Inte skrivit här på ett tag, och det är inget ovanligt!

Glömmer det allt för lätt, tänker göra det men har aldrig ork!
Har nog aldrig någonting att skriva känns det som .. haha, livet rullar på som vanligt, eller ah!
Kriminalvården, Vuxenpsyk och nu ska jag tydligen va med i någon Missbrukar skit, och jag förstår inte varför när jag i stort sett aldrig dricker, droger håller jag absolut inte på med, så det är rätt konstigt!

varför ska jag sitta och lyssna och prata om sådan skit när jag inte har med skiten att göra ?
vuxenpsyk rullar väl på men det känns inte ens som att det hjälper
, verkar inte komma någon vart i det hela, hon ställer fråger och oh jag vet knappt vad jag ska säga, tappar bort mig helt totalt och allt bara knasar.. vet inte vad jag vill säga, vet inte vad jag vill ha hjälp med längre.. tappar bort mig och förvirrar mig helt totalt! känns nästan som att jag glömmer bort varför jag är där när jag väl är det. och när jag inte är där bara längtar jag efter att komma dit.. men jag blir så sjukt nervös.. blir stressad, får halv ångest och blir illamående..
konstigt konstigt...

Träffar Julia mer nu iaf, så det går framåt, är sams  med syrran så det rullar oxå på! känns hur skönt som helst :D
Julen spenderade jag först med min familj, syrrans kille och min fina pojkvän ! på kvällen åkte vi till svärmor och firade lite där med älskling syskon! på kvällen va vi hemma och mös!

nyår va vi med Alexandra och Rickard och Elina, va på tre olika fester men åkte hem med halv 2 bussen :) Fortsatte dricka osv hemma men det va rätt lungt hela kvällen!
mitt hjärta fick en lägenhet i Karlskoga, och nu har jag fått en i Degerfors, Men ändå umgås vi 24/7 haha :$ men det är mysigt !

Idag ska jag till Vuxenpsyk, samtal med dom, kriminalvården och missbrukar gruppen... så ah ! får se va de slutar med.. det känns inte så lockande!
idag har jag vart totalt deprimerad, hatar skiten.. sova kan jag inte heller. och det är ännu värre! kommer vara helt dööööd imorn.. BLÄ!

har även bytt namn, så heter mer nu Angelica, och GUUUD vad jag har väntat ! äntligen

och snart ska jag oh älsk göra en sak. ehehe längtar som en IDIOT 😍

HEJDÅ !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments