Hejsan, Nu är jag tillbaka efter en lång vila, Då skolan började och allt bara blev för mycket, kände att tiden jag hade över ville jag bara vara. Under tiden jag har varit borta så har jag varit en resa i Spanien, Jag tog mig tid ledig för att åka dit där i en vecka tillsammans med familjen och kusinerna, Vi åkte ner till Torrevieja, Den veckan var skön med mycket sol och bad. Vi hade 35-40 grader varje dag. Och sen hade jag mycket i skolan. skit mycket läxor. Åkte till skolan en timme tidigare en fredag för att göra klart läxor.

Just nu är jag ute på praktik, eller APL om jag ska säga de rätta. Det är 3:dje veckan vi är inne på nu. och jag trivs jätte bra. Jag är på en förskola som heter komposten i Hammenhög. Känns lite vemodigt faktist att jag bara har 3 veckor kvar då jag lätt hade kunnat varit där för evigt. Trivs tillsammans med både personalen och alla ungarna där. Vill inte lämna men får ta vara på de här veckorna nu.

Ridningen går också bra skulle jag vilja tycka. Vi hade sitsträning i torsdags och jag tyckte de gick bra för att ha en så pigg jag fick tillsammans med 2 andra. Men allt bara flyter på. Har just nu Martini i en period, dock inget jag tycker om då jag har ont både axlar, nacke och rygg pluss träningsverk efter de lektionerna med honom för han är både stel och jätte svår att driva. Men sist jag red han vilket var förra torsdagen igen så fick jag knabbt stopp på honom utan fick ställa mig i sadeln för att lyckas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Ligger just nu i sängen, en sak som jag har ställt mig själv frågan är hur kan 10 veckor gå så jädra fort, de här var mitt sista riktiga sommarlov, nästa sommarlov är planen att jobba, den här sommaren har jag inte haft de bästa sommarlovet utan mer åt de sämsta hållet, men för att göra de roligt för sig så får man bara försöka blicka på de bra stunderna och glömma de dåliga, även om de är svårt, och ett fåtal stunder för mig, och så ska jag göra hösten bra tillsammans med vänner, kan bara hoppas på att vi inte får allt för mycket plugg men aja då får man leva med det de stunderna!

Likes

Comments

tjo Söndagsmorgon! Idag är inte en rolig dag. Kommer leva med både ångest och magont. Att lämna sommarlovet gör ont men vet att det kommer bli roligt i skolan även om jag inte känner de nu. Jag har längtat efter skolan innan men nu vill jag bara ha längre sommarlovet. Tidiga morgnar och tidiga kvällar. Fyfan vill spy av att tänka på det bara. Det är inte alls roligt. Längtar redan tills nästa sommarlov eller lov över huvudtaget.

Min Söndag kommer bara vara lugn, ta vara på min sista lovdag. Mormor, moster och morbror kommer senare vid 14 tiden. Och min syster och hennes kille är här redan för vi ska fira hennes kille hemma hos oss. Sen ska jag förbereda, ta fram kläder, Packa väskan med vettiga saker och de ur de som inte är så vettigt. Duscha, Planera hela morgondagen. Sedan ska jag bara lägga mig i sängen och kolla film. Sedan blir de väl sova.

​Bjuder på härliga och efterlängtade sommarlovsbilder<3

Likes

Comments

hejsan igen. Lördag eftermiddag redan. Som jag kanske har skrivit så fick jag nya kläder nu tills vi ska åka om 3 veckor. Så idag så låg jag bara och kollade på film, Sen så åt jag sen gick jag upp och fixade med de. så ja nu sitter jag i soffan och skriver här och den här gången på datorn. Eftersom jag skriver mesta på mobilen då det är där jag har bilderna. Eftersom jag inte har någon egen dator så är de skoldatorn jag får använda och jag vill inte fylla den med massa "onödiga" bilder. Samtidigt jag sitter här och skriver så sitter mobilen i högtalaren och Perikles på den. Tycker egentligen inte perikles är så jippie men jag blir så glad av deras musik och därför är det de låtarna som tjatas hela tiden. Favoriten är helt klart

Därför att den låten får mig till att tänka om, Alla gånger jag har gjort "fel" alla gånger jag har varit så otacksam. Vet inte om de är det låten försöker förklara med det är de jag får utifrån låten igallafall. Sen eftersom vi har dansk familj så blir allt roligare då. Jag tycker inte de är så jätteroligt med svensk eller engelsk musik hela tiden utan jag vill ha låtar som är "ovanliga".

​Aja ska nog kolla saker tills skolan och packa så jag inte behöver göra det imorgon mitt bland söndagsångesten. Jag har rätt ofta söndags ångest så de förvånar mig inte att jag får de imorgon också. Jag kan få ångest en söndag ifall jag bara ska till emporia dagen. Så jag är rätt hemma kär om man säger så i perioder. 

Likes

Comments

Hallå! Tillbaka här igen och den här gången är det både en glad och lättad Amanda som tittar in här, 18.30 kollade jag på OS hoppning i rio, allting slutade med en andra plats till Peder Fredricsson, de roliga är att han även rider för min klubb och även enligt mamma så har jag även träffat honom som bekant men jag var extremt liten då. Vid 9 tiden sen så gick jag in på vklass där vi har kontakt med lärarna för att kolla något så såg jag schemat hade kommit upp, de som har suttit som en klump i maggropen nu typ hela sommaren är nu borta, bara av att se schemat så blev allt lättare, och även det här med att slippa gå upp kl 5 på morgon var även skönt, utan räcker med att gå upp 5.30 så bara de känns skönt.
Så allt det här känns bra!

Tyvärr de som inte känns bra är att vi har en tid till kl 16 på torsdag vilket betyder en lika stressig torsdag till ridningen hela 2:an dessutom också. Men aja klarade jag det halva 1:an lär jag klara det nu

Likes

Comments

Halojsan, som vanligt är de några dagar sedan, förhoppningsvis blir det bättre den dagen skolan börjar vilket är på måndag. I måndag så va jag på emporia hela dagen med vänner kom hem jätte sent, sedan i tisdags och igår var jag själv hemma tills typ kl 3 då mina syskon kom hem från skolan, de började redan i måndag. Så hela den dagen bestod av att kolla på OS, tyvärr lyckades jag inte få på så jag kollade på allt annat utom de jag var ute efter men vad jag har förståt så har de ändå gått hyfsat bra för Sverige. Idag var både mamma och pappa hemma så då har jag hjälpt de att byta sovrum mellan de och viola. Imorgon skulle jag iväg igen men de blev avbokat, dock gör de inget då Jag dela inte mår så jätte bra i min mage och sen vill jag va med pappa nu när jag har chansen. Inte för jag är någon pappaälskare annars men kan vara kul nu innan skolan börjar när jag dessutom har honom själv också. Sedan halv 7 imorgon kväll hade jag faktist tänkt att kolla på OS-finalen då den äntligen går på 3:an.

Likes

Comments

halojsan, Jag har haft en halvtaskig helg, då jag har haft en helg som har varit rolig men egentligen har de varit rätt tråkigt. Hela helgen har jag också gått med huvudvärk så jag har knabbt haft något med mobilen att göra faktist. Inatt vaknade jag kl 3 och var både klarvaken och lite rädd.lång historia men därför. imorse klockan 9 så tog jag bussen för jag skulle åka till emporia med vänner. trots 4 timmars sömn inatt bara. Men hade planerat det innan så då kan jag inte boka av. Just nu hoppas jag att få en hel natt sömn inatt sen ska jag städa och kl 15 så ska jag kolla på os hoppningen,  Men just nu är jag så trött så vi får höras imorgon.

Likes

Comments

Tänkte köra en 10 saker ni inte visste om mig, så nu kör vi!
1. Jag spelat fotboll- på den tiden hade jag som dröm att bli fotbollsstjärna
2. Jag har varit rädd för hundar- min syster kom hem med hennes stora hund när jag var kanske 4 år och jag vägrade att sätta mig på samma filt som honom😂😂
3. Jag slutade med napp när jag var 1 år- nappen gick sönder och jag skulle bara ha den, inte ens en lika dan tog jag, lika bestämd då som nu!
4. Som sagt ända sedan Jag kom ut till värdens så har jag varit en bestämd dam, men kanske inte i rätt riktning ibland😬😂
5. Jag tjatade på mamma och pappa i ett år att få börja rida innan jag väl började.
6. När jag vad yngre så kunde jag läsa 5-6 böcker i veckan, i dag läser jag inte ends en på ett är, öppnar ingen bok frivilligt, tycker de är jobbigt att läsa.
7. Min dröm är att bli 100 år och bli som min gammelfarmor, hon är mitt allt och de hade inte gått en dag utan vi hade umgåtts om vi hade bott närmare, märks rätt snabbt att vi konäcktar rätt bra sen att jag inte förstår alltid är en annan sak.
8. När Jag var liten så hade Jag en docka som hete Lollo som var mitt allt- var en gång när mamma gömde sig och jag kom ner med Lollo i armen så sa jag till henne "jaha Lollo då är du också jag själva"😂😂
9. Ofta när jag är med vänner så är de Jag som är "klownen" älskar att vara livad och tycker stämningen blir trist om man inte har skratt och liv med.
10. Jag är rädd för att flyga, men ändå älskar jag det- ser inte hur logiken går ihop men allt är inte självklart med mig alltid!

Likes

Comments

Hösten 2010 när pappa fyllde 50 år, våren 2011 och hösten 2012 så har vi varit i Spanien, hösten 2014 så var vi i Bulgarien och hösten 2015 var vi i Cypern, om mindre än månad alltså den 9 september så åker vi till Spanien igen, efter 4 års väntan så ska vi upptäcka den platsen igen, vår familj har fastnat för ett ställe på fastlandet som heter torrevieja som ligger några km bara ifrån Alicante. Det ska bli en rolig vecka men kommer garanterat missa mycket i skolan
Det kan tyvärr slita här också, har jag dåligt wi-fi eller ens har något så har jag ju inga möjligheter att uppdatera men jag ber bara min kompis att uppdatera vad hon gör och sådant då!'

Likes

Comments

Halojsan sorry för jag inte har hört av mig, i måndags så skrev jag ett inlägg men de försvann och sedan har jag varit inne i en film så det har inte blivit att jag skrev något nytt,
Jag har ju som sagt spenderat min helg på immeln, där efter kom jag hem i söndag och sen har jag bara legat och kollat på film från i måndags och så klart gjort mina sysslor till mamma också.

Förresten tiden börjar dra ihop sig nu och skolorna börjar komma igång, jag har en vecka längre än de flesta, jag börjar måndagen den 22, det ska ändå bli rätt skönt då mina syskon börjar på måndag redan. Jag tror jag kommer få rätt mycket att göra de här första veckorna då jag bör behöva jobba ifatt mig så mycket det går, om cirka en timme så ska Jag berätta en sak om kam beröra skolan enormt mycket men saken ska bli rikigt skönt.

Förresten när börjar ni i skolan?

Likes

Comments