Igår tog min kusin studenten!! Blev så glad av stämningen! Så lyckligt!! GRATTIS BELLA!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk att vi nu är 2 dagar ifrån studenten. Den dagen vi längtat efter sååååååå himla mycket och nu är den strax här. Är så glad att jag fått tillbringa dessa är med er mina favvo tjejer. Ni har gjort mina skolår värda, även om det fan vart en plåga många gånger. Love you!!!

Nu jävlar tar vi studenten på fredag

/Marca

Likes

Comments

Helt sjukt att det är 10 dagar kvar, är så taggad men samtidigt så har jag separationsångest, vad ska jag göra sen!!!???

Orkar inte tänka på det. Tänker börja med att ha en grym sommar och njuta ❤️❤️

/Marca

Likes

Comments

Medan alla andra är på bal sitter jag och skriver en jävla uppsats om språkhistoria. För det första förstår jag inte ens vad jag ska skriva om och för det andra har jag inget material och för det tredje ska den vara klar på måndag. Kommer då fasen inte höja mitt betyg i detta arbetet utan kanske tvärt om, om jag inte förstår snart!!

Har förövrigt jobbat idag och varit inne i parken och kollat på alla bal fina människor!!
Killarna fyller är idag också så har ätit glass och sånt haha!!

Ne nu måste jag fortsätta plugga........

/Jennifer

Likes

Comments

Stannade hemma idag för att bli helt frisk från min förkylning som jag har haft i en evighet känns det som. Senare under dagen kom Putte till mig och vi spelade fotboll med killarna och åkte till skogen och gick och tog kort! Så fint ute nu när allt har blomstrat ut, och är så gröt och fint. Nu är vi hemma och ska kolla på film och äta godis haha!

/Jennifer

Likes

Comments

Har vart ledig idag, och har spenderat hela dagen på Gekås haha. Vägen dit är så vacker!!! Haha nu orkar jag inte skriva mer!

/Jennifer

Likes

Comments

Åkte till Fjärås igår kväll och träffa jenni, matte och julia. Vi pratade om studenten och ja blev så taggad. När ja kom hem så kunde jag inte somna för jag var så nervös. Vill att den dagen ska bli helt perfekt, så är nervös för att den inte kommer bli det.

Tänk sista veckan, då kommer jag inte kunna sova alls 😳😳😳😳 aja, det kommer bli den bästa dagen i mitt liv. Jag åker till Paris tre dagar efter men det har jag inte ens hunnit se fram emot eller längta till för att studenten kommer bli det bästa någonsin 😍😍

/ Marca

Likes

Comments

Likes

Comments