Header

Jag har fått en av två stycken platser att få åka till Belgien i Lier v.9!!!! Sååå glad!! Och inte nog med det ska jag åka tillsammans med Linnea!!!
Hela veckan innan vi åker ska Linnea vara nere hos mosslunda och träna så vi kan hänga lite innan vi åker ner till Belgien! Ska bli helt galet kul!

Jag har checkat arenan och den är väldigt stor🙈! Vi ska åka ner på Måndagen och stanna över en natt hos Jessica där vi köpte Bennie! Dem har en jätte stor och jätte fin gård där vi varit innan och provat andra ponnyer. Sedan fortsätter vi ner till Lier på tisdagen . Det är vetcheck på onsdagen och tävlingarna börjar på torsdagen:)))
Mina mål är att som vanligt ha kul och göra mitt bästa! Det är ju min första internationella tävling med Jarno så vi tar de som de kommer. Såklart satsar jag på finalen på söndag som går i kür:) dock har vi ej hunnit göra klart vår nya kür men det går nog bra ned vår gamla:)

Är bara enormt glad att få möjlighet att åka dit! Så nu kör vi in i kaklet🙊🐴!

Kramis

Likes

Comments

Nu är vi påväg till Camilla Ivarssons gård och ska rida programridning för Eva Andersson😊! Ska bli jätte kul och prefekt timing innan vi åker iväg och tävlar i .....😏❣💪🏼! Ni får snart reda på det😜!

Likes

Comments

Igår tränade jag med Jarno för mamma och det gick riiiiiiiktigt bra!
Han var kvick och med på hjälperna! Super känsla!

Inte nog med det var det ju alla hjärtans dag så hästarna fick extra mys och massor av pussar❤❤❤ det var helt magiskt väder igår! Som i en film❣😍!

Idag ska ja rida för Cilla och så ska ni snart få veta vart jag ska!!!!!!!! Helt galet! Längtar sååå sjukt mycket!!!! Kraamis

Likes

Comments

Idag red vi en runda i snön utanför ridhuset😻😻😻! Sååå mysigt Kramis ❤❤❤

Likes

Comments

Jippiii!
I förrgår kom vår nya lastbil! Den är såå fin❤!
Tyvärr kunde jag ej lägga ut häromdagen när den kom eftersom det har varit snö storm här nere i Skåne. Jag har aldrig sett så mycket snö som det är just nu! Lovar att ni ska få se en bild. När jag och Jarno gick till ridhuset igår var det upp till hans bog. Nästan lite obehagligt😆!

Jag tränade för Cilla igår i ridhuset här hemma hos oss eftersom det varför riskabelt att åka ut med lastbil i detta vädret.
Nu har vi jobbat igenom lite mer program dem senaste gångerna. Vi har även fått ihop en ny kür. Programmet är så bra och passar perfekt! Det är endast musiken som saknas💪🏽! Eftersom Jarno blir lite taggad på banan är det viktigt att vi har lugn musik och vi har hittat perfekt! Om ni vet ngn lugn och fin musik lyssnar jag gärna på förslag😝!

Hursomhelst så jobbade vi lite mer lösgörande igår och han satt ganska ordentligt fats i vänster men det fick vi igenom och han blev riktigt fin. Idag ska han få jogga och lite massage och mys.

Bennie har fått vila lite men kommit igång och är väldigt fin! Som sagt har jag tränat för Matilda i vårt stall lite grann och vi börjar få tag i henne ganska bra nu! Hon är ju lite tjejig men det tillåter inte jag! Jag har ju endast haft vallak och då Jarno som är hingst. Så det passar perfekt att jag lär mig lite mer om ston.
Bennie är vääääldigt snäll och mysig men när det tar lite emot blir hon lite sur😘! Men vem blir inte det?

Hoppas alla har det super😁😁! Kramis

Likes

Comments

Snabba er!
Just nu 100kr på allt på chiquelle.com!
Ni kan hitta kläder, jackor, husinredning och massor andra tillbehör! Super snabb leverans och riktigt fina saker
😻😻😻!
Checka gärna deras hemsida!!!

Likes

Comments

I sammarbete med Caseapp:)
Beställ ditt egna personliga skal hos Caseapp❤💪🏽! Super snabb leverans och super lätt!
Checka deras hemsida!
@caseapp på instagram💪🏽!

Likes

Comments

Favorit pannbandet på idag! Bennie glänste sååå!! Checka Alequi och beställ:)) super snabb leverans som vanligt 😍😘😚❤!

Likes

Comments

Igår red jag Bennie för Matilda i vårt stall och det gick riktigt bra! Hon blev såå kvick och riktigt fin! Vi jobbad mest med övergångar eftersom hon är såpass ung och behöver bli kvick där bak😉❣️!

Efter det åkte vi till Cilla och tränade med Jarno! Han var lite pigg i början och tänkte mest på allt annat runt omkring😅😝! Men efter en stund blev han med på mina hjälper efter övergångar och tempoväxlingar! Han blev riktigt fin och spänstig! Vi jobbade oxå  mycket med övergångar men oxå samlingar och övergångarna efter mellangalopp. Han blev som sagt riktigt fin och på fredag ska vi äntligen få träna på vår nya kür😍!

Sedan har jag en liten överraskning som kommer denna veckan!!! Längtar sååååååååååå😍😍😍😍😍!!!!!

Kramiiiiiiiiis!!

Likes

Comments