Vaknade för första gången idag och trodde att klockan var 06.30 redan, men så insåg jag att jag hade råkat trycka på ett till alarm som skulle ringa 06.15 istället, så det förstörde absolut min morgon. Somade självklart om och gick upp 06.45 typ sen gjorde jag mig klar sminkade mig och plattade håret lite sen åt jag frukost, ska ni veta vad jag åt också eller, nej det behöver ni inte, inte riktigt intressant att veta kanske..

Idag slutar jag skolan 15.15 och ska åka och jobba i Ludvika efter skolan och käna lite pengar för att sedan köpa mammas Samsung galaxy s3. 

Sen efter jobbet blir det, DANSTRÄNIIIIING FÖR ATT SEDAN HA UPPVISNING NU PÅ LÖRDAAAAG SÅ JÄVLA KUL. Jag längtar som fan asså. Ser så otroligt mycker fram imot det asså! :)

Men nu får alla ha det så bra för nu ska jag jobba Engelska Engelska Lunch Engelska Engelska igen....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som sagt så ska jag på jobb intervju efter skolan och hoppas verkligen jag får jobbet, för jag behöver pengar och jobb i sommar för att kunna klara mig heeeeela sommaren, skulle vara riktigt skönt med pengar :).

 

Likes

Comments

Nu är kjolen på och solen steker på benen, men jag har ju dock lång kjol. Men äntligen kommer sommaren och värmer vatten och hav överallt i Sverige. Sitta ute och steka i solen med solglasögon med en bok i solstolen, gryyymt mysigt. Kanske sitta vid stranden och chilla i bekini och ha lite gött att tugga på och springa ner i badet lite då och då och hålla på att frysa ihjäl, haha!

Jag älskar värmen, men jag hatar alla småkryp som flyger runt i luften. Speciellt alla getingar överallt! :(

Likes

Comments

Då blir det dans idag igen då :D

Likes

Comments

Gjorde skriftliga Nationella provet i Engelska idag, det var tre saker man skulle få med i en text och det fick som jag tyckte i alla fall. Så hoppas på fan jag kommer in på Gymnasiumet i Falun så jag får ett liv med pengar och familj sedan!

Jag har varit mycket med min älskade prins och det har varit underbart, jag längtar så tills jag får träffa honom igen och på fredag så firar vi 10 MÅNADER :D

Likes

Comments

Har inte riktigt skrivit på länge nu, har mycket att göra om dagarna så glömmer av dagar att skriva på bloggen. Mycket med skolan och Engelskan jag ska klara för att sedan komma in på Estet Dans i Falun efter sommarlovet som jag verkligen hoppas att jag gör. Fan om ungefär 2 månader tror jag det är så får jag reda på om jag kommer in eller inte. Men har gett mig fan på att jag ska klara den jävla Engelskan och få en riktigt bra framtid med dans och bostad i Falun. Sedan flytta och få bättre!laugh

Hoppas mina drömmar går till uppfyllelse bara.

Jag gör väldigt mycker Engelska varje dag i skolan, faktiskt nu dom dagarna jag absolut inte vill jobba eller vara i skolan över huvud taget. Men det är ju så att man måste jobba oavsätt för att komma någonstans. Vill inte sitta och städa toaletter hela dagarna i mitt liv och käna 3000 i månaden. Det hade ju varit fan det värsta i hela mitt liv kan jag ju säga.

Att gå runt och lukta kiss och bajs bara för man har städat ett par äckliga jävla toaletter på hela Kupolen!

Då är jag fan arbetslös och går på soc asså!cheeky

Aja ni får ha det bra alla som läser :)

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag skrev i bloggen, men hoppas det inte gör någonting för er som verkligen läser min blogg.

Jag har varit i skolan varje skoldag faktiskt, sen på helgerna har jag varit med älsklingen som vanligt. Jag älskar honom så!

Nu i helgen ska jag åka till älsklingen så ska vii bada en massa bubbelpol, riktigt mysigt! 

En massa mys och lite mera mys blir det också :)

Likes

Comments

Idag vaknade jag 06.15 och gick upp och duschade lite snabbt, riktigt skönt med en morgon dusch så man kvicknade till snabbt! 

Nu idag ska jag till älsklingen och mysa lite, gå lite på Borlänge marknad och kolla lite och så. Sen får jag veta ifall jag kan sova hos honom eftersom jag ska bort i helgen på Lördag. Så måste veta vilken tid och så!

Så det kommer nog bli en bra helg tror jag, men en massa skoj och så! :)

Likes

Comments

Nu sitter jag i skolan och väntar på mer Engelska uppgifter för jag ska fan klara Engelsk fan så jag kommer in på Estet Dans i Falun. Det är de mitt liv hänger på just nu. Håller alla tummar och tår för att jag klarar Engelskan och kommer in. 

Idag ska jag jobba lite och sen gå och gymma på Actic i Ludvika, skööönt som tusan!

Sen blir det hem kanske ut och gå lite med mor min och sen duscha och äta lite sen sova för att gå upp nästa nya skoldan med en massa ny Engelska jag ska hålla på med! :)

Likes

Comments

Sitter i skolan och gjorde precis klart ett tjockt Engelska häfte jag fick igår, känner mig riktigt duktig nu! wink

Sen hoppas jag på att skolan ska ta slut nu så jag och Lisa kan åka och sola! :)

Likes

Comments