Ibland går saker inte som man tänkt sig. Vår underbara katt Popcorn blev överkörd en solig dag i april. Ni som hängt med ett tag minns ju att Popcorn gärna hade velat följt med till Koster - men ICKE, det var bara tjejer som kunde hänga med dit.

Till vänster Popcorn, världens finaste katt. Till höger: Möt CHIPS! Till midsommar kommer hon till oss.. Nu hoppas vi denna håller sig borta från vägarna..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och så kom kvällen vi väntat så på. En stor förebild som en gud - en Adonis stod han där. E-typ.

Vi började kvällen med att tjejgänget lånat in lite nya förmågor. Vi gjorde sedan en triss i Köping - tankade Briska för blotta livet. Sedan middag på Harrys, för att sluta kvällen med E-type på Harrys nattklubb.

Där bakom röken var han.. och inte en fiffi var torr..

Likes

Comments

BLOGGTORKA PÅGÅR
och har gjort så i snart 1 år.
Vi hoppas på intensiv blogginspiration framöver
💃

Trevlig helg!

Likes

Comments

Det är så kul att dra ihop alla tjejerna ibland för en tjejmiddag. Att sen några inte kunde låta bli att ta med sina karlar, ungar eller sina hästar får vi kanske ha förståelse för.


Alla är inte lika starka som vi i bandet. Vi står ju på egna ben och behöver inte några karlar, hästar eller ungar för att känna oss betydelsefulla eller hela!

Vi blev dock lite oroliga för två av tjejerna som verkligen magrat av. Det var bara skinn och ben kvar - som ett skelett.

T bjöd på en underbar mustig gryta. Vi ser fram emot recept snart! Det ryktades att det var grävling som huvudingrediens!

Likes

Comments

Och ska man fixa en härlig replokal på varmare ort så tar det lite tid och kraft men nu är det färdigställt😎. Turnébussen är kanske i minsta laget men med lite mysig inredning så går det fint👍. Ingen väckarklocka behövs heller för vår lilla maskot väcker oss varje morgon🐔. Ha en trevlig helg alla vänner🍷.

Likes

Comments

Ibland behöver man en paus. Det var en intensiv höst och julen gick i vilans tecken. Några av oss har arbetat med källarrenoveringar och några har legat på en strand i Thailand.


​Nu tror jag det är dags att dra igång igen. Med ljuset kommer orken. Vi hoppas få mer bilder på det kreativa arbetet som pågår i källaren!

Likes

Comments

Det här med Bus eller Godis, det var det väl ändå ingen som trodde på bus!? Och hallå, vad är det för fel på frukt? Frukt är godis... :-/

Nästa år ska jag vara redo att kasta ägg på ungarna så att de inte vågar sig hit mer.. Inte nog med att ungjävlarna kastade ägg på huset och bilen, den jäkla pumpan dog ju i höstvärmen. Till höger - så fin var den..

Som tur var blev vi bjudna på halloweenfest där värdinnan gick All in!

Mumiekorv, blodiga kroppsdelar, chokladbollsspindlar, tårta med ögon, bål med sklett mm.

En härlig kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Är på turné till Kiel och tänkte jag skulle stiga upp tidigt och kolla in soluppgången.

Det blev inget med det.

Regnet hänger i luften och det är mörkt fast dagen har börjat

I går var det party på båten, så mitt huvud känns som vädret. 

Guten morgen!

Likes

Comments

Helvete vad jag hatar att gå till tandis! Inte nog att man får skäll varenda gång för att man inte borstat ordentligt - det kostar skjortan också.

​Idag hade jag tur.. inga hål. 

Eller, ja, det är ju inte så konstigt, det är ju bara löständer kvar. Resten av bandet tycker det är lite läskigt att jag tar ut tänderna på natten och lägger I ett glas. Själv tycker jag det är ganska bra - då småäts det i alla fall inte på nätterna!

Likes

Comments

Sorry för dålig bloggning från åtminstone en av oss! Ibland snurrar vardagen på som ett enda hjul, men snart nya tag här!

På återseende!

Likes

Comments