Header

Det är så härligt att starta upp en ny vecka efter flera dagars ledighet. Men att ha pluggat ganska mycket kanske inte kallas ledigt? Men nu känns det extra skönt med att endast fyra ämnen står uppskriva på min lista av plugg som behöver bli klart innan maj är slut. Jag har hunnit med att även träffa Elsa igår. Det var omkring 25 grader varmt ute och kändes som sommarlov. Vi får vänta ett tag till med det.. Men iallafall så var det riktigt roligt att bara gå omkring i stan och snacka massor. Oavsett vi gör det varje dag i skolan så kan det inte bli för mycket.

En ny vecka betyder också nya möjligheter. Det som inte gick lika bra förra veckan kanske går bättre denna veckan? Vi har två nationella prov under veckan och det känns skönt att alla är avklarade sedan. Att vi har kommit så långt in i maj nu också blir att det blir mera saker att hinna med att göra om dagarna inför sommarlovet. Sedan så fyller jag faktiskt nästa vecka redan. Hur snabbt går inte tiden? Under veckan måste jag även få till en fotografering. Men får se om det kommer att lyckas och bli av? 

Hoppas att ni får en bra start på veckan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Stockholm är så vackert.

Två dagar längre helg och det känns så behövligt. I veckan så har vi haft nationella prov i engelska och jag har lagt ner alla övriga timmar på att plugga. Men jag har också fotograferat så nu har jag en del nya bilder att visa för er. Tycker att det är så roligt att visa nya bilder för er och vill samtidigt variera alla bilder här på bloggen. Men iallafall idag så har det varit sommarvärme ute och det är så härligt. Sommarkänslan börjar komma och det är en månad kvar till sommarlovet. Däremot vet jag inte om man kan säga sommarlov i år?

Även idag har haft lagt ner flera timmar på uppgifter, nästa vecka kommer de mesta bli avklarat. Jag har fotograferat självporträtt som blev träningsbilder idag till en fotouppgift. Att blanda in både fotografering och träning till en uppgift passar så bra ihop. Om det blev bra bilder kanske de kommer upp här vid ett senare tillfälle?

Hoppas att ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Den sista april slutade på ett perfekt sätt. Dagen började med att klockan fem på morgonen gick vi upp för ta tåget till Stockholm. Några minuter efter klockan åtta var jag och Daniela i Kungsträdgården i Stockholm. Hur fint är det inte där? Det var nästan som en dröm att fotografera där. Efter att ha fotograferat ungefär en timme så var vi väldigt nöjda över bilderna och kände att det var värt att åka till Kungsträdgården så tidigt på morgonen. Nästa år får det bli en fotografering där vid samma tidpunkt igen. Vi hade flera timmar över i Stockholm så vi bestämde oss för att gå runt i gamla stan, gallerian och andra ställen under förmiddagen. Sedan så mötte vi upp Lolle under eftermiddagen för att ta några flera bilder i Kungsträdgården, äta på Vapiano och gå till djurgården. Det var en jättebra dag i Stockholm som jag har så mycket nya bilder att lägga upp ifrån. Men tills jag har redigerat dem fick det bli några mobilbilder.

Likes

Comments

Körsbärsblommor är verkligen så fint att fotografera när dem precis har blommat ut. Får se till att göra det någon mera dag. Det är nästan det bästa med att det är vår. Men iallafall så blev dessa bilder tagna på fotolektionen igår trots att värdet inte var så bra fick jag till några bra. Har några flera fotoideer som jag måste genomföra snart så jag kan visa mera nya bilder. Kanske också dela med mig av lite fototips om det vore intressant? 

Likes

Comments

Måndag och ny vecka! Som varje vecka så är det nya möjligheter. Denna gången kan jag faktiskt hålla med om det. Nya möjligheter betyder också att det är nya tag med bloggen för att bloggandet gick lite sådär förra veckan men jag kom iallafall igång. Jag tror det är för att jag hade en bloggpaus innan och det tar förmodligen då ett längre tag att komma igång. Veckan innehåller faktiskt flera roliga planer också som jag ser framemot. Slutet av veckan så väntas det kompistid och jag har lite andra planer som jag kommer avslöja senare i veckan.

Idag så slutade jag innan klockan 12 men trots det har jag tillbringat hela dagen med att plugga. Efteråt känns det skönt att ha en mindre uppgift på listan men jag vet att jag har tre pluggdagar framför mig. 

Hur har början på eran vecka varit? Har ni också mycket i skolan nu?

Likes

Comments

Tre saker jag gillar
Fotografera
Konserter
Blogga

Tre saker jag vill
Göra något kreativt
Gå ut gymnasiet
Resa

Tre saker jag blir lugn av
Musik
Spendera tid med dem jag tycker om
Redigera bilder

Tre saker jag blir stressad över
Viktiga beslut
Skolan
Tiden

Tre saker jag gör varje dag
Fotografera
Lyssnar på musik
Tänker

Tre saker jag vill göra i framtiden
Åka till Teneriffa och Madeira
Arbeta med något inom media
Fotografera större konserter

Likes

Comments

Hej på er! Det känns redan så bra att blogga igen och blev så glad över alla fina kommentarer av er. Tillsammans kan vi allt faktiskt. Men iallafall så är det tisdag idag och min dag har varit riktigt grym bra. Dagen började med medieproduktion och filmproduktion. Älskar att bara ha media på tisdag! Efter skolan så gick jag till gymmet med Daniela. Det är så härligt att träna och tankarna om skolan försvinner under stunden. Senare under dagen har jag haft en intervju som jag inte hade någon aning om hur det skulle gå? Men antar att det gick superbra eftersom att jag kom med. Entreprenörskap är verkligen det jag älskar att hålla på med! Är redan så taggad på vad hela sommarlovet kommer att erbjuda mig. Så mycket nytt, nya möjligheter och mera. Resten av timmarna under kvällen måste jag lägga ner på skolan och försöka få klart någon uppgift. 

Likes

Comments

Det känns ovanligt att logga in på bloggen efter att ha tagit en paus på tre veckor. Om jag har saknat det? Faktiskt så är det lite blandade tankar om att blogga igen. Jag vet inte ännu hur det kommer att gå med bloggen men eftersom att jag verkligen saknar att blogga och det är en del av vardagen så bestämde jag mig att komma tillbaka nu. Efter att ha försökt planera upp bloggen så har motivationen stigit ännu mera. Jag vet exakt vart jag vill komma med bloggen. Men det handlar lite om hur jag ska ta mig dit. När det är mycket i skolan innan alla kurser för tvåan ska avslutas så kan det ibland bli svårt att hitta motivationen till att blogga.

Jag har tänkt att ta en nystart med bloggen nu. Med det menar jag att designen ska ändras om lite mera tills jag känner mig nöjd och inläggen kommer vara mera välskrivna och självklart bättre kvalité. Jag vill att bloggen ska bli så bra som möjligt nu när jag äntligen har bestämt mig för att blogga igen. Det ska inte bli som tidigare. Jag ska försöka få en regelbuden uppdatering på bloggen som är bra. Men jag tror att det kan ta ett litet tag att komma in i bloggen igen.

Hoppas att ni tycker om att bloggen kommer att förbättras och att jag är tillbaka igen!

Likes

Comments

Fotograferade massa bilder med Danni idag. Vädret var helt perfekt med sol idag. Resultatet blev super! Efter lite redigering så blev dem ännu finare. Fler bilder kommer nog senare.

Likes

Comments

1 34518 Next