du med! Så får vi se hur lätt det är.
Jag vågar inte längre säga till någon hur det egentligen står till med rädsla för att förlöjligas. Det var okej att jag var sjuk förut, men inte längre.

Suck

Likes

Comments

Sitter i soffan och tittar på Johan Falk för mig själv. Många tankar hinner ifatt en när man tvingas vara ensam och ledig ett par dagar.

Sen väl ute med normala människor märker jag hur insnurrad jag är i min korrupta värld. Orkar faktiskt inte länge till. Behöver ta tag i det en gång för alla. Sluta lossas och faktiskt VÅGA lämna det.

Well well. Behövde skriva av mig lite..

Likes

Comments

Det är inte jag på bilden obviously.. Men det är så det ser ut!
Lite för mörkt för min smak, men jag vänjer mig säkert!
Men är man ljus så blir det en sån stor chock helt plötsligt som man måste lära sig.. Känner inte igen mig själv! :p

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Tänk om man fick vara liten igen!? Man var lycklig och ovetande om livets alla bekymmer!
Liten och oskyldig.

Nu oroar man sig för det ena å det andra. Man får motgångar gång på gång. Jag vill vara ovetande igen, inte bry mig om hur jag ser ut eller hur jag verkar. Bara få vara den man är och inte tänka så mycket.

Ser dock fram emot imorgon! Jag skall vara hårmodell för Wella och få bli ompysslad, snygg i håret och leka modell på catwalken för en dag! Det är kul! Adrenalinet får pumpa och man har inte tid till att tänka så mkt, förutom att balansera på klackarna..
Men det skall nog gå bra!

:)

Likes

Comments

Väl hos vår Mummi skall vi nu äta mat, hon blir så glad att kunna få fast food när man kommer och hälsar på. Det kan hon inte annars.

Jag är ju inte lika glad över detta men tar lite grillad kyckling! Det är alltid gott!
Tänk om man kunde slappna av med allt sånt dära bara för en dag.

Nog om det! Har ni ngra tipps på ställen man kan köpa fina brudtärn-klänningar?! Samt fina skor som kan passa till en marinblå klänning, vilket den måste vara!

Chiao så länge!

Likes

Comments

Full rulle hela dagen! Jag gillar att hålla mig sysselsatt. En sån rastlös själ som mig har extremt svårt att sitta stilla och göra nada. Så det blev En sväng till mina föräldrar för att hämta bilen, IKEA för att handla lite smått och gott. Sen hämtade jag min kusin som skall vara hos mig i helgen. VI skall åka till våran mummi (farmor/mormor) fast på finska.

Måste ju dock erkänna att jag är lite depp över att jag inte hann träna. Tiden gick för fort. endå var jag uppe kl 8! Att det blir mat som inte jag accepterar var inte heller lika kul. Men jag åt allt endå och höll god min! Dock ligger man ju här nu i sängen med ångest. Usch inte alls roligt!

Likes

Comments

Jag är typ den svagaste personen i välden! Tränar aldrig! Men känner att det är dags! Vill bli piggare och starkare!

Skaffade därför idag ett gymkort på 24/7 för 169kr i månaden! Passar bra för en stackars fattig student! :p
Första passet är kört och på fredag blir det yoga!
Yay!!

Nu skall jag promenera hemåt och fortsätta mina studier! Skönt med en paus! Man tänker verkligen inte på något annat när man tränar! Så skönt!

Hej så länge!

Likes

Comments

​Har ganska mycket funderingar på livet just nu. Jag vet inte vad jag vill, vad vill jag jobba med? Vill jag fortsätta plugga? Orkar jag "fixa" mitt problem osv osv.. Det kräver så enormt mycket energi att ta tag i den tunga elefanten som fyller rummet.. Jag orkar inte med det, skola och jobb! Det fungerar inte att göra allt. Det blir bara en stor röra av alltihop då. 

Nu fokuserar jag dock på att hitta ett jobb! Jag vill jobba lite! På riktigt.. inte bara massa strö timmar här och var. Det kommer man inte långt på! 

Har börjat ta tag i min träning igen iaf! Det är bra, jag får lite annat att fokusera på och dagarna fungerar bättre för mig då! :D Att skapa rutiner som fungerar är otroligt viktigt för mig. Annars blir det kaos! Då slutar jag att fungera. 

Men men, nu skall jag försöka hitta mig ett par skor till min kära väns bröllop. Jag skall vara tärna nämligen! :D så galet taggad faktiskt!! 


Likes

Comments

Hej och hå.. Jag kan äntligen stå!

Ja en stund iaf! Har legat med världens magsjuka ett par dagar,! Därav min frånvaro. Idag blev jag alldeles för rastlös och kände mig någorlunda bra. Så det slutade med att jag tog bilen till affären för att handla åt min "syster"
Men kände redan i bilen hur "attackerna" dök på mig och jag blev illamående och helt matt. Kallsvettig och jätte andfådd. Fy tusan för denna känsla!

Väl hemma lyckades jag iaf peta i mig lite kyckling och sallad till middag. Det var inte direkt smakfullt.. Usch.. Tvingade mest i mig det faktiskt.

En positiv effekt av min magsjuka är dock att jag HELT fått avsmak för sötningsmedel! För precis innan jag blev dålig hade jag det i mitt Te.. Efter det brakade det lös och jag kan inte ens titta på dom utan att må illa!
För min del är det bra!! Jag har ätit på tok för mkt sånna i flera år nu! Verkligen över doserat ! Minst 10-15st om dagen!
Nu är det slut med det!

Skall köpa lite matcha pulver i stället och dricka det! Tackar Denise för detta! Hon har många bra tips!
Kika in hennes blogg!
nouw.com/denisehermansson

Nu måste jag dock vila mig en stund igen, trots mina rastlösa ben!

Kram hej!

Likes

Comments