Header

God kveld i stugo! Meg og Khaleesi har endelig fått lagt oss under dyna, og nå gleder jeg meg virkelig til å få kommet meg inn i søvnen, (håper det blir noen gode timer). Men så hadde jeg noen tanker om dagen som har vært, så jeg tenkte jeg skulle få litt av det ut her.

Det har vært en lang dag. Først var jeg hos L, ruskonsulent. Det var sol, ganske fint vær, så vi bestemte oss for å sette oss ut, (eller hun bestemte, jeg lot henne bestemme, jeg klarer ikke ta selv den minste avgjørelse), istedenfor å sitte inne på det lille kontoret hennes. Vi gjorde som vi alltid gjør: prater fram og tilbake om livet, hva som skjer, hvordan det går. Jeg forteller, enn om det er litt motvillig idag og litt vel pessimistisk, så forteller jeg. Det har ikke vært noe alkohol siden sist, jeg har klart å holde meg unna, med den beste overlevelsesmekanismen jeg har - søvn. Det er det som funker. Det å bare få timene vekk, være ubevisst og fri fra tankene og følelsene, så det har blitt en del av dét kan man si. "Det er ikke noe liv det du har nå", sier hun og kikker rett på meg. "Nei", svarer jeg, og møter blikket hennes - uredd. "Det er kanskje det som er meningen".

Samtalen fortsetter. Hun prøver å få meg interessert i litt forskjellige aktiviteter, hun foreslår songwriter-kurs, men jeg avviser det. Jeg legger skylden rettmessig på angsten og prestasjonspress, min avsky for meg selv og det som kommer ut av meg. Forteller at jeg er redd for å være kreativ, redd for å se (det dårlige) resultatet. Mens jeg forteller tenker jeg at det kanskje er slike ting jeg burde snakket med S, på SRP, om, det er jo tross alt hun som er psykologen min, men jeg snakker bedre med L, det er liksom lett å åpne seg for henne. Det går mot slutten. "Noen ganger er det bare å ta seg sammen. Det er ikke alltid jeg har lyst til å gjøre alt heller, ta initiativ til å finne på noe med venninner og sånne ting, men jeg gjør det selv om", sier hun. Det gjør vondt å høre, for jeg trodde hun forstod. Med hennes erfaring trodde hun visste at det ikke bare er å ta seg sammen når man er et psykisk vrak. Jeg går derifra med anger over at jeg har åpnet meg så til henne.

Senere på dagen reiste mamma, jeg og Khaleesi opp til leiligheten. Jeg hadde ikke vært der i mer enn fem minutter av gangen på fire-fem uker, og tiden før det var jeg ikke akkurat så produktiv på rydde- og vaske-siden. Det var mildt sagt et stort rot. Planen var å få gjort en ordentlig sensommer-rengjøring, gjøre det klart til jeg kommer tilbake igjen, og det fikk vi gjort. Arbeid som ville tatt meg en hel dag, (om ikke mer), tok mamma og jeg oss to og en halv time. Det var lenge siden jeg hadde sett det så fint i leiligheten som da vi ferdig. Det var veldig deilig, og det gav meg litt troen på å klare å bo der igjen, og ha det fint.

I morgen skal jeg opp på gården, to uker siden sist, så jeg bør være uthvilt, (selv om jeg vet det er litt for mye å håpe på, skulle jeg vært uthvilt burde jeg ha lagt meg i forigårs). Men jeg skal gjøre mitt beste og krype godt under dyna nå, og forhåpentligvis sovne fort. Natta!

Likes

Comments

Klokka har rukket å bli fire allerede. Det er ikke lenge siden jeg stod opp. Litt over en halvtime siden cirka. Har sovet en stund kan du si. Har sovet masse de siste dagene. Men det er greit, for det har vært det eneste jeg har hatt lyst til å gjøre. Det eneste jeg har taklet å gjøre. For når jeg sover så får jeg pause. Når jeg sover slipper jeg å forholde meg til meg selv og det som foregår i hodet mitt. Det har vært noen tunge dager. Tomheten har fylt meg helt opp innvendig, tankene har vært et kaos, beina har vært som bly.

