Hej! Det var ett tag sen jag bloggade men kan säga så här det har hänt så himla mycket under dom sista veckorna nu innan skolan börjar. Skolan börjar på torsdag redan helt sjukt vad den här sommarlovet har gått fort. Under den här sommaren spenderade jag först nere i Småland hos min syster och alla, sen efter det har jag tagit det lugnt här hemma i lilla Karlskoga men annars har jag varit i Stockholm med galna brudar på Weekend. Det var nog det sjukaste jag har varit med om och vill bara tillbaka dit. Men efter det var det bara att ta hand om mig själv min fot blev mest skadad och är fortfarande skadad... Sen blev jag frisk ganska fort och efter 2 dagar hemma åkte jag spontant till Stockholm igen i 5 dagar och nu är jag hemma igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Början av sommarlovet har det var rätt så lugnt! I fredags så var jag och tjejerna inne i Örebro för att kolla på John de sohn så kom hem sent på natten. Lördag hände inte så mycket umgås med familjen sen senare fick min syster för att åka hem till Småland och jag skulle följa med så det blev bara stressa och packa ner allt snabbt det jag skulle ha med mig! Så nu är jag här nere i i byhålan Reftele.

Likes

Comments

Kom hem precis efter en spontan roadtrip till Västerås så nu ska jag verkligen gå och lägga mig, här är det bilder ifrån kvällen/natten.

Likes

Comments

Äntligen är det sommarlov känns så himla skönt! Här nere är det fem bilder ifrån förra veckan. Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket umgåtts med vänner & familjen. Det blir visst ändrade planer under sommarlovet vi ska inte åka till Vietnam längre så just nu har jag inga planer inför sommarlovet. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket städade rummet och just nu väntar jag på Julia. Just ja har även klippt håret men var tvungen att göra nånting åt mitt hår eftersom det var sjukt slitet så nu känns det bättre!

Likes

Comments

Har inte bloggat nånting dom två senaste veckorna eftersom jag har flyttat och haft det fullt upp med skolan. Har tusentals uppgifter kvar att göra innan det blir sommarlov! Så igår och idag har jag varit i skolan gjort en del praktiska uppgifter så dom sista uppgifter ska jag göra hemma. Tänk att jag egentligen skulle ta studenten i år?! Men nej här sitter jag och har 2 år kvar! Det går nog fort hoppas jag. Just nu så sitter jag och Felicia kvar i skolan men ska snart åka in mot Karlskoga så får vi väl se vad vi ska göra.

Likes

Comments

Igår så kollade vi på Eurovison och tog det lugnt så det hände inte så mycket igår egentligen vi gick och la oss ganska sent men jag vaknade ganska tidigt redan vid 12 tiden. När jag vaknade gjorde jag inte så mycket förutom kollade runt på youtube och läste bloggar. Skulle ha pluggat idag för jag har massa inlämningar som jag måste lämna in men det blev inte det så får ta det imorgon istället. Annars så har jag inte gjort nånting speciellt idag förutom bara har varit här hemma och har även bestämt mig att börja små träna lite och börja äta nyttig från och med imorgon så har suttit och gjort en liten träningsschema som jag ska försöka följa. Klockan är redan 00.20 och jag börjar 8.05 så måste gå och lägga mig snart så jag orkar upp imorgon!

Likes

Comments

Instagram@aaanguyen