Inte många knop gjorda idag. Härligt mosig i kroppen efter igår.

/ANNIE

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Klockan är 9.45 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Minns inte när jag sov så här länge senast. Andreas sover fortfarande här bredvid mig så jag passar på att ladda upp lite bilder från veckan. Vecka 20 har varit en så bra vecka. Kanske allra mest för att solen kikat fram och bjudit på en liten försmak av sommaren. Jobbveckan har också varit jätterolig. Vi har haft mycket gäster här hemma och ätit gott. Hela tiden har jag haft ett pirr i magen inför helgen och Göteborgsvarvet. Förra året var första året och då visste jag ju inte vad jag gav mig in på och var därför inte det minsta nervös. Men i år, ända sen jag såg väderprognosen inför loppet så har det vridit sig i magen, sol och över 25 grader. Nervöst!

I onsdags sprang jag och Christer milen och fy vad jobbiga de sista kilometerna var. Just då kändes Göteborgsvarvet väldigt långt borta. När vi kom hem till mig sen svettiga och helt slut var vi utelåsta och det blev smått panik. Christer hade sina bilnycklar i lägenheten och jag skulle ha gäster om 30 minuter. Allt löste sig till slut tack vare Andreas mamma och Amanda och Emma fick komma några minuter senare men vi hade en jättemysig kväll.

Och jag fick paket!

På torsdagen slutade jag lite tidigare än vanligt. Så hann med massor. Betsade blomlådan vi byggt vit. Köpte kryddor och blommor som jag planterade. Håller alla mina fingrar nu att de ska få överleva. Jag och Andreas var en sväng i Borås och jag fick en Apple watch, min födelsedagspresent. Är så glad för den. Till kvällsmat sen blev det grillat med Liza och Wille i den varma kvällssolen.

Grötfrukost och folkfest i Slottskogen.

Det var jobbigt men är så nöjd att jag tog mig runt och några minuter snabbare än förra året.

Nu ska jag fixa frulle till mig och Andreas på uteplatsen. Han har namnsdag idag så köpt en acqua limone college. Hoppas han blir glad, annars tar gärna jag den!!

/ANNIE

Likes

Comments

/ANNIE

Likes

Comments

Först och främst måste jag säga vad roligt det är att få fylla år en lördag och med så himla fint väder, runt 20 grader. Lite försmak av sommaren. ☼ En sådan dag får man ta vara på och därför ringde klockan 6.00 på morgonen redan och vid 7.00 gick jag och Nicole på morgonpromenad till massa fågelkvitter. Efter det invigde vi deras nya stolsdynor i solen till en mysig frulle. Efter det åkte jag om Amanda för att hämta ett lass med gottigheter. Tårta, bakelser, kakor och bröd.

Hemma väntade Andreas med blommor och paket.

Mamma när hon ser motivet på tårtan. En bild som jag redigerade en kväll, en väldigt sen kväll.

Fler som ville kika innan den slank ner i magen!

Fick så fina paket. Kul när de prickar så rätt ♥

Sen middag i Varberg med oväntat sällskap, Liza och Wille, kul!

/ANNIE

Likes

Comments

Bra start på långhelg nummer två hemma i soffan, riktigt fredagsmyskäk kan man säga. Nästan perfekt om jag inte haft göront i halsen bara. Sådär ont att man helst inte öppnar munnen och varken pratar eller pussas. Hoppas det inte är här för att stanna!

/ANNIE

Likes

Comments

/ANNIE

Likes

Comments

/EMMA

Likes

Comments

/ANNIE

Likes

Comments