Jag vet att min bloggning är sämst, men jag ska försöka blogga mer ofta. Jag kommer också börja med en ny header snart, jag ska bara ut och ta lite bilder. Anledningen till att min bloggning inte vart på topp är för att jag har haft fullt upp med skolan och vänner, livet kom emellan kan man säga. Imorgon är det fredag, vilket är sjuuuuukt skönt! 

Idag slutade jag klockan 2 och drog sen hem till Sara med Selle och Rebecka, vi var där och hade as kul. Vi spelade kort, den som förlorade var tvungen att dricka massor med vatten, sen gjorde vi ice and salt challenge. Det gjorde as ont! Men sen drog vi ut träffade Tim och Pontus. Pontus hade precis kommit hem från Thailand och jag saknade honom massor. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik, svarar också på massor med frågor på min ask haha. 

Selle, jag, sara och Rebecka :) (obs, jag har Tims keps på mig haha)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår fyllde Justin 19 och hans födelsedag vart helt kaos. Justin mår väldigt dåligt idag och skrev på twitter "worst birthday". Det är så synd om honom och jag har värsta klumpen i magen för att han mår så dåligt. Och alla äckliga paparazzis eller vad det heter förstörde hela hans dag, dom förstörde hans paraply, spelade upp massor av Selenas låtar, sa att hans 4 åriga syster och 3 åriga bror var fula, dom var dumma mot beliebers, och körde nästan på Justins bil och Justin sa till Scooter (manager) att han inte ville ha det livet han levde.

Asså det är bara helt sjukt att folk inte har någon jävla respekt. Och speciellt på hans födelsedag? Det är bara sjukt! Alla dom där äckliga paparazzis har ingen respekt för någon, dom lever på att stalka kändisar, usch. Aja nu ska jag gå och sova, puss!

När jag tittar på den här videon så börjar tårarna bara rinna, helt sjukt!

Likes

Comments

Hej babes, mår ni bra? Jag mår super bra iallafall, bara det att jag är lite förkyld och hostar ibland. Kom precis hem från gårn med Hanna, ska nu sätta på mig mina träningskläder och träna lite. Känner att jag alltid puttar fram tränningen men nu ska jag ta tag i träningen ordentligt och få en fin kropp till sommaren. Vi ses imorgon, puss!

Likes

Comments

Hej alla, haft en bra dag? Jag har haft en jätte bra dag, har suttit hela dagen och tittat på massor med bilder på thailändska killar och jag har inte fattat hur snygga dom är. Jag ska nu titta på Game Rai Game Ruk en thailändsk serie som jag älskar, aja vi ses! 

Mina favoritkillar (inte i ordning):

mario maurer  yes

boy pakorn yes


Nadech Kugimiya yes

Phupoom Phongpanu yes

Jirayu Laongmanee  yes  

Likes

Comments

Glad alla ♥ dag på er alla!

Min bloggning har inte vart på topp dom senaste veckorna, har vart sjuk i en hel vecka så jag har inte känt någon lust att blogga. Men nu ska jag börja med en glad alla hjärtans glad hälsning, hoppas ni har haft en bra dag. Jag har legat i badet och tittat på film, pratat med kompisar osv, det har vart helt okej! Förutom att jag inte har någon pojkvän att spendera dagen med då, haha!  

Likes

Comments

JAG FICK BILJETTER, jag kan inte beskriva min lycka just nu. Älskar min pappa, puss! Eftersom det är fredag idag så ska jag dra ut med Sara, och några andra. Vi drar nog till gårn och är det ikväll, så det blir nog inge mer bloggande för mig idag. Men iallafall, dagen har vart dålig och bra, min bästavän fick inga biljetter jag kan verkligen inte göra något. Hoppas hon hittar någon biljett så hon får se Justin. 

Likes

Comments

         

sovit gott? det har iallafall jag, sitter och tittat twitter och facebook. Wiiho idag släpps biljetterna, grymt ju! Nej men nu ska jag dra till skolan, puss!

Likes

Comments
A: Hej Anonym, kul att folk snackar om mig ;) Nej men ja det är sant. Jag kommer börja på en internationell skola, vet inte hur det stavas men ja. Tack ! ^^

 

 

Likes

Comments