Instagram @daafluff

Hälsade på i studion en snabbis här om dagen. Madicken var så söt när hon granskade sig sj på tavlan. På tavlan är hon ca6 månader och idag 2år. Vad tiden går fort och vad hon växt. 

  • 26 readers

Likes

Comments

Min son - Walter

Idag blir lillebror 3 månader gammal. Han är Glad,social, kvällspigg men låter mig sova på nätterna när han väl somnat, stark/stabil i kroppen, vägrar napp, pratar mycket och i mina ögon alldeles perfekt. Vi älskar dig Walter // mamma, pappa och syrran.

Likes

Comments

Min son - Walter

Idag var vi på Bwc med lille Walter. Han växer ju så det knakar.

Vikt : 5870 g

Längd: 60 cm

Huvud: 41,5 cm

Fick tyvärr veta att våran nya Bvc tant ska byta jobb så vi kommer att få ytterligare en ny bvc tant igen. Lite synd, men håller tummar och tår för att den nya kommer att vara lika glad och trevlig som dem 2 tidigare vi haft.

Snart är storlek 56 utväxt. 

Likes

Comments

Min dotter - Madicken

Vad gör era barn när du lagar mat och det inte är någon annan hemma som kan underhålla ? Madicken kör 5 minuters regeln. Allt hon påbörjar är kul i Max 5min. På bilden har jag inte fått med när hon hjälper till med matlagningen, jagar och drar katten i svansen, samt ritar på köksgolvet.
Vill helst inte sätta henne framför surfplattan eftersom det blivit alldeles för mycket av det i slutet av graviditeten med lillebror och när jag ammar.

"Lugnet före stormen" kallat jag denna bild.

Likes

Comments

Min dotter - Madicken

Idag blev Madicken 23 månader gammal och idag började hon även inskolningen på förskola. När blev hon så stor ? Känns som om det är ett nytt kapitel som startar i Madickens liv idag.

Patrik får gå med henne denna första vecka. Vill inte släpa in Walter bland alla bakterier och sjukdomar, plus att jag inte kommer klara av att gå ifrån Madicken utan att börja stor gråta och vill inte att hon ska känna min oro när det egentligen är något bra att gå på förskola. Känns så jobbigt att lämna ifrån sig min dotter till ett gäng främlingar. Och ja, jag vet att hon kommer att lära känna dem och hon kommer att utvecklas,ha roligt och få massor av nya kompisar men jag tycker det är VÄLDIGT Jobbigt att inte få vara med henne hela dagarna.

Likes

Comments