Likes

Comments

Jeg har tenkt på å ha en julekalender med mening . Lukas evangeliet har 24 kapitler . Derfor passer det perfekt å lese ett kapittel hver dag . Det er godt å kunne fokusere på hvorfor vi egentlig feirer jul .

Likes

Comments

Dette året har jeg tatt norsk2 som har ført til at vi har hatt to hjemmeeksamener . Det skal bli helt fantastisk å levere den siste i kveld . Jeg får alltid blandedefølelser når jeg har trykket på lever . Tenk om jeg har skrevet feil i forhold til hva oppgaven ville . Derfor er det godt å minne meg selv på at jeg ikke kan gjøre noe med det uansett . Jeg må bare vente . Stryker jeg så er det ikke verre enn å ta den opp igjen, selv om det er sykt kjedelig.

Likes

Comments

I dag har jeg løpt for første gang på nesten en måned . Det er veldig rart fordi jeg har nesten løpt hver dag i månedene før . Etter praksis ble jeg syk nesten med en gang . Jeg var nok veldig sliten . Nå har det vært eksamensmodus i flere uker så det skal bli godt å levere inn den siste på fredag . Jeg håper å få mer tid fremover til å løpe igjen .

Likes

Comments