Precis kommit i sängs och ska bli så skönt att sova nu. Det är sista natten på Maphrao här i Kamala för imorgon drar vi till Phi Phi. Klockan är ställd på 5.45 så det blir inte många timmars sömn men om jag har tur tar jag igen det på färjan!

/ANNIE

  • 5 readers

Likes

Comments

/EMMA

  • 4 readers

Likes

Comments

/ANNIE

  • 7 readers

Likes

Comments

En glad som kollar manchester united - liverpool.

/ANNIE

  • 18 readers

Likes

Comments

Efter vi spenderat hela gårdagen på stranden gjorde vi oss fräscha och åt pizza på The Kitchen. Vi mötte sen upp Annie, Andreas, Lisa och Wille för att gå ut.

Idag har vi åkt till Karon. Vi älskar det här stället redan så vi kommer nog stanna några dagar till!

/EMMA

  • 23 readers

Likes

Comments

Kunde inte sova någonting under hela flygresan, Amandas och min väska kom inte förens vid 20 och då kunde vi äntligen gå och lägga oss. Vi vaknade tidigt imorse och har under dagen varit vid stranden så fort solen kommit fram. Vi hann även med en powernap mitt på dagen då solen inte ville visa sig och vi behövde ta igen all sömn vi missat.

/EMMA

  • 27 readers

Likes

Comments

På långflyget ner från Helsingfors till Bangkok fick vi sitta lite utspridda, jobbigt att inte ha en axel att luta sig emot. Men jag fick sitta på plats nr 47 så det kändes ändå rätt så okej. ;)

Eftersom att det var snökaos i Finland höll vi på att missa flyget från Bangkok ner till Phuket. Vi hann precis med planet men dessvärre gjorde inte våra väskor det. De kom först fram till hotellet på kvällen.

Såklart skulle vi ha packat med ett ombyte i handbagaget. Nu fick vi istället köpa oss lite badkläder så vi kunde ta ett dopp och slippa långbyxorna. Sen vistades vi faktiskt inte mer i solen eftersom att vi inte hade någon solskyddsfaktor än.

/ANNIE

  • ANNIE
  • 30 readers

Likes

Comments

Igår firade vi Evelina! Grattis!

Nu bär det snart av till flyget och jag har suttit här i soffan sen 2 timmar tillbaka. Är helt handlingsförlamad och kan inte begripa hur alla dessa grejer ska gå ner i ryggsäcken?! Om jag har tur kanske Andreas har lite plats över...

/ANNIE

  • 32 readers

Likes

Comments

/ANNIE

Likes

Comments

Strax innan kl 9.00 kliver vi in hemma hos mamma och pappa för frukost.

Mamma hade pyntat med granris överallt, mysigt!


Sen åkte vi en runda tillsammans till både farmor, farfar, mormor och morfar. Efter det vidare vi till Ingvarsson.

De spelade ingen roll att det regnade utanför för de har väldens mysigaste hus.

Karin hade pyntat så fint!

Vi hjälptes alla åt med maten, lyssnade på julmusik och drack glögg.

Kul att fixa maten ihop. Innan har jag alltid kommit till ett färdig dukat bord på julafton men nu när det väl var dags att äta var man sååå sugen!

På kvällen åkte vi till Andreas föräldrar för ännu ett dukat julbord. Då var aptiten inte längre lika stor efter att vi redan ätit två gånger tidigare.

/ANNIE

Likes

Comments