Header

Min son - Walter

Jag är en av dem som bara älskar hösten. Färgerna i naturen, att dricka varmt när man kommer in i från den friska luften, tända ljus, vira in sig i mysiga filtar, titta på filmer, klä sig i fina mössor och halsdukar .... Ja, min lista kan göras lång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hus och trädgård.

I onsdags fick vi hem en stor ved leverans. Vi beställde ved i år eftersom vi kände att vi ville lägga all tid på att renovera inne i huset. Vi har som mål att vara klara med badrum och sätta in bergvärme pump, innan års skiftet.

Leveransen kom runt 11.00 och eftersom
Walter sov just då satte jag igång att bära in veden i Boden och stapla/sortera efter storlek. När Walter vaknade åkte vi och hämtade storasyster på dagis, stoppade i oss lite mat och efter maten kom barnvakten och vi alla återgick till vedhögen. Runt 17.00 kom Patrik hem och barn och barnvakt gick iväg. Vi blev klara med allt strax innan 19.00
Var skapligt öm i kroppen dagen efter.

Likes

Comments

Hus och trädgård.

Min mormor ska sälja sitt hus som ligger centralt i Norrköping.Nära till skog, Norrköpings shopping centrum, bibliotek, badhus, skolor dagis, sjukhus ... ja, det är nära till ALLT.

En stor, fin trädgård finns med.Den har bjudit oss på massor av hallon, päron, plommon, äpplen, smultron, vindruvor, rabarber, potatis (har jag missat något tro?) och en massor av olika buskar och blommor, samt en stor yta att springa omkring på.

Det perfekta huset att Skaffa familj, och växa upp i. Kom och köp.

Likes

Comments

kanelbullens dag spenderade jag tillsammans med Amanda, Hennes hund och son, och mina barn. VI passade på att fika och rensa ur Walters ur växta kläder, som Tyr nu fick ta över, medans Madicken var på förskolan. Jag ÄLSKAR att bli av och rensa ur "gammla" grejer. Efter att jag hämtat Madicken åt vi lite mat och gick sedan ut i vår trädgård och hängde lite innan dem var tvungna att åka.


Likes

Comments

Instagram@daafluff