View tracker

Instagram @daafluff

Lägenheten är nu såld. Alla papper är påskrivna och vi fick ca 300tusen mer än vi vågat hoppats på. Nu är det bara att vänta på att det ska bli februari så vi får flytt in i huset. Längtar nog mer till flytt än jul, födelsedag och nyår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min son - Walter

Vi har haft triss i sjukdom här hemma i några dagar. Jag och båda barnen har snorat, haft rinnande ögon, hostat och haft feber. Nu börjar vi äntligen må lite bättre igen.

Under sjukperioden har Walter hunnit att bli 5 månader. Min stora, lilla kille. Hans humör är fortfarande på topp, att rulla från mage till rygg, och från rygg till mage, görs numera utan minsta ansträngning. Att prata är kul. Att ligga ner är kul i max 5 min om det finns leksaker framför att utforska, sedan vill han sitta, stå eller hänga på mamma. Att greppa saker görs med både styrka och säkerhet.Stora syster är oftast rolig att titta på.

Likes

Comments

View tracker

Rensade uppe på vinden igår. slänga, sälja eller spara ? Det är frågan.
I huset kommer vi att ha massor av plats sen, men känns ändå skönt att rensa ut sådant man inte behöver och man får ju lite mera koll på vad det är man äger och har.
Har mer böcker än vad jag trott innan. vilket känns Konstig eftersom jag typ aldrig läser. Dem ska sparas. Kan vara en fin inrednings detalj i en bokhylla.
Pennor - måste ta en heldag för att rensa alla dem, typ.
Barnkläder. Vem har köpt allt det där ? Finns mängder som jag inte ens hunnit använda på barnen. Borde kanske tänka på vad jag köper och om det behövs köpas i framtiden ? Lite av dem måste säljas av.
Resten bestod av massa smått man sparat under åren. lite slänges, lite sparas och lite säljs av.

Plockade ner lådorna från vinden, ner i barnrummet. Rensade och ställde upp igen. Var alldeles för kallt där uppe.

Likes

Comments

Letar hus

Kan inte fatta att det är sant. Efter 3års letande har vi äntligen köpt hus. Imorse kl 10 skrev vi på papprena. 1 februari flyttar vi in om vi inte lyckas sälja lägenheten vi bor i nu tidigare.

Kolmården, gult trähus, 7rum och kök
Here we come.

Likes

Comments

Sista oktober och vädret var helt perfekt idag när vi tillbringade denna måndag ute på landet, hos Amanda. Solen sken och inte för varmt eller för kallt enligt mig.

Blev bjuden på Lyx brunch. kaffe, smoothie, smörgås och pannkaka med grädde, socker, sirap, kanel och äpple. Smakade väldigt gott och inget jag ätit tidigare på det här sättet. Rekommenderar pannkakan men ät den inte för ofta om du vill behålla din nuvarande kroppsform, haha.

En promenad ut till djuren och lite fika framför en Disney film, hann vi även med efter pannkakorna.

Likes

Comments

Idag har vi bara varit hemma och lallat runt.... Plockat lite, lagat mat, ritat med Madicken, byggt lego, ammat, varit nere en snabbis till lilla Ica, Walter har hoppat lite i hopp gungan ... ja ni förstår grejen.
Höjd punkten på dagen var när vi åt tacos tillsammans allihopa framför tv. Var planerat att äta fruktsallad och glass efter maten, men vi åt så mycket tacos att vi inte orkade det.

Nu har jag helt plötsligt lärt mig att äta gräddfil och tacosås. När hände det typ ? Tidigare hade jag ketchup på, haha. Måste ju erkänna att tacos genast blev en ny favorit rätt.

  • 190 readers

Likes

Comments

Letar hus

Igår (måndag) var vi på husvisning nr 2 denna månad.

Första huset var riktigt fint i nyrenoverat skick och lantlig miljö, vitt utåt och någon kilometer till ett villa område. Jag var helt kär och trodde verkligen att det var våran tur denna gången eftersom vi letat så länge och även höjt vår budget med en halv miljon kr. Men vi blev tyvärr övervadade med ett..... Inte två ... Utan ett, ETT ... bud över våran budget. Så himla störande. Gör fortfarande lite ont när jag tänker på det.

Men man kan ju inte hänga läpp för det så vi kikade på ett nytt hus igår kväll. Gult hus, 7 rum och kök, går att bygga om uppe på vinden till fler rum om man vill det, två våningar (tre om man räknar med vinden) och man kan säker få det jätte fint där inne om man byter lite golv/tapeter och river lite av alla onödiga garderober, och lite annat små fix ..... MEN det ligger inte alls så lantligt som jag alltid drömt om och gräsmattan är uppbyggt i 4 plan med lite höga höjder emellan (orolig för barnen(( ja det går att bygga om/ sätta staket, men man kan ju inte gärna flytta grann husen lite längre bort.))
Vet inte om jag är 100 på just detta hus men idag börjar budbingen iallafall fall. Vi får se vad som händer lite under veckans gång. Det år ju ändå ett hus.

Likes

Comments