Ja, nu kom det, jag är helt förkyld, det bara kom men inte nog med det utan jag ska ha en jävla mensvärk också, Härligt verkligen..

Idag är det iaf fredag, och det är vingåkers marknaden. ska väl ta mig ner dit och kolla runt också om jag orkar, egentligen vill jag bara sova idag är så otroligt slut i hela kroppen. Min syster kommer hem idag också, det känns skönt för har saknat henne.

Igår skulle jag ju träffa A-S och det gjorde jag också, fan vad jag har saknat henne, det går inte att beskriva känslan att bara få krama henne igen och äntligen kunna prata med henne irl igen.. gaard.. Hon hade köpt födelsedags presenter till mig så fick det igår och jag är verkligen nöjd med det jag fick! Hon är otroligt duktig på att pricka rätt storlekar i kläder till mig, för de hon köpte passade mig helt perfekt! Ungefär samtidigt jag kommit hem kom min Farbror hem till oss, Han har jag saknat så satans mycket också så var skönt att få prata med honom igen och så, Så helt enkelt var dagen igår underbar. Jag hoppas det inte dröjer allt för länge tills jag får se dem två igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alla nationella är äntligen klara nu, så otroligt skönt att slippa dem och kan stressa ner nu, så nu blir skolan lugn fram över, underbart det.
Är också ledig resten av veckan vilket är riktigt skönt. Har dock ingenting planerat för ens på torsdag då jag ska få träffa A-S igen, fy fan vad jag saknar henne.. Helt otroligt..

Sitter för tillfället i Skype med Bella, har också tänt ett ljus och satt vid farfar & farmor med mig. Ska snart lägga mig hade Jag tänkt.

Likes

Comments

Egentligen har jag inget att säga, Egentligen har jag en massa att säga, Egentligen förstår jag ingenting

Jag försöker dölja det för mig själv, Jag försöker dölja att jag fortfarande känner så, för jag skäms att det är så. Jag försöker hela tiden att komma någonstans, komma ifrån det, komma ifrån honom. Men liksom, jag inser mer & mer att han var det viktigaste jag hade i mitt liv. Jag visste inte att han betydde såhär mycket för mig, det är sånt jag har insett nu, i efterhand. Jag har insett nu hur jävla viktig han var för mig egentligen. Han var min allrabästavän också, Jag ville inte det skulle bli på det här viset jag ville verkligen inte det. Jag erkänner helt ärligt att jag är feg, för jag vågar inte höra mig av till honom, jag är rädd för det. för det är på grund av mig det blivit såhär, jag vill höra av mig till han, prata med han, men jag vågar inte, jag har förstört allting mellan oss två. Jag har bara stängt ut allt med han att göra, låtsas som att det aldrig fanns nånting, det funkade för stunden men inte längre, Jag låtsas som det är lugnt mellan han och mig, men ingen förstår hur jobbigt jag tycker det helt ärligt är, bara när nån frågar hur det är mellan oss, hur jag känner, det gör ont i mig. det gör så fruktansvärt ont, det känns som allt rasar samman i den stunden, men jag ler och säger det är bra. för att jag skäms att han är kvar i mig fortfarande, men jag kan inte styra över det. Jag blir galen av det här. Han var det bästa jag någonsin har haft i mitt liv, och kommer ha där. Det är över en månad sen, Och den månaden har vart svår. Jag saknar honom så jävla helvetes cp mycket, ingen kommer någonsin förstå det.

Likes

Comments

Sitter på sista lektionen för dagen som är Språkval. Den är utan tvekan den mest segaste lektionen som finns, är så otroligt trött idag också.

Efter skolan åker jag till stan med Tilda, behöver handla lite saker speciellt nya jeans då jag lyckades spräcka alla mina jeans, hur jag lyckades med det ungefär samtidigt vet jag inte men det är la sånt som händer.

För övrigt då är det sista vanliga dagen i skolan denna vecka då jag har np både onsdag torsdag och fredag.

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Jag vet, jag suger hahah.. drar genom min helg såvet ni vad jag gjort.

Fredags gjorde jag inget alls, tog mest lugnt och pluggade ifatt en del restuppgifter.

Lördag, då firade vi mig. Jag fyller egentligen år idag, men vill bli firad i lördags då ingen jobbar, och för jag bara ville det helt enkelt. och så blev det, jag hade en helt underbar dag fick fina presenter oså, Tack så jätte mycket till alla som kom! den dagen betydde en massa för mig.

Söndag, Åkte jag, min mamma, min syster och lillebror ut på landet och var där under dagen, spelade badminton, Yatzy och hjälpte till att rensa rabatterna. Senare på kvällen åkte vi upp till Jocke och var där.

så det var helt enkelt en kort sammanfattning av min helg det haha.

Idag blev dagen precis som jag ville, ville bara ha en vanlig dag och låtsas som att jag inte alls fyllde år och det fick jag, Bortsätt mot alla grattis hälsningar men ändå. Efter skolan gick jag och Tilda och åt kebab, Sen skulle jag även köpa en tröja på Factory, men den fanns inte kvar så jag sket i det.

Nu sitter jag i skype med Bella, som vanligt ungefär. Ska snart sätta igång ett avsnitt av Desperate Housewives som jag blivit lite beroende utav. sen ska jag lägga mig, är otrolig trött.

Likes

Comments

Har ni tänkt på hur några veckor det är kvar nu innan sommarlovet? det är bara fem veckor för min del var av 3 av dem kanske är hela veckor.

Denna vecka gick vi bara tills idag (onsdag) då vi har VHA (Vidåker Hjälper Andra) dag imorgon, vilket går ut på att vi elever ska jobba med nånting man tjänar minst 100 kr på och sen skickas dem pengarna till välgörenhet, eller nåt sånt. Sen på fredag är vi lediga också.
Tänkte att jag skulle få sovmorgon imorgon då jag ändå inte behöver gå till skolan men nej, det får jag inte för jag ska vara hos tandläkaren 08:10 imorgon bitti... Kul..

Den här veckan har jag inte gjort mycket alls, har inte haft humöret med mig alls, har inte mått speciellt bra.. Men i Tisdag fyllde iaf min lillebror 12 år så Grattis! Och idag har jag inte gjort nåt speciellt.

Helgen som nu kommer, kommer se ut så som att vi firar mig på lördag då jag fyller på måndag, men för att alla ska kunna va med firar vi på lördag och det blir även roligare så.

För övrigt så ska jag nu ringa upp Bella igen på Skype. Och hon kommer hit den 19 juni!!! Så taggad! Efter 1 års längtan❤️

Ska också bli bättre på att blogga.

Likes

Comments

Den här veckan har varit så otroligt bra, vet inte varför men har känt mig så fri och galen hela veckan hahah...

Jag har inte gjort något speciellt alls egentligen, mer en att varit i skolan där vi avklarat nationella i Engelskan, och det gick helt okej för mig, förvånad över hur det gick ärligt talat, Men jag är riktigt glad över att engelskan är avklarad nu, så skönt! Fick även veta i Måndags att jag kom in på skolan jag sökt, Och ja, Det har vart en bra vecka och jag har haft humöret uppe hela tiden.

I helgen får vi se vad som händer, Bara morgon dagen är planerad så vi får se, Har så otroligt ont i min mage och haft det hela dagen, den krampar som fan, men jag hoppas det är över tills i morgon och att det nu inte påverkar min sömn inatt för känner att jag måste verkligen sova ut haha.

Sitter iaf nu och pratar med Bella, Och lyssnar på musik men ska snart göra andra saker.


​Lägg till mig på snap ifall ni är sociala!

Likes

Comments

1. Håller på med mobilen.
2. Klagar & gnäller.
3. Skrattar &am
p; ler.
4. Äter nånting on
yttigt.
5. Äter Al
vedon.

Herregud vilket tråkigt inlägg..

Likes

Comments

Jag saknar en del personer i mitt liv just nu,
Speciellt Malin & Bella, sen Julia också.

Sen saknar jag min farfar så otroligt mycket att det inte går att förklara..

Sen finns det flera jag saknar men dem där fyra är dem jag saknar mest för tillfället, och A-S.

Likes

Comments