Header

Får 1000 kr i imon förmodligen , så då blir det o beställa lite grejor och spara undan till panda da panda o sprit 👌
sen träna som fan efter praktiken 💪 måste komma i form nu till sommaren 😪men tiden lär gå väldigt snabbt, 1 månad & ca 14 dagar kvar till sommarlovet sen sommarjobba om jag hittar något ! 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

min studentmössa har kommit, jävligt glad! 👊 
ni får se den 5 juni, när det smäller! 😉 Detta året kan inte bli bättre?! Wihoo 😘

Likes

Comments

CP taggar till denna dagen, 😍👌👏🍸
Likes

Comments

Dem två finaste som gillade min fb status! 😘
Anton Cato Sandin

Sergei Djomin


Likes

Comments

följ mig på insta, så kanske jag följer tillbaka! 😘👌


Likes

Comments

sett alla filmer med mina kära vänner, sista delen nu! åh, älskar harry potter filmerna 😍


Likes

Comments


Kanske inte riktigt snart men ''snart' studenten för alla 95or ! Bara jag som längtar?
 😉

 Likes

Comments

Ibland är livet så enkelt att det inte går och beskriva. Och ibland som en dans på rosor. Jag är så himla trött på allt skit som händer just nu, familjeproblem skolan osv. Blir kallad pundare av en tjej för jag har rökat på enligt henne när jag inte har gjort det .. varför ska man hålla på med sånt barnsligt skit ? Hatar droger ! Sen är det sjukt jobbigt och bli kallad efterbliven, trög varje dag. Jag kan inte hjälpa det.. jag har svårt och förstå saker jag har lätt och bli arg för jag har ADD (samma som adhd) jag har dyxelsi och har svårt för och stava rätt med ord och menningar. Man blir bara så himla arg att bli kallad trög och efterbliven, visst för vissa är det ingen big deal men jag har blivit kallat det ca 12 år , nästan varje dag? Att vissa folk inte kan respektera ens personlighet, mina åsikter är mina åsikter, folk kan bara skita i det. Men varför måste man bli kallad dumma saker ? För att trycka ner folk osv ? Jag har väldigt svårt och förstå saker jag är liksom inte vuxen i mitt sätt även om jag är 18 år. Jag är kanske mogen, men jag går på en speciell skola för jag har väldigt svårt att sitta i en stor klass, jag tappar fokus och koncentrationen väldigt lätt. Jag kan inte gå i en vanlig skola det är för jobbigt för mig. Jag får hjälp mycket hemma och i skolan för jag kan inte ta hand om mig till 110 % och jag är väldig tacksam för hjälpen, men vissa folk kan inte respektera det, det gör mig så himla arg och ledsen. Jag är så himla trött hemma , för det händer väldigt mycket bråk mellan en person i min familj och mina föräldrar och så går det ut över mig.. man blir bara så himla ledsen och förrvirrad man vet inte vart man ska ta vägen man vet inte vad man ska tro ? Man vill ju bara slippa alla bekymmer men det går ju inte... livet är tufft det vet jag själv, jag har lärt mig mycket genom de sista åren när man blev mobbad och nertryckt, men ibland är det inte lätt och stå upp för sig själv även om man försöker. Men bara för det behöver man inte blicka ner på sig själv och ge upp hoppet , det är bara till och fortsätta kämpa.. vissa saker i livet är väldigt tufft men man ska göra något åt det istället för att vara onsylig. 
ha det fint alla läsare!

Likes

CommentsDem snyggaste som gillade fb-statusen 😘

Emelie Frank


Isabella Ida Andersen

Jim Tillenius

Robin Roth

Likes

Comments

tänkte bara skriva några rader för er som blir antagligen retad eller mobbad osv. eller dem som mår dåligt..
stå upp för er själva, låt ingen trycka ner er. visa att du är lika värd som alla andra, försök se det positiva i eran liv, det som gör dig glad och lycklig. har en del vänner som skriver till mig att dem mår dåligt, och hatar och se folk må dåligt, tanken på att jag har mått dåligt själv i många år.
så försök stå upp för er själva, finns ju dagar som man mår bra, finns andra dagar där man mår dåligt, ingen är perfekt , ingen mår bra varje dag. och det är ju ''mänskligheten'' , visst det är trist, men om någon trycker ner dig och kallar dig dumma ord, lyssna inte på dem, du ska lyssna på dig själv. det är enbart du som vet hur bra person du är, inte andra inte dem som kallar dig tjock eller efterbliven eller trög osv. om du vet att du är en bra person, så lyssna på dig själv istället för dem som trycker ner dig. dem är inte bättre person än du ? 
jag själv har fått höra att jag e trög och efterbliven varje dag för jag har svårt för att förstå saker och för att jag har dyxelsi. jag kan inte stava perfekt. men det är ju inte min personlighet ! 
att va tonåring kanske är jobbigt, alla känslor osv blandas, men det är bara en bit av vägen, en bit att hitta din egen lycka, det krävs ju många vänner, många pojkvänner/flickvänner till slutändan, finns många som är falska, men många som är äkta som kan stå vid din sida i hela ditt liv. och dem som blir lätt sårade vid kärlek, tänk såhär.. en vacker dag kommer jag hitta min man/kvinna som vill ha dig för den du är & inte för hur du ser ut. jag har aldrig haft en pojkvän, även om jag blir sårad så tänker jag positiv, jag jagar min dröm, inte efter den perfekta killen för att vara lycklig eller att ha någon för att alla andra har en pojk/flickvän. mina vänner , min familj är dem jag behöver just nu. 
men , låt ingen trycka ner dig på hur du ser ut eller vem du är, om du visar att du är en bra person och vet det så är du det. ingen mobbare eller personer i din omgivning vet hur du är som person. 
fortsätt kämpa för den du är, för den du vill bli ! 
puss och kram. 

Likes

Comments