Efter många om och men i mitt liv, så har jag varit tveksam till vad jag ville göra innan jag kommer in på polishögskolan. Jobba? resa? plugga? Beslutet blev taget när jag hittade en utbildning som var som skuren för mig.

Jag har nytt flyttat in till min lilla "lägenhet" i Eslöv som jag kommer bo i, jag kommer att läsa fotbollstränarutbildningen och jag är taggad. Jag är taggad för jag vet att detta är någonting jag brinner för, som jag kan och som jag kan få grymt bra resultat i.

Varför jag skriver detta blogginlägget vet jag faktiskt inte, helt ärligt. Jag behövde skriva av mig, skriva vad jag tänker på och hur jag känner inför allt. Och allting känns bra. Jag har inte direkt pratat med någon här än, men det kommer väll. Snart.

Vad ska jag göra nu? Snart göra kvällsmat. Magen kurrar efter kvargen jag åt till lunch.

Vi hörs.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsTill studenten, det är så nära nu. Så fruktansvärt nära så jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Dock vill jag prata om läxor, jag vill skriva av mig. 😓

Läxor, någonting jag alltid har haft väldigt lätt för att göra. Det har blivit skrivet på cirka 1 h, oavsett läxa. Men nu i slutet är jag så fruktansvärt seg, trött och vill verkligen inte plugga mer. Jag har legat steget före vilket är skönt, men nudå? Jag vet inte hur jag ska ligga steget före längre för motivationen är längre ner än minusgraderna i Norrland. Idag skulle jag skriva klart mitt svensktal som jag har den 15, nationella. jag måste få bra på det eftersom svenska nationella skriftligt fick jag F på, hör och häpna. Jag hade cirka 15 fel med ord och jag fick ett F. Kul va? Och i tvåan la jag på gränsen att få A. Älskar det nya betygssystemet. Iallfall, jag skrev klart talet och skrev klar min presentation inför Kriminologi. Detta tog TRE timmar för mig att göra. 👏 Bra Linda.

Har verkligen försökt finna motivationen någonstans, letat efter varje gröna kulle men finner verkligen ingen för att kämpa de sista dagarna. Är dock väldigt glad över att mina föräldrar orkar med mig nu, jag klagar och är på bristningsgränsen över att lägga ner allt. Men jag vet, om jag lägger ner detta och mina drömmar kommer jag att ångra mig.

Det är ju faktiskt inte alls lång tid kvar. Men det är ju inte tiden som är problemet, det är sakerna som ska bli gjorda under denna tiden.

Men kämpa, jag ska kämpa. Alla ska kämpa sen ska jag kissa i vissa lärares kaffe. Men det är en annan femma. Ha en bra kväll!


Likes

Comments

Wow, hej. Det var så himla längesen jag skrev här och nu har jag blivit så himla sugen på att börja igen. Ni har missat en hel del i mitt liv, såklart.😊


Jag tar studenten om exakt 4 jävla veckor. 4 Veckor kvar innan jag slipper skolan och får testa på det riktiga livet, jag kan inte göra något mer än längta tills dess.😃


Jag har tävlat i en utmaning som var jobbig fysisk och psykiskt, efter att ha legat sjuk i två veckor så tog jag ändå beslutet att tävla i Toughest. Jag har legat hemma med feber, kräkig, förkyld och fruktansvärd halsont. Men att inte få tävla i Toughest som jag längtat efter i flera månader var inget alternativ. Men vet ni? JAG KLARADE DET , jag klarade alla hinder förutom 1 då jag föll till marken direkt. Jag kom hem lerig, sårig och fruktansvärd träningsvärk i mina ben men det är så jävla mycket värt det.

Jag har fått hem min balklänning, massa nya parfymer, tränat fotboll i mängder och besökt arvidsjaur på utmaningar. Jag slänger in bilder från min instagram så får ni helt enkelt kolla där.Och om jag ska blogga allvarligt igen, vet jag inte. Jag fick bara ett rus att börja skriva, måste skriva av mig om alla mina tankar och det är ett sätt för mig att fördriva tiden. Men vi får se helt enkelt.

Likes

Comments

År tre för min del på Bernadottegymnasiet. Vad ska man säga? snart studenten. Klart det kommer bli skönt, men min klass, årskull, är my family. Vi är så nära varandra. That sucks dase att lämna alla. Men det är ett tag kvar, såklart.

Jag har köpt bil. Köpt ny mobil, Samsung galaxy s4. Nya kläder i mängder såklart och lever livet precis som alla andra 18 åringar.

Mår som en prinsessa på alla sätt och vis. Äntligen, äntligen har jag medvind.

Likes

Comments

igår var min lediga dag, typ iallfall. stranden med charlotta följt av mys hemma hos robin. idag? har jag hunnit med en lång löprunda följt av lite mys i skuggan följt av sola. skönt att få vara ledig..

Likes

Comments

Jag har inte uppdaterat för jag har haft sommarlov. Under två veckors tid befann jag mig i Boden för utbildning med försvarsmakten och det är något av det allra bästa jag gjort i hela mitt liv. Allt från att vandra i Kvikkjokk till att skjuta med AK5. Träffat vänner på livet, i Augusti är det reunion för oss. Har handlat så mycket kläder och parfymer så jag vet inte var jag ska bli av. Min garderob är full, men äh. Igår beställde jag hem två par nya converse, låga för denna gången.

Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart, eller ja. om en timmes tid åka in till Tbg för att hämta upp Rebecka och ikväll ska vi har myskväll. 

 

Jag mår bra, fester har det varit och på fredag ska vi iväg till Henric, gud vad jag saknar mina malmöpågar!

Likes

Comments

det är med att uppdatera bloggen går rätt segt. iallfall, jag är härmed bilägare till en toyota. införskaffade mig vuxenpoäng igår då det stod ikea med viki på schemat och jobb efter det. Borde kanske bli bättre på att blogga. Eller?

Eh.

Vi får se med den biten.

Likes

Comments

Bra dag igårLikes

Comments

helgen har bestått av fest i mängder.

I fredes begav vi oss, efter att ha firat min bror, till malmö. Bra kväll, ytterst lite drama. fick skjuts hem så var väll hemma runt 5 med vikibus och somnade rätt direkt. Igår åkte jag in till Malmö till Rebecka för att fixa oss tillsammans innan amadeus och ligan hämtade upp oss och sen begav vi oss till Ihab för studentfirande och 20 års, så jäkla roligt var det! sen bilfärden hem var väldigt rolig den med, hahaha. Idag har jag inte gjort ett skit, ätit pizza med eric nyss. helt ok i mina öron.

vi hörs.

 Likes

Comments

hänt mycket dom senaste 24 timmarna. jag har fått körkort, fixade det på första försöket. Min syster har tagit examen och idag tar min bror studenten.

 

nu ska vi snart iväg för att se min storebror springa ut på trapporna, följt av studentfirande hemma hos oss sen drar vi som i mig och viki iväg till malmö för fest med våra favoriter där. Lär bli en sjukt, jävla, grym, kväll. Ha det underbart, för det ska jag ha. bilder kommer.

Likes

Comments