Okeey, jag vet att jag skrev att jag skulle börja blogga igen, me nej jag ädrar mig direkt igen, jag orkar inte, så ja srryy hoppas ni överlever.
puss hej ha ett bra liv, kmr tillbaka när jag har tid, kan hända att jg bloggar när nått kul händer elr nåt hejdå.
några av de bästa tjejerna i skåne<3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vaknade nyss, ska upp nu och äta, fixa mig snabbt byta om och sånt, sen kör vi till skolan, idag kommer väl skolan dra igång på mer allvar än idag, ja de är väl bara å bita ihop.
Fett nervös inför helgen, men hoppas att de kommer släppa.. Ska åka dit och göra mitt bästa, mer kan jag inte göra:) hörs senare under dagen, puss:)
bild från förrgårLikes

Comments

hay allihopa, har haft bloggpaus nu under sommaren som jag skrivit. Jag har faktist haft en riktigt bra sommar, hoppas ni också haft det & hittat på massa roligt för det har jag! 

Tänkte inte berätta så mycket men bara kort lite snabbt vad jag gjort. Första helgen på sommarlovet var det skånelägret i fotboll, fett nervös var jag, men bra gick det och jag gick vidare till breddlägret som är nu på fredag. Efter de åkte jag till Linköping och spelade selected player, jag har bloggat om selected för jag tog ju pausen när jag åkte hem därifrån, ja men allting gick bra på selected, veckan efter selected fick jag då hem mail och sånt om att jag gick vidare till selected player international, också kallas "team sweden", jag blev så sjukt glad och stolt över mig själv. Sen har jag spelat massa fotboll också, åhus, gothia och sånt gothia gick inte som vi förväntade oss men vi har tagit nya tag nu och ska köra på. Efter gothia åkte jag till turkiet och chilla där i två veckor, as najs. Sen när jag kom hem åkte jag t sthlm för team sweden. Där tog sommarlovet slut, ungefär, jag har knappt haft nån fritid över, bara spelat helatin typ, fast kul har jag haft osv, denna sommaren har jag lärt känna riktigt många nya människor, helt underbara personer! Vill också säga tack till alla som gjort mitt sommarlov till något bra!

Jag kommer ändra sån header snart också och fixa till lite, men nu kör jag igång igen, sålänge får ni bild på härligaste gänget, vi hörs. 

Likes

Comments

Nu är vipåväg hem från linköping efter en as bra vecka, ångrar inte en sekund här! Vill tacka alla möjliga människor jag lärt känna!
Vår sista match var spännande fast vi var bättre, vi låg under med 2-0 sen gjorde vi 2-2 och sen var de 7 sekunder kvar så gjorde jag 3-2 fyfan vad bra vi var! Bästa skåne, fast vi blev 3a.
Men jag tänkte ta en blogg paus för nu på sommarlovet har man verkligen inte tid till sånt, så ja jag kanske får lust nån sommardag att börja men just nu känner jag inte för de, hejdå!

Likes

Comments


Likes

Comments

Vi spela ju match innan och den blev 3-1 till oss, så de var gött, dock fick jag utvisning.. Hahahaha. Men sen hänka jag, nina, loella, linn och julia med p99 till donken sen stack alla utom jag och mathias, jonte och love till hemköp och sen till skolan, sen va ja me dem och värmland helakvällen typ, men vi kollade på ledare match, kul ändå fast nej.
Rätt störigt ändå att vi hade fått spela final om vi hade ett mer mål för de var på målskillnaden :( men skitsamma, skåne är de bästa laget vilket fall som! 
Sen nyss kom jonte in för oss och sjöng, vikken härlig kille asså !
Bild sen innan matchen!


Likes

Comments

omg, jag är så sjukt glad, räkan skicka mig en bild på vilka som gått vidre, wiihooo, as taggad nu ju yee!
Vi spela match mot småland imorse, vi hade allt spel hela matcen de fick få annfall och lyckades med en tur boll göra 1-0.. Men skit samma, för vi ska spela sen mot min vän alexandra & co, så ja om vi vinner kan vi möta småland i final så japp, nu ska vi kötta!

Likes

Comments

Kom nyss in i rummet för varit me skåne & värmlands killarna, de är la goa. Men nu ska vi typ sova, så sov gott allihopa, vet att de blirmindre bloggande nu eftersom att jag inte har tid nu på selected och de är sommarlov så har inte lika mke tid heller.
Men efter teorin vi hade innan körde pappa oss till donken sen åt vi där sen gick vi te hemköp och sen gixk vi till skolan så aa, hörs imorgon.
Rätt gullig bild endå.


Likes

Comments

Åh fyfan så gött, vi vann våran försa cupspels match, 3-1 tvär gött. Jag gjorde första målet rakt i krysset sen assist till de andra två, så rätt nöjd över min insats.. De får man la va ibland.
Vi ska ha teori snart så hare gött!

Likes

Comments

Nu chillar vi bara typ har inget fråns om 1,5 timme så japp, då ska vi ha fys, hoppas de inte är jobbigt för ska spela match mot göteborg sen:)
Vi hade tränings match på vår träning idag, de gixk inte alls bra för vissa var typ sura och då blev hela stämningen dålig så ja, men skit samma, vi ska kötta sen!
Bild från igår när vi möte nårra killar.


Likes

Comments