Header

Hej på er!
Det var ett tag sen jag vet och många har frågat mig varför jag slutat blogga och sagt att jag ska börja blogga igen. Så nu är jag tillbaka och tänkte prata om saker som hänt på sistone. För det första så är det ju sommarlov och hela somnarlovet hittills så har jag umgåtts med mina tjejkompisar. Från morgon till natt, två har även sovit hos mig. Vi har för det mesta tagit det lugnt och vissa dagar har vi hittat på kaos grejer. T.ex för ungefär två dagar sedan så var jag och mina tjejer på en liten fest och vi hade redan börjat dricka innan vi kom det. Jag hade nog druckit lite för mycket så jag sneade totalt. Jag spydde hela natten och mådde dåligt hela natten. Killen som körde mig hem var själv full så jag trodde vi nästan skulle dö påvägen hem så fort han körde. Menmen, vi klarade oss! Jag kommer knappt ihåg vem som bärde mig hem och såna där små detaljer men jag klarade mig fint! Fast jag mår fortfarande illa sen den kvällen och jag små soydde senast igår. *Suck* Annars har jag inget speciellt att berätta för jag har inte gjort så mycket i sommar hittills för det mesta bara varit i Växjö. Fast jag & Kim åkte till Malmö med vår killkompis bara över dagen. Vi var i emporia och tittade, sedan var vi i Rosengård. Sanningen, det kom fram 3 fans till mig i Rosengård. Det var skit kul för jag har aldrig varit med om något sånt innan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Ligger och kollar serie med Chin och bara tar det lugnt. Jag är skit trött för jag var uppe jätte sent och det sov massa folk hos oss. Chin hade sin kompis, Monica hade två kompisar och hennes kompis "kille", jag hade två kompisar Abdel & Anwar. Riad var också hos oss sent och vi bara softade kollade på film i mitt vardagsrum. Riad taggade hem mellan 3-4 på natten medan vi däckade 4 i min soffa och resten lite här och där. Det har alltid vart så, att mitt hem är som en "mini fritidsgård". Annars har jag inte gjort så mycket på sistone mer än att softa. Jag har vart såååå lowkey på sistone, asso verkligen. Jag är nästan aldrig ute och om jag skulle va ute så skulle de va för att jag ska till affären, röka eller möta upp en vän. Annars ligger jag bara hemma och kollar på film eller lyssnar på musik, äter, liksom bara vara i min egna värld. Jag vet inte, men jag har sjukt många kompisar ändå känns det som jag inte har några. Fast jag är ju dum själv som säger nej till att vara med folk. Jag vet faktiskt inte men just nu känner jag att livet är skit ruttet...

Likes

Comments

Jag är sämst på att uppdatera bloggen, liksom hur svårt kan det vara att slösa cirka 5-10 minuter på att skriva ett blogginlägg. Inte alls svårt? Det är bara jag som är sjuuuukt lat att det inte finns... Men sanning, så har jag inte gjirt så mycket på sistone. Bara varit hemma och kollat på film faktiskt.

Likes

Comments

Vad tycker ni om den nya Oreo glassen, eller ny och ny rätt så ny iallafall. Jag har bara ätit den en gång och det var faktiskt iförrigår. Den var inte sådär "den här va duuunder" den va helt okej, mina åsikter. Annars är det många som har hypat sönder den.

Likes

Comments

Hej på er!
Klockan är snart halv 3 på natten och det bara jag som är vaken i huset. Jag gör inte så mycket, lyssnar på musik och är trött på singel livet men ändå inte. Det kan komma stunder ibland, ni förstår hahaha... Jag har inte gjort så mycket på sistone så jag har inte vetat vad jag ska skriva på bloggen. Har bara softat hela veckan och det var ett bra tag sen jag gick till skolan, av många olika anledningar.

Likes

Comments

Godmorgon!
Inte för att jag somnat än, jag vet inte men på nåt sätt känns det som att jag kommer dyna. Eftersom jag jobbar eftermiddag idag så funderar jag att dygna tills dess eftersom jag kan inte somna om. Jag somnade innan i några timmar och nu kan jag inte somna om. Hur som helst så gjorde jag inte så jätte mycket igår. Runt 6 tiden hade jag, mamma och Monica soc möte i ett café. Så vi satt och fikade och pratade. Det gick lite snett men jag kom över det. Efter det så träffade jag Abdel och Anwar lite, vi gjorde inte så mycket bara softade.

Likes

Comments