Du lyckades, Grattis ! 
Jag trodde aldrig att någon skulle lyckas med det du faktiskt har gjort! 
Jag trodde jag var starkare än så här, men tydligen hade jag fel! 
Du träffade en känslig punkt som knäckte mig totalt, men du är väl nöjd nu  ? 
Att vakna med rädsla och ångest varje dag är något jag inte ens skulle önska min värsta fiende, jag förstår inte ens själv hur jag står ut !
Att vara utpekad och anklagad för allt, det är nog fan det värsta man kan vara med om...
Människor njuter av att trycka ner andra, och det är fan helt sjukt !
Människor ser inte allas brister och fel, bara dom utpekade!
Säger man en sak om en människa så litar dom inte på en, tror inte att den andra människan skulle kunna göra dittan och dattan, när människan leker en sååååån jävla ängel !
Hur fan kan ALLA vara så SJUKT blinda ? varför kan ni inte se ?
När en människa trycker ner en annan så sjukt långt ner, hur kan man inte se det  ? hur kan man seriöst missa det? alla verkar tro att det är en lek, att man inte kämpar eller jobbar för att saker ska bli bättre, när man inte gör något annat ? men om man skulle göra något dåligt så ser alla det på 2 sekunder ! varför kan det inte vara lika dant med bra saker ? eller är det så bara för man är så jävla ''elak'' ? eller är det för att man är lätt att peka på? lätt att vara bollen alla sparkar på ? är det för man inte brukar visa känslor och visa att folk trycker ner en? eller är det för att det är kul ? Är det kul att trycka ner någon 3 meter under jorden ?
bläääh jag förstår inte !!!
Men en viss människa ha lyckats nu, med det den har försökt i 11 månader, du har fått ner mig, du har sparkat på mig, du har fått mig att lida av en sån äcklig ångest, du får mig att vakna med rädslan varje morgon, du har fått mig att inte kunna slappna av en enda sekund på dygnet!
Du har förstört hela mitt liv och jag hoppas ärligt av hela mitt hjärta att du en vacker dag kommer få så jävla mycket skit tillbaka! att du får vakna med samma rädsla, att du en dag kommer må så här sjukt dåligt!
Att du en dag vaknar upp och växer upp och inser att du är så pass gammal som du faktiskt är! 
Äckliga kärring jävel!!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments