Header

men har fortfarande varit plågsam. Klantigheten gick inte över och har gjort ungefär samma misstag idag plus att jag sprungit in i saker så är blåslagen lite här och var. Men tur är väl att den har gått fort iallafall för strax ska jag bege mig för att gå på popquiz med min förra chef och fina vän, ta ett glas vin och prata skit. Förhoppningsvis så vinner vi över pappa och hans jobbarkompisar som ska dit. Imorgon jobbar man ju bara till 12:45 så det går nog smärtfritt, senare på kvällen imorgon blir det pizza och öl hos Erika och Markus och på lördag blir det att åka och hälsa på Amanda i Borås, så kommer bli en fantastiskt bra helg iallafall även om veckan har varit skit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår va en riktig skit dag mina känslor va överallt och ingenstans, kunde börja as garva ena sekunden andra sekunden va jag as förbannad och ibland började jag gråta. Idag har väl varit bättre när det gäller känslorna men har varit så sjukt klantig. Fått en toasits i huvudet, klämt handen under en pall och fått stickor i fingrarna. Så när jag kom hem från jobbet blev det att ta tag i tvätten och äta. Har precis tagit av en ansiktsmask och ska strax hoppa in i duschen för att sedan krypa ner i sängen till någon bra film och hoppas på att morgon dagen har något bättre att erbjuda. Så bara för att pigga upp mig själv bjuder jag på en bild ifrån Cypern förra året.

Likes

Comments

Då va denna helgen snart till ända och den har spenderats på bästa sätt med promenad, bowling, vin, skratt, shopping, mys och bästa sällskapet. Det är verkligen helt underbart att ha lediga helger. Idag har jag varit och fikat hos mor min och ikväll ska jag ut på en promenad med mina flingor. Nu funderar jag på att ta en powernap är så sjukt seg.

Likes

Comments

Efter en helt fantastisk helg med god mat, bio, fyhjuligs runda och bästa sällskapet är det nu måndag och jag började på mitt nya jobb. Kändes lite konstigt när klockan ring vid 05:00 idag när man är van vid att sova till 10:00 men dagen har gått fort och allt har gått jätte bra. Längtar faktiskt lite efter att komma till jobbet imorgon då nervositeten som man hade idag har släppt och man bara kan jobba på. Nu ska jag göra mig redo för sängen, kan knappt hålla ögonen öppna. Ta hand om varade.

Likes

Comments

Nu va det alldeles för längesen man skrev något här (igen) men jösses vad det har hänt saker här. Jobbade min sista dag på dressmann i lördags för att börja inom ett  bemanningsföretag. Det är nervöst har aldrig jobbat på fabrik tidigare. Jag har även blivit med lägenhet så den 1 december blir det flytt. Det har hänt betydligt mycket mer men det kommer någon annan gång.

När jag kom hem ifrån jobbet i lördags så hade jag världens sötaste lille vovve som väntade på mig (inte min är bara hundvakt, tyvärr). Nu ligger han och sover och jag ligger och kollar på tv.

Likes

Comments

Förra helgen va det gisledagarna som bestod av jobb, sena kvällar och härligt folk så den kunde inte bli bättre. Veckan har varit sådär då tankarna har vandrat fram och tillbaka, blev en roadtrip till Helsingborg med pappa i tisdags för att hämta tapeter till köket men jag va väl rätt off i huvudet den dagen men sen i onsdags blev det genast mycket bättre då jag åkte till grimslöv för att hälsa på min saknade Weronica och fick även träffa världens bästa lärare igen, Annki som jag med har saknat något otroligt det finns ingen som är så peppande som henne med en som henne i sitt liv kan man göra allt. Igår blev det jobb men fick tyvärr gå tidigare då jag hade feber och ont i halsen, så blev att sova hela dagen igår, idag känns det bättre men jag låter som jag vet inte vad. Men imorgon blir det jobb igen och på söndag kommer busungen Millie hit på besök fram till tisdag. Nu ska jag se om vi har tee hemma och fixa med min tvätt. Ta hand om varandra

Likes

Comments

är dom bästa dagarna. Idag har jag klippt gräset och bara njutit i det underbara vädret. Hjälpte även pappa att riva lite i köket nu är det inte mycket till kök kvar. Jag tog mig även en liten löpar runda och det är så skönt när man faktiskt känner att man har fått bättre kondition och orkar springa. Nu har jag satt mig i soffan med en long drink och popcorn för att se slut resultatet i hockeyn. Imorgon blir det att fortsätta i köket om man inte behöver hoppa in och jobba.

Likes

Comments

Kanske inte så fort men det händer iallafall. 
Denna fantastiska underbara soliga dag har jag spenderat med att jobba och hälsat på min fina lilla mamma som bjöd på super god soppa. Jag har även beställt hem en klänning ifrån Zara till Isabella och Thereses bröllop håller tummar och tår för att den ska passa för jag är kär i den. Har även tagit tummen ur röven och beställt hem papper så jag kan börja med mitt körkort, nu är det fasen min tur. Nu sitter jag ute på altanen, lyssnar på musik och njuter med en long drink i handen innan jag ska hoppa in i duschen för att sedan krypa ner i sängen för min skönhetssömn. Imorgon blir det att gå upp tidigt och besöka tandläkaren, väldigt onice men men vad är väl en bal på slottet?! Right? Ta hand om varandra

Likes

Comments

Har haft en helt fantastisk påsk med fina vänner och trevligt sällskap. Nu ska här vårstädas och få ordning på mitt rum är tanken ska även laga mat så att pappa och hans sambo inte behöver tänka på det när dom kommer hem ifrån Danmark. Men vet inte riktigt vad jag ska laga för något får väl ta en titt i frysen och se vad vi har hemma. Nu ska man tillbaka till städningen. Ta hand om varandra

Likes

Comments

Nu har man börjat komma till rätta med allt igen. Blev sjuk efter jul i samma veva som jag bestämde mig för att hoppa av skolan eftersom jag inte trivdes i min klass och inte mådde bra psykiskt av att bo mitt ute i ingenstans. Ibland blir inte livet som man har tänkt sig. När jag flyttade hem i februari tog det inte lång tid innan man blev sjuk igen och låg hemma och tyckte synd om sig själv men det vara bara att söka jobb och hoppas på att man blev frisk fort. Nu har jag jobbat i ungefär en månad och trivs som fisken i vattnet och börja känna att livet flyter på hyfsat bra faktiskt så nu ser jag ljust på framtiden igen.

Likes

Comments