Jeg reiste ikke på gården på torsdag. Tårene trillet og jeg ville absolutt ikke møte noen den dagen. Så jeg sendte melding til dem, skrev at jeg ikke var i form, og la meg til å sove. Da jeg våknet igjen, taklet jeg ikke alt som foregikk inni meg så bra. Jeg tok på meg skoa, trasket bort på butikken og fikk kjøpt litt proviant, i form av alkohol og en pakke sigg, til turen jeg hadde planlagt mens jeg ennå lå i senga. Turen gikk til den gamle barneskolen min. Der satt jeg, i toppen av den store sklia på lekestativet, til både sola og jeg var langt, langt borte.

// Tumblr

Nå sitter jeg i stua hjemme hos mamma og pappa, (ja, jeg er visst fortsatt her hjemme hos dem, som jeg har vært noen uker nå), og venter på at mamma skal komme hjem fra butikken. Jeg har startet på Prison Break for andre gang og fått med meg mamma til å se med meg, så når bilen hennes kjører inn i gården vår og hun kommer seg inn, skal vi fortsette å se. Det er greit å ha noe å flytte fokuset til når psyken ikke spiller på lag, ha noe som får tiden til å gå litt fortere. 


Likes

Comments

For en liten stund tilbake bestilte jeg litt saker og ting fra Ebay, noe har jeg allerede fått, men resten la klart i postkassa da jeg var oppe i leiligheten tidligere idag. Tre gensere til Khaleesi og to Popsockets til mobilen. Hvis du ikke vet hva Popsockets er, så er det på tide at du får vite det, for de er absolutt geniale. En popsocket er en rundt liten ting til å feste bak på mobilen, som du kan poppe (dra) ut og sette mellom fingrene så du får bedre grep på mobilen. Jeg skjønner ikke at det ikke har blitt oppfunnet før, det er altså en så must-have til mobilen.

Egentlig så koster disse Popsocketsene 99 kroner per stykk på Popsockets.no, men det har ikke jeg råd til, så jeg har kjøpt på Ebay, hehe. Det er så mange motiver å velge i, løp og kjøp!

Er det ikke herlige gensere Khaleesi har fått seg? Den med larva på tror jeg er litt stor da, klarte visst å kjøpe den i small istedenfor extra small, men bortsett fra det så er jeg fornøyd med kvaliteten og slikt. Måtte kjøpe den til henne som det står "I give free kisses" på, for Khaleesi er rett og slett en susse-maskin.

​Igår så kjøpte jeg meg The Sims 4! Kjøpte det en gang tidligere, når det først kom ut tror jeg(?), men likte ikke hvordan det var og klarte ikke sette meg inn i det, så jeg bytta det og fortsatte heller å spille The Sims 3, fram til igår. Jeg kjøpte det altså igjen, pluss to utvidelsespakker - City Living og Get Together, og jeg har spilt det siden. Og skal fortsette å spille nå. Snakkes!


Likes

Comments

Er det noe jeg har hatt min fair share av gjennom årene jeg har levd, så er det navn. Helt fra jeg var liten har jeg aldri klart å forplikte meg til et navn, tenke at "det er meg". Det virker kanskje rart, for et navn er jo noe man får og så er det liksom ikke noe mer å gjøre med det. Men jeg har aldri godtatt det. Hvorfor skal noen andre bestemme hva du skal hete resten av livet, bestemme hva som er førsteinntrykket ved din identitet?

Første gangen jeg ba om å bli kalt noe annet enn navnet mitt, (det jeg fikk ved fødselen), var jeg rundt fire, og siden da har det liksom "ballet på seg". Livet har vært en evig identitetskrise, og jeg har aldri følt meg tilpass med meg selv. Derfor prøver jeg ut forskjellige navn for å finne ut av hva som kan være meg. Om jeg finner et navn jeg føler passer, så har jeg hvertfall én hundredel på plass. Alt annet i livet mitt er så kaos, at bare det å finne et navn, noe meg, er en stor greie for meg.

Dere synes vel jeg er helt tåpelig og forstår vel ikke helt hva greia er for noe. Jeg forstår at det hele kan virke absurd og tullete, men det er viktig for meg. Jeg trenger at noe kommer på plass, om det så er en så liten ting som et navn.


Likes

Comments

Mamma, pappa og jeg tok med hundene på en liten badetur idag, så jeg satt sammen en liten film, (ikke voldsomme greine da, men). Se på hvor liten Khaleesi blir når pelsen hennes blir våt, haha! Turen ble litt mindre enn vi egentlig hadde planlagt, da Koda fikk vondt igjen. Dyrlegen hadde egentlig sagt at det skulle være godt for beina/ledda hans å bade, men når han tok svømmetak så begynte han å skrike sånn han har gjort før, så det ble litt kortere tur.

// Husk å sette på beste kvalitet på tannhjulet

Nå lurer jeg på om jeg skal sove litt, føler meg sånn passe død. Skal hjelpe mamma med å lage horn senere, så hvis jeg skal få meg en liten pause så må det skje nå. Vi snakkes!


Likes

Comments

Igår var det slutt på ferien og tilbake på gården igjen. Det var godt å komme tilbake, ha noe å fylle dagen med som drar deg i gang og tvinger deg til å jobbe litt. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde den samme innstillingen da jeg lå i senga i går morges for å si det sånn, jeg kjente meg så miserabel og ville absolutt ikke forlate den trygge, varme dyna. Men etter å ha vridd meg rundt noen ganger kom jeg fram til at jeg måtte komme meg opp, jeg hadde jo ikke vært på gården på fem uker, og dessuten visste jeg at jeg skulle være med valpene de har der, og at det derfor ville bli en rolig dag.

Valpene er jo aldeles nydelige. Små, krøllete sauer ser de ut som. De hadde rukket og bli rundt fem-seks uker, og var allerede like store, (om ikke litt større), enn Khaleesi på fem måneder! De er av typen Lagotto og skal bli rundt 15-20 kilo som fullvoksne tror jeg. Jeg falt helt og fullt for de som var helbrune, vurderte å stikke en inni jakka mi og ta med meg hjem.

I dag har jeg tatt dagen med ro. Jeg stod opp halv elleve, da jeg skulle få besøk av boveileder oppe i leiligheten rundt ett. Spiste frokost og sjekket nyhetene på sosiale medier. Rett før jeg skulle reise opp i leiligheten ombestemte jeg meg og sendte melding til boveileder om vi kunne avlyse, sa at jeg var på ferie. Jeg gadd rett og slett ikke stresse opp til leiligheten og gå igjennom det samme meg og hun går igjennom hver gang. Jeg lot meg selv heller ha en uke til med ferie siden jeg hadde vært så "flink" og kommet meg opp til gården igår. Da meldingen var sent gikk jeg opp og la meg i gigasenga til mamma og pappa og sloknet.

Mamma og pappa har reist på hytta, så jeg og Khaleesi har huset for oss selv fram til storesøss kommer hjem rundt halv ni, (det vil si, hvis ikke hun ombestemmer seg om å komme hjem etter jobb og heller stikker til kjæresten). Jeg lovet mamma at det skulle bli null alkohol, nå har jeg vært uten i rundt to-tre uker. Men sånn ble det ikke, istad gikk jeg ned på butikken og kjøpte meg en six-pack. Så lenge holdt jeg... Den destruktive alkohol-siden av meg har overbevist meg om at det er greit, siden jeg har vært så flink å holdt meg clean i tre uker. Så dette er premien min for å ha vært så flink. Forskrudd logikk, jeg vet det.

Nå skal jeg se på Friends med Khaleesi sovende ved siden av meg, mens jeg prøver å stappe i meg de resterende fem ciderene før søss kommer hjem.


Likes

Comments

Hvordan har du forandret deg de siste to årene?

Nå husker jeg ikke om det er to eller tre år siden jeg valgte å ikke lenger bidra til grusomhetene i matindustrien, men det er er en ting jeg har endret på. Jeg har blitt flinkere til å uttrykke megselv kreativt gjennom kunst, musikk og tekst.

Hva har du på deg når du skal sove?

Hvis jeg har passet på å legge en t-skjorte i senga, eller jeg har noe liggende ved siden av senga, så sover jeg gjerne med en t-skjorte, men hvis jeg ikke har noe i nærheten når jeg skal legge meg, så er jeg så lat at jeg ikke gidder å finne noe, jeg bare legger meg, haha.

Hva ved personer er det som tiltrekker deg?

Øynene. Har de liv i seg, kjærlighet, lys? Jeg tror man kan finne ut mye om mennesker bare ved å studere øynene. Så er øyne veldig vakre i seg selv også da.

En ting som irriterer deg ved mennesker?

Det som irriterer meg mest er det at vi tror vi er så enestående at vi setter oss selv først over alt annet på jorda. Vi bruker og utnytter og utøver makt bare fordi vi kan, fordi vi mener vi er verdt mer enn alt annet liv. Vi mener vi kan drepe et dyr og kalle det sport. Vi inseminerer kuer gang på gang på gang til de ikke kan stå lenger, bare for at de skal få kalver og produsere melk. Vi mener at våre smaksløker og preferanser er viktigere enn ett annet liv.

