Instagram @daafluff

Min son - Walter, Min dotter - Madicken

Julafton detta året började med lite sovmorgon till kl 08.00. Bara det var ju en fin julklapp ifrån dem. Barnen brukar vakna mellan 06.00-07.00 i vanliga fall.

Efter en mysig grötfrukost med tända ljus och lite Netflix i bakgrunden, åkte vi förbi min mormor och morfar och lämnade lax och paket och fick med oss en påse med julklappar ifrån dem.
Därifrån åkte vi hem till barnens kusiner Wilgot och Ester med familj, och några minuter efter oss kom Madicken och Walters farmor och farfar.

Tomten kom tidigt till oss i år för att hinna med resten av barnen i krokek och för att vi skulle hinna öppna paket och äta julmat, innan kalle anka på tv. Till Kalle blev det fika och mys,
efter Kalle öppnade vi mer paket. Ja, vi fick så många att vi inte hann öppna alla första omgången och när alla klappar var öppnade åt vi fruktsallad och åkte vidare till Smedby för att fika och träffa lite mer släkt på Patriks sida.

Likes

Comments

Min dotter - Madicken, Pyssel / bakning

Igår var vi på julavslutning på öppna förskolan i Kolmården tillsammans med barnens kusiner och mamma. Hade himla mysigt där med dans runt granen, lite jul fika, jul pyssel och massor av barn bus.
Madicken pysslade ihop sina första jul pyssel någonsin (med lite hjälp av mig då). Två julkort och en liten julgran. Bara ni med barn kan förstå hur sött dessa små verk är i mina ögon, och hur stolt jag känner mig över att vara just hennes mamma.

Efter öppna förskolan följde vi med kusinerna hem. Vi blev bjudna på mat och massor av lek ända till sen eftermiddag/kväll.

Likes

Comments

Shopping

Tänk att man kan vara kär i ett plagg. Älskar denna ifrån Newbie. Köpte den när det var som varmast ute och eftersom den är varm tänkte jag att han skulle kunna ha den till jul. Tänk att jag tänkte rätt med storlek och årstid.

Likes

Comments

Idag åkte hela familjen till xxl. Madicken blev helt till sig, vid boll avdelningen och försökte räkna alla bollar och ville ta med sig några hem. Hon älskar verkligen bollar.
För att inte ha ett gråtandes barn efter oss i butiken fick vi leka lite tittut emellan hyllorna och klädställningarna. Walter bara hängde med tyst och snällt som vanligt.
Patrik körde dit mig (oss) och sa
-god jul älskling. Köp varma termobyxor, och det gjorde jag. Tack, tack älskling. Nu kan vi vara ute och leka med barnen även när det är som kallast i vinter.

  • 128 readers

Likes

Comments

Mobilbilder

Igår var jag på stan och köpte julklappar. Stora dottern var på dagis och lillkillen åkte vagn med farmor S, i närheten av där jag var. Hittade det mesta jag skulle ha i julklapps väg.Bara några julklappar kvar som man inte kan köpa inne i stan.

Hittade äntligen skumtomte drickan jag letat efter ett tag. Vilken besvikelse. Den var inte alls lika god som jag har hört att den ska vara. Men nu vet jag att jag inte behöver köpa den igen.

Likes

Comments

Shopping

Mycket skor nu sista månaden. Årets kavat till Madicken. Så fina.

Likes

Comments

Min dotter - Madicken

I år har vi inte så mycket jul här hemma i lägenheten, eftersom vi ska flytta så fort julen är över. Då är det bra att man kan åka hem till farmor S och jul mysa lite extra mycket. Igår klädde vi granen, åt smörgåsar med jul skinka och busade tillsammans med kusinerna.

Likes

Comments

Mobilbilder

Igår åkte jag hemifrån runt 18.30 tiden för att käka julmiddag tillsammans med netto gänget ifrån "min" butik. En trevlig liten tradition vi har tycker jag.

Var väldigt nervös över att lämna Karln hemma SJ med båda barnen, eftersom Walter inte tar napp och inte har börjat med välling än. Ja, jag helammar än.

Jag åt fläskfilé och pomme med tzatziki. Gott, men minns att köttet var saftigare och pommen krispigare vid förra årets jul middag och min sallads beställning blev helt tvärt emot än vad jag beställt. Istället för att ta bort dressing, lök och tomat var det typ det dom blandat ihop.

När jag kom hem sov Madicken, och Walter och Patrik satt och "babblade" (Patrik pratade och Walter jollrade med så som en 6månaders bebis gör) med varandra i soffan. Det hade varit lite gråt fest ett tag(båda barnen) , men läget hade ändå varit under kontroll större delen av kvällen.

Likes

Comments

Shopping

Det är ju inte alls lika roligt att handla till sig SJ, som att handla till barnen,men tyvärr är det nödvändigt ibland. Det blev 2 par lite varmare skor ifrån sko punkten.

Likes

Comments