Imorse vaknade jag ca åtta, kollade telefonen och såg att dagens enda lektion var inställd. En ledig fredag, hur skönt?? Efter det har jag bara hunnit äta frukost, diska bort och små-städat lite. Något jag måste göra idag är att skriva svenskan. Jag borde väl klara av det när jag har hela dagen på mig? Det ska nog gå.

Vet ni vad jag verkligen längtar efter?? Alltså semlor. Nu när det är semmeltider eller vad man säger, blir jättesugen och har inte ätit någon än i år. MUMS

Bilden uppe till höger är mina hemmagjorda från förra året, de andar hittade jag på weheartit.

Likes

Comments

Har tagit ovanligt lite bilder i veckan!! Ska försöka tänka vad jag ens gjort i veckan, den har gått snabbt!!

Måndag: Vanlig skolmåndag och tränade på kvällen, riktigt isigt när vädret nu bestämt sig för att slå om och regna bort all vår snö!! :(
Tisdag: Det var alla <3 dag och det var inget speciellt alls för mig, jag passade på att berätta lite extra för mina kära vänner hur tacksam och glad jag är för att jag har dem. Har man ingen kille gör man väl det bästa av situationen en sådan dag. Jag var på en jobbig men rolig fotbollsträning också!
Onsdag: Igår alltså, jag hade sovmorgon, långfärds på idrotten och jag tror att vi fick sluta tidigare? Jag kollade på skidskytte-vm och somnade runt fyra på eftermiddagen. Försökte plugga men det gick sådär, sköt upp lite skolarbete (hehe).
Torsdag: Ovanligt produktiv dag för att vara mig, jobbade typ nästan på alla lektioner, slutade tidigare och kollade på skidskytte-VM. Hann somna lite, äta, sen hör och häpna har jag hunnit göra både engelska, spanska, samhälle och lite svenska. Duschat och kollat greys.

Planerna för imorgon är att inte ens ställa väckarklockan (jo kanske). Har endast en lektion imorgon som börjar efter lunch och slutar halv två, så skönt!!

Likes

Comments

Äeee hörni, uppdateringen dog lite...

Idag är det ju då en hel vecka sedan jag åkte till hede hehe. Det var väl ändå det helt okej helg måste jag säga. Tävlingsmässigt kom och 7 och 4, det var två sprintar och den andra gick bättre. Sköt 3 och 2 bom och det är väl bra för att vara mig ändå? Åkningen kändes bättre än tidigare tävlingar i vinter. Temperaturen låg på närmare tjugo minusgrader. Höööör ni vad kallt eller?? Helt sjukt att jag klarade av att tävla ändå, men det blåste inte och det var väl därför jag klarade det.

Utanför tävlandet var det ändå en mysig helg och återigen, jag tycker så mycket om att vara på skidskyttetävlingar, stämningen eller vad man säger. Myys! Nästa helg är det jhcup på hemma plan och två veckor efter det är det tävlingar i Värmland, Sysslebäck.

Likes

Comments

Idag var det tävling, Camp Creative. Den pågår i 24 timmar och uppdraget var att få vinter-OS 2026 till Trondheim-Åre-Östersund-Sundsvall. Ja egentligen håller tävlingen fortfarande på och avslutas imorgonbitti men eftersom jag ska åka till Hede på tävling imorgon så sover jag hemma.
Ja somsagt blir det hede imorgon och hoppas verkligen att det inte blir så kallt som prognoserna säger!! Ni får väl höra<3

Likes

Comments

Idag är det onsdag och jag hade sovmorgon. Var ovanligt pigg när jag vaknade så det var ju skönt. Vi dansade på idrotten och det är inte ofta man skrattar så mycket under en idrottslektion som jag gjorde idag, haha åh<3

Efter skolan tog jag bussen och åkte hem till Singsjön. Var bara hemma några timmar men jag hann träffa Bolt och slapp fixa mat själv, så det var ju skönt. Frös även ihjäl på skidskytteträning så ser fram emot en varm dusch nu. Imorgon är det camp creative och vi börjar nio, mini-sovmorgon men det uppskattas! Även skidskytte-VM börjar imorgon så ska väl försöka titta på det också. Längtar<3333

Att åka bil i mörkret är det mysigaste jag vet

Likes

Comments

Kvalitén på bilderna är hemsk men fick träffa min bästis i helgen <33

I Singsjön har vi SÅ mysiga rådjur som vi matar, man ser dem utanför köksfönstret varje dag, hur fint??

Skolan rullar på och igår åt vi på subway, mums!!!

Jag tar selfies och fryser, skjuter även upp skolarbete som kommer bli jobbigt så småningom (jaja)

Likes

Comments

I lördags tog jag och mamma en tur på medvinden. Vinterparken öppnade och det var jättemycket folk! Inte det finaste vädret men det var lagom kallt och jag frös inte. Sällskapet var mycket bra med favorit-släktingarna och deras 5 underbara hundar, mycket trevligt! Vi åkte hela 15 km och fikapaus såklart, vi kom tillbaka till bilen efter 3 timmar, så härligt!! Jag åker för lite långfärds med tanke på hur kul det är, hoppas verkligen att jag tar mig dit någon fler gång i vinter om jag får tid.

Likes

Comments

Imorse tog jag och gjorde fattiga riddare till frukost, bäst att passa på när man ändå är hemma och man har lite mer tid. Idag ska jag och mamma åka lite skridskor och senare har jag tänkt att baka, myslördag helt klart!!

Likes

Comments

Efter jag slutade igår gick jag hem och packade för att åka hem till Singsjön på kvällen. När Maya slutade tog vi bussen till henne. Vi pratade, fikade, mös och tog det lungt <3 Vi lagade mat och det blev kyckling, pasta och världens godaste sallad!!

Vi åt frukt och senare tog jag bussen till Brunflo och åkte hem till Singsjön. Väl hemma gick jag och la mig direkt nästan, jag var trött igår!!

Likes

Comments

Instagram@annakarinh_