Header

Fler dagar som denna, Tack. Frost på nätterna men soligt och skönt på dagarna.

​Designade om bloggen lite snabbt idag. vad tycker ni? Kram 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina barn älskar sin pappa så otroligt mycket. Det lyser om barnen, av lycka, när dem ser sin pappa komma hem efter en lång arbetsdag. Walter kan stå hur länge som helst och bara titta på honom när han renoverar, och varje morgon går Walter runt och tittar efter så att pappa verkligen inte är hemma någonstans. Skratten när mina barn busar med sin pappa, min sambo, kommer jag aldrig att tröttna på.

Igår var jag sjuk, hade mens, och hindrade honom ifrån att kunna renovera i badrummet. Inte den bästa fars dagen precis, men tänkte överaska honom med något mysigt senare i veckan. Hur firade ni alla pappor där ute ?

Likes

Comments

Idag har jag levererat bilder till kund och sovit middag med Walter. Efter att vi hämtat hem Madicken från förskolan bakade vid annorlunda chokladbollar ( Nyfikna på recept ?), busade på barnens rum, tog ett torsdags bad och åt kvällsmat innan det var dags att stoppa ner barnen i sängarna. Varit en helt perfekt dag om man bortser ifrån att jag börjar känna mig sjuk igen.

Likes

Comments

Min dotter - Madicken

Idag tog pappan i huset ledigt ifrån renoverigen här i huset, bara för att umgås med oss. Vi tog en tripp till finspångs badhus och oj vad glada, spralliga och orädda barn vi har i vattnet. Köpte med oss lite onyttig mat, på vägen hem och tittade på tv medans vi åt den. En riktig mysdag som slutade med middag och bus hos ett par trevliga vänner.

Likes

Comments