Här kommer en bildbomb från Koh Phangan. Vi hade det så himla roligt där och bodde på ett jättemysigt hotell. Lite smålyxigt med frukost (det är vi inte vana vid) och en massa sköna sociala tjejer och killar som vi lärde känna. Så när det väl blev dags för full moon party så var vi ett litet gott gäng. Det var faktiskt över förväntan, väldigt roligt att ha upplevt det! Det låter så himla klyschigt att säga det här men det är verkligen ett minne för livet!

/ANNIE

  • 20 readers

Likes

Comments

/ANNIE

  • 48 readers

Likes

Comments

/ANNIE

  • 56 readers

Likes

Comments

/ANNIE

  • 62 readers

Likes

Comments

Känns som om det är det som varit i fokus hela vår vecka på Koh Lipe nästan, mat! Eller ja nätan, mat OCH bio ska jag säga. Så många fina restauranger för en så liten ö och lätt att promenera till alla.

Upptäckte att The Steakhous hade en till våning med perfekt utsikt över solnedgången!

Testade indiskmat på Bombay, mums!

/ANNIE

  • 67 readers

Likes

Comments

Den finaste ön vi besökte under vår snorkeltur. Här hade vi en bättre picknick med magisk utsikt.

Vi var inte själva på ön direkt... Men trots all båtar längst strandkanten tycker jag inte att det var så mycket folk på själva stranden. Vi promenerade en bit längst stranden och det blev glesare och glesare mellan besökarna. Men helst hade man ju velat vara helt själva!

/ANNIE

  • 70 readers

Likes

Comments

Ett ihopplock av de två första veckorna för mig och Amanda. /EMMA

  • 70 readers

Likes

Comments

Tänk vad mycket man får för 150 kr här i Thailand, en heldag med snorkling! Från klockan 9.00-16.00 besökte vi 5 olika platser och öar runt Koh Lipe. Först ut var Jabang. Longtailbåten stannade mitt ute på havet för snorkling, det var så djupt att det knappt gick att se något alls. Strömt var det också så för min del hade vi helt kunnat skippa det här stoppet!

Men resten av alla öar som vi besökte var fantastiska. Jag lånade Gopron och försökte fånga lite av fiskarna på bild men det var lättare sagt än gjort!

Koh Hin Ngam gick vi inte ens i land på. Vi gjorde det förra året och stenarna var så varma att de gjorde ont att gå på dem. Nöjde oss med att kolla ifrån båten.

Här dricker en törstig kompis vatten ur mitt cyklop.

/ANNIE

  • 74 readers

Likes

Comments