View tracker

Idag så skrev jag texten som ska vara på bilden i stället för world championchip. Jag fick svårt att komma på vad jag skulle skriva, men jag fick hjälp av min klasskamrat.

Nästa lektion ska jag skära ut alla vita delar och spray färga på ett papper.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den här lektionen gick inte så bra för mig. För jag gjorde knappt någonting. Jag skulle börja på ett nytt tema, jag valde Sport. Jag ville göra något med e-sport för jag spelar ingen annan sport. Jag fick problem med att komma på vad jag skulle göra.

Nästa lektion så ska jag photoshopa den här bilden så den blir "min egna" bild. Sen ska jag göra graffiti.

Likes

Comments

View tracker

Jag fortsatte med min natur bild på fågeln. Jag gjorde bakgrunden idag och nu är jag klar.

Jag är mest nöjd med alla olika nyanser av grönt jag kunde göra i bakgrunden.

Jag fick problem när jag försökte göra mera nyanser. För jag fick bara samma färg. Jag löste det genom att använda en annan grön färg och blandade det med andra färger.

Likes

Comments

Idag så har jag jobbat med samma sak som förra veckan och jag behöver bara måla bakgrunden. Tema: Natur

Jag blev mest nöjd med hur fågeln ser ut nu när den är klar.

Jag fick problem med den röda färgen som jag skulle ha till blomman. Jag löste problemet genom att blanda den röda färgen med lite gul och vit, men den blev inte riktigt som jag ville.

Likes

Comments

Idag så har jag kommit ganska långt. Jag har färglagt min fågel skiss och nu är det bara grenen som fågeln står på. Jag kanske ska göra en bakgrund men jag tror inte det. Så här ser det ut nu:

Likes

Comments

Likes

Comments

​Våran första uppgift var som vanligt att göra en bildmapp. Jag målade av tre Pokémon och skrev mitt namn likadant som pokémon skrivs.

Jag målade av Snorlax, Gengar och Lugia. Jag tycker det gick bra, men Snorlax blev inte riktigt i rätt färg men det var nästan samma.

Det enda svåra var att komma på vad jag skulle göra, men Beata gav mig idén av att göra Pokémon.Likes

Comments

​Hej! Jag heter Adam och går i 9A på Kapareskolan. Detta året ska vi jobba med identitet, sport och natur. Här kommer jag lägga upp det jag har gjort på bildlektionerna. Jag är intresserad av data spel.

Likes

Comments