Personen du liker og hvorfor du liker dem?

R. Hun er nydelig. Hun er lite selvopptatt, og veldig god til å lytte. Hun er utrolig kunstnerisk, alt hun får ut av seg selv er utrolig vakkert og beundringsverdig. Hun er trygg og god, alltid der når du trenger det. Hun er godhjertet og veldig omsorgsfull, har hjerte for alt og alle, og hun bryr seg genuint om deg. Hun klarer å le av seg selv og tar seg selv lite selvhøytidelig. Hun er den vakreste jeg vet om, fra topp til tå, på innsiden som utsiden.

Din mening om utroskap?

Jeg håper alle mener det samme som meg at utroskap er feil. Er man sammen med noen, så er man sammen med noen, da skal man være lojal, det er et selvklart løfte man har gitt. Det finnes ingen unnskyldninger for å være utro. At partneren din ikke har hatt sex med deg på en stund, eller at du var bøtte dritings, null unnskyldning.

Hva bekymrer du deg for for tiden?

Bekymrer meg litt for hvor vondt tatoveringen kommer til å gjøre, hehe. Brystet skal visst være et av de vondeste stedene å ta, og den skal være såpass stor, så skal ærlig innrømme at det bekymrer meg litt. Men jeg vet det kommer til å være verdt det, så jeg er klar!

Ditt siste kyss?

Khaleesi er en skikkelig sussehund, så det siste kysset mitt var fra henne. Jeg fatter ikke hvordan noen kan synes hundekyss er ekkelt, sorry, (selv om de vasker seg selv), hundetunge i ansiktet er jo det beste som finnes.

Din mening om rusmidler?

Jeg tror jeg skal legge ved et sitat som henger innrammet på gården der jeg jobber hver torsdag gjennom Inn På Tunet: "Rus er et løsningsmiddel. Det løser opp familier og ekteskap. Det tar bort lykke, trygghet og tillitt. Løser opp forhold - tar bort intimitet og kjærlighet. Tar bort visjoner - drømmer og økonomiske muligheter. Til slutt tar den helsa di psykisk og fysisk. Det eneste rusen ikke kan løse - er dine problemer".

Noe du vil si til en eks?

Beklager for alt jeg lot deg gå igjennom med meg. Jeg elsker deg.

En date du gjerne ville gått på?

Det er høst. Det skinner i rødt, oransje og gult i bladene på trærne rundt oss, høstsola lager et nydelig lysspill i dem. Den forsiktige vinden har med seg en søtlig lukt idet den treffer ansiktene våre. "Her var det fint", sier du og jeg tar fram et teppe fra veska mi, og brer det ut under et tre. Vi setter oss ned, hodet mot den varme sola. Du tar fram sushien vi kjøpte for tjue minutter siden og flaska med rødvin vi fant på polet, før vi tok turen til denne parken vi er i nå. Vi spiser og sipper rødvin. Snakker om alt og ingenting. Vi ler. Når sola er på vei ned, pakker vi sammen og rusler hjemover i solnedgangen, og diskuterer hvem som skal være bigspoon når vi kommer hjem og skal sove.

Noe motbydelig du gjør?

Biter negler. Takler ikke å ha lange negler og har ikke fått somlet meg til å kjøpe en neglklipper i leiligheten, hehe.

Det beste som har skjedd deg denne uka?

Har fått kjøpt inn alle de resterende bøkene av Lars Kepler. Fikk de to siste idag! Gleder meg så vilt til å starte å lese. Må advare, hvis jeg først får starta er det ikke sikkert dere hører fra meg på noen dager altså, da er jeg langt i min egen verden.

Tre ting du er stolt over ved personligheten din?

I) Jeg har nesten sluttet å gjøre ting fordi "det vil sikkert andre at jeg skal gjøre", nå driter jeg nesten i hva andre synes og gjør ting fordi jeg har lyst til det selv, ta tatoveringer for eksempel, være mer i min egen leilighet selv om mamma og pappa helst hadde likt at jeg var hjemme hos dem 24/7. II) Jeg bryr meg om annet liv enn megselv, derfor er jeg vegetarianer/flexiveganer. III) Jeg har ikke gitt opp på behandling. Jeg møter opp til hver time, tar hvert tilbud jeg kan få, prøver så godt jeg kan.

Ting som gjør deg redd?

Når Khaleesi plutselig begynner å bjeffe på noe i mørket når vi skal sove, da blir jeg rettere sagt livredd. Mørket generelt er jeg ikke så veldig fan av. Blir veldig skremt når nazister får demonstrere fritt i norske gater.

Noe som aldri slår feil til å gjøre deg glad?

Khaleesi-suss. Muligheten til å få sove. Høst. Høre på Kristian Kristensen. Se Koda smile. Om jeg klarer å lese ferdig en hel bok. Følelsen av iskald Pepsi-Max. Være på konsert. Alkohol. Gi gaver. Gode mennesker. At folk velger å bli cruelty-free. Alpro sjokomelk. Friends. Ha på et antrekk jeg er veldig fornøyd med. Høre at andre får det bedre med seg selv. Sjokoladeis. Når fremmede katter, (eller hunder, eller dyr generelt egentlig), vil hilse på meg.

Den siste krangelen du hadde?

Ikke akkurat krangel, kanskje mer en diskusjon, med pappa. Han er ikke akkurat så veldig fornøyd med at jeg skal ta chestpiece, men som jeg skrev litt over, jeg har sluttet å gjøre ting fordi andre vil det, eller ikke gjøre noe fordi de ikke vil at jeg skal. Min kropp, mine regler.

Noe du ikke klarer å komme over?

At jeg ødela sjansen min i Bergen. Rett og slett, så enkelt som det. Jeg ødela en kjempesjanse til å ha det bra og være trygg. Jeg sløste bort livet jeg kunne hatt med R. Nå vet jeg ikke om jeg noen gang vil få en sjanse nummer to med henne og det dreper meg innvendig.

Ti måter å vinne hjertet ditt på?

I) Le av mine dårlige vitser. II) Være snill mot dyr. III) Være åpensinnet. IV) Kjøp sushi til meg. V) Sov med meg. VI) Ha hund. VII) Kjøp vin til meg. VIII) Gi meg rom, men gi meg også en klem. IX) Støtt meg selv om jeg tar dårlige beslutninger og mislykkes og driter meg ut. X) Sett av tid til meg.

Illustrasjonsfoto fra Tumblr


Likes

Comments

I think I'm slightly crazy, kjøpte akkurat fire nye bøker. Lette egentlig etter en ny fargeleggingsbok, det fant jeg ikke, istedet fant jeg fire nye bøker av Kepler. Etter Hypnotisøren har jeg bare vært et must å få mer av Kepler i hus og nå har jeg det! Jeg mangler bok nummer 2 og 4; Paganinikontrakten og Sandmannen, for å fullføre serien om Joona Linna, (og før jeg kan begynne å lese), de hadde de dessverre ikke inne på noen av bokhandlene på det nærmeste kjøpesenteret, men de holder jeg på å bestille på nettet nå, og får de forhåpentligvis på på døra om et par dager. Tenkte jeg skulle skrive ned baksideteksten til de forskjellige bøkene, kanskje dere får lyst til å lese dem selv!

I L D V I T N E T

Et uhyggelig mord skjer på Birgittagården, et hjem for tenåringsjenter i trøbbel. Den myrdede jenta holder hendene for øynene. Det er ingen blodflekker på henne til tross for blodsølet i rommet. Kriminaletterforsker Joona Linna skjønner raskt at dette er en kriminalsak av den mest utfordrende typen. Sporene fører ham i retning av Vicky, som forsvant samme natt som mordet. Vicky var den snille og stille jenta på Birgittagården. Men da Linna undersøker bakgrunnen hennes, får han seg noen overraskelser. Samtidig ringer det spiritistiske mediet Flora Hansen til politiet. Først vil hun ha penger for å snakke, snart ber hun dem bare desperat om å lytte. (Nr. 3 i Joona Linna-serien).

S T A L K E R

Et filmklipp sendes til politiet. Noen har stått i hagen og i hemmelighet filmet en kvinne gjennom vinduet. Neste dag blir hun funnet død som følge av brutale knivstikk. En ny film kommer til politiet, men det finnes ingen måte å identifisere kvinnen på før tiden renner ut. Mannen som finner henne myrdet, blir så traumatisert at han rengjør hele huset og flytter offeret til sengen. Han kan ha sett viktige spor, men hans akutte sjokktilstand hindrer politiet i å gjennomføre avhør med ham. Psykiater Erik Maria Bark kalles inn for å hypnotisere ham - men det mannen sier i dyp transe får Erik til å lyve for politiet. (Nr. 5 i Joona Linna-serien).

K A N I N J E G E R E N

Joona Linna har sittet to år i Kumla fengsel da han bli ført til et hemmelig møte. Politiet trenger Joona for å stoppe den gåtefulle morderen Kaninjegeren. DEn eneste koblingen mellom ofrene er at de alle hører et barn lese opp en regle om kaniner før de dør. TV-kokken Rex Müller havner midt i begivenhetenes sentrum. For første gang skal han ha ansvar for tenåringssønnen Sammy. Men i stedet for tre rolige uker blir det en forferdelig kamp på liv og død. (Nr. 6 i Joona Linna-serien).

P L A Y G R O U N D

Under et oppdrag i Kosovo blir løytnant Jasmin Pascal-Anderson skutt. Hjertet hennes står stille i ett minutt og førti sekunder. Når hun vender tilbake i livet, er hun overbevist om at hun vet hva som venter etter døden. Hun hevder at man kommer til en voldelig havneby. Jasmin blir behandlet for krigspsykose, begynner et nytt liv og får en sønn hun gir navnet Dante. Fem år senere havner de i en bilulykke, og sønnen blir hardt skadd. For å kunne operere ham, må legene stanse hjertet. Hun innser at Dante ikke vil klare å komme seg tilbake til livet på egen hånd hvis havnebyen virkelig fins. Hun må bli med ham dit. Jasmin vet at den andre siden er et svært farlig sted, og farligst av alt er lekeplassen - Playground. (Enkeltstående, ikke i Joona Linna-serien).

Jeg gleder meg så til å få startet på de, men jeg føler jeg trenger de to bøkene som kommer etter den første i serien for å få ordentlig utbytte og få med meg hele historien om karakterene, så da må jeg bare vente da.


Likes

Comments

Lenge siden jeg har tatt en tumblrtirsdag, så det kommer et lite bidrag ikveld, (det var vel på tide). Ikke store greiene da, litt småtteri av stemningsbilder. Vil gjerne følge flere på tumblr, så hvis du har lyst og har tumblr, så gjerne legg igjen url-en din i kommentarfeltet!

// Tumblr

For en time siden våknet jeg etter å ha sovet siden rundt seks. Sov så dårlig natta som var, så da måtte jeg ta litt igjen. Var i utganspunktet ikke meningen å sove mer enn to timer, men hvis jeg først sovner godt og dypt så er det lite som kan få vekket meg. Satser på at det ikke har noe å si for denne nattens søvn. Andre dager pleier jeg faktisk å ha lettere for å sovne om jeg har sovet tidligere på kvelden, så jeg håper det er sånn idag også.

Jeg har litt tanker som driver å surrer igjennom hodet, litt ærlige tanker, kanskje det blir et innlegg i løpet av natten, vi får se. Hvis jeg ikke hører fra meg får dere ha en god natt.


Likes

Comments

Høydepunkt: At jeg endelig fikk somlet meg ned til Extinct Tattoo og satt opp tatoveringstime! Åå, som jeg gleder meg. Halvannet år siden sist, så det er sannelig på tide.

Nedtur: At det var en måneds venteliste på tatoveringsstudioet, mehe. Skulle gjerne ha starta på tatoveringa igår.

Ønske: Å dra på Skral Festival for å høre Tom Odell og Kristian Kristensen, men sånn ble det ikke i år.

Musikk:

Film: Okja. Har du ikke sett den, så må du se den! Fantastisk og grusom. Ligger på Netflix.

Bok: Overraskende nok (not) Hypnotisøren av Lars Kepler.

Quote: Her.

Innkjøp: Snus. Kleint, men ja, har ikke kjøpt så mye annet. Jo, forresten! Kjøpte en ball til Khaleesi, en som det henger et langt tau i, sånn at hun kan dra den rundt. Den falt virkelig i smak.

Tidsfordriv: Se på Friends. Har sett flere sesonger denne måneden, haha!

Denne måneden i fjor: Var jeg på Kreta og passet på fine hunder, jeg tok septumpiercing, og fikk godkjent førerprøven, dermed cruiset endel rundt i bilen min.

Månedens reise: Ut på hytta på vannet i Porsgrunn. Selv om det ikke er min optimale ferie å sitte på en øy med foreldrene 24/7 i en uke, så fikk jeg lest masse, solt meg litt, og spilt masse Rummy!


Likes

Comments