Header

Har vært hjemme i påska, og det har vært skikkelig fint og bare slappe av og henge med familie og gamle venner som også er hjemme i påska.

Gry og jeg var turister i egen fjord på fjæretur, veldig fint egentlig. Vi hadde på oss lag på lag med klær så vi kunne sitte på berget og drikke te fra termokopp uten å fryse for mye.

Jeg fikk også gått en liten skitur på telemark med Sigrid som jeg teller som den obligatoriske påsketuren. Kvikk lunsj og solbriller til og med. Etterpå hadde jeg en liten afterski med mamma og pappa i solveggen, en nokså rolig en vel og merke med kaffe og rundstykker. Skulle gjerne gått litt flere turer, men det viste seg at jeg hadde litt vanskelig med å balansere alt jeg ville gjøre.

Påska er utvilsomt best hjemme. Eller ihvertfall blant familien.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Et lite tilbakeblikk i bilder av sommerturen til Lofoten. Været var fint sånn sett i forhold til nordnorsk sommer, og jeg fikk gått et par fine turer på fjellet. 

Likes

Comments

Så lenge jeg selv vet hva jeg vil, sånn overordnet iallfall. Så trenger de ikke forstå. De kan bare se meg fly. Og jeg tenker, at man ser jo mennesker i en ramme av et personlighetsbilde. Altså erfaringer man har med en person. Og ja, i litt for mange tilfeller, ut i fra det man hører andre si. Kilder og kildevann, som renner gjennom tunneller, og hvem vet egentlig hva som innblandes underveis. Det er ikke tvers gjennom reint vann i alle fall. Og når man skjønner at man kanskje aldri vil bli sett på som reint vann av alle mennesker, ja så har man på en måte vunnet litt. For ingen er reint vann, skjønner du. Ingen kommer gjennom alle tunneller uavbrutt, og heldigvis for det! Tenk for en kjedelig reise! Tenk for en meningsløs reise! Alt hører liksom til. Det passer alltid inn, selv om man kanskje tenker at et bilde foruten ville være mere estetisk oppfattet av hjernen. Men hjernen ja, den er rein. Det vet vi jo bare ut i fra så mye som du tenker i alle fall! Alle de prosessene, hver eneste dag, de renser jo opp. Nytt inn, fylle på, ny viten, nye opplevelser, og nye sanseinntrykk av nye oppdagelser! Et evig eventyr! Vi stanser jo ikke! Og jeg tror det er den fineste forbannelsen som finnes.

Likes

Comments

At alt blir nytt når klokken slår tolv kan vel ikke diskuteres om hvorvidt er et menneskekonstruert konsept eller ei. Men at rakettene og klemmene og kyssene i løpet av minuttet etter telefonskjermen viser 00:00 kan inspirere til friskere pust og større tanker er det for min del ikke noe tvil om.

Til flere dager blant fjell og klar luft og mennesker som føles som hjemme.

Uansett, her er et par foreløpige fokus jeg vil plassere inn i 2017:
  1. Forsette eventyret om å leve for meg selv
  2. Være ærlig (mot andre og meg selv)
  3. Skrive flere fullstendige tekster og dikt, i stedet for å la 90 % av ord ligge igjen halvskrevet og halvglemt i skriveboka
  4. Step up my reading game en smule
  5. Lære å stå ordentlig på hender

Likes

Comments

A little fun amateur vlog from the weekend trip in Amsterdam and Antwerpen with Ida this autumn. Enjoy a badly composition of clips featuring coffee, Amsterdam canals, parks and cafés.

Likes

CommentsAn awaited weekend in Amsterdam finally came along. The three day trip ended up being composed of wandering the streets of Amsterdam, sitting outside at cafes by its canals drinking coffee and eating cakes, ordering takeaway to our Airbnb, some glasses of wine, and then a little round trip to Antwerpen by train to attend a concert with Loyle Carner. All in all, a weekend I'd gladly extend a few more days or weeks preferably. 

Likes

Comments

Two weeks ago I took the four hour train ride to Copenhagen, in essence of attending a concert with The Cure. I went with my friend, and it was so dreamy and an unbelievable experience.

I spent the hours I had before my train ride home by myself, strolling through streets in the city, breathing its air and trying to get to know it a bit better. I stopped at random but charming cafes to drink some coffee and read in my book (which is currently Virgin Suicide by Jeffrey Eugenides). Walking through Copenhagens' city parks and some cups of coffee completed a lovely autumn weekend.

Likes

Comments

Youtube
Spotify
